-24-

1.5K 163 6
                                    



Merhaba karşı komşum.

Şunu söylemeden edemeyeceğim Ashton; kız kardeşin tam bir orospu! Luke'la ne kadar kavga etsek te kimsenin onu üzmesine izin veremem. Ne kadar 16 yaşında bir kız tarafından korunmaya ihtiyacı olmasa da o benim ağabeyim!

Ne hakla evimize kadar gelip ona tokadı yapıştırdıktan sonra gider? Üstelik Luke'un bir suçu olmadığı halde. Yanii suçu olmadığını söylüyor, gerçeklik payı hakkında pek bir fikrim olmasa da ona inanıyorum. Kan bağı yüzünden sanırım.

Tüm bunlar olurken bir de Calum'la uğraşıyorum. Şimdi bana 'Calum kim? ' diyeceksin ve haklısın. Ağabeyimin çocukluk arkadaşı. Aynı zamanda benim ilk aşkım ama konumuz bu değil. Ondan hoşlanmayı 6. Sınıfta bıraktım. Sonra lise'de iki kez sınıfta kaldı ve şuan benimle aynı sınıfta okuyor. Aramız iyi. Calum iyi bir arkadaş. En azından deniyor. Iyi bir arkadaş olmayı. Ah herneyse...

Hani şu her lisede olan sürtük amigo kızlar vardır ya, işte Calum'da onlardan biriyle çıkıyordu. Tam bir işkence! Üstelik kız Calum'ı sevmiyordu bile! Tanrım, onu resmen uşağı gibi kullanıyordu ve Calum'da buna göz yumuyordu. Popüler olmak için insanların yapmayacağı hiçbir şey yok gerçekten!

Son birkaç gündür bize geliyor ve Luke ve bana eski kız arkadaşının ne kadar sürtük olduğundan bahsedip duruyor. Bunu yeni anlaması üzücü.

Tüm bunları neden sana anlatıyorum inan bende bilmiyorum. Sanırım benimle ilgilenmediğinden seninle ilgili yazacak birşeyim olmaması yüzündendir Ashton. Ne dersin?

Beni hiç öpmemiş olmanı dilerdim. Bana hiç umut vermemiş olmanı. Bu yaptığın hiç hoş birşey değil. Benden hoşlandığını bile düşündüm Ashton! Tanrım, çok salağım. Bunu düşünmem bile hataydı ve ben hala boş yere umutlanmaya devam ediyorum. Buna engel olamıyorum.

Babamı kaybettiğimiz günden beri hiçbir şey aynı değil. Derdimi paylaşacağım hiçkimse yok ve bu benim daha kötü bir hal almamı sağlıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Şuan hiç olmadığım kadar yardımına ihtiyacım var Ashton. Sadece sarılsan ve ne olduğunu sorsan bile yeter. Sarılmasan bile olur. Sadece birinin bana nasıl olduğumu sormasına ihtiyacım var Ashton. Çünkü ben hiç iyi değilim.

Kasabamıza meteor düşmesi ve tüm canlıları yok etmesi dileğiyle.

Sevgiler, Hemmings'lerin yüz karası Milla.

Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi son günlerde ülkemizin durumu hiç iyiye gitmiyor. Çok fazla şehit verdik ve bu hepimizi gerçekten çok üzdü. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet , yakınlarına baş sağlığı diliyorum çünkü yaşadıkları gerçekten hiç kolay değil. Bi evlat kolay yetiştirilmiyo. Bu üzüntüye ve acıya sebep olan herkes umarım hak ettiklerini bulurlar.

*bölüm geç geldiği için özür dilerim. Kendimde yazcak gücü bulamadım. Sorry , so sorry...

neighbor af; irwinWhere stories live. Discover now