-14-

1.6K 173 10
                                    



Merhaba karşı komşum.

Son yazdığımda sana fazlasıyla sövdüm. Bunun için üzgünüm. Ama hak etmiştin. Ama sonra Twitter'da paylaştığın 'Benimle anonim olarak konuş.' linkinden sonra ister istemez içimi bir umut kapladı.

Hiç vakit kaybetmeden sana mesaj attım Ashton. Bana hemen cevap verdin ve kim olduğumu bilmiyor olsan bile bana değer vermen hoşuma gitti. Sana merak ettiğim bütün soruları sordum. Müzik tarzını, en sevdiğin rengi, doğum gününü ve daha birçok şeyi.

Tanrım, inanamıyorum Ashton. Green Day dinliyoruz! Ikimizde! Bu inanılmaz. Belki de aynı şarkıda hayallere dalmışızdır ha? Ne dersin?

Yılışık bir konuşma tarzın yok ve bu benim gerçekten hoşuma gitti. 21 yaşında olmamın verdiği birşey olsa gerek. Çünkü ben hala yılışık şeyler yapmaya devam ediyorum.

Senin hakkında daha çok şey bilmek beni ne kadar mutlu ediyor tahmin bile edemezsin. Sana olan bütün sinirim bir anda uçup gitti Ashton. Bir an için ağabeyimden daha sinir bozucu olacaksın diye gerçekten çok korktum. Gerçi ne kadar sinir bozucu olursa olsun Luke'u seviyorum, seni de seviyorum Ash. Tanrım ilk defa sana Ash dedim ve bu samimi hissettiriyor.

Teknolojinin bu kadar işime yarayacağı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Ama bak hayat beni şaşırtmaya devam ediyor.

Ayrıca şunu da yazmazsam içim rahat etmeyecek. Twitter yardımıyla diğer sosyal paylaşım sitelerinde yaptığın yer bildirimlerine ulaştım. KFC'ye sadece sen kazandırıyorsun sanırım. Birileri tavuk seviyor demek. Bu hoş. Çünkü bende tavuk severim Ashton.

Birlikte film seyrederken kova tavuğumuzdan afiyetle yemek dileğiyle.

Sevgiler, acıkmış Milla

neighbor af; irwinWhere stories live. Discover now