19. Bölüm: İmzan Bende PİS

45.4K 2.3K 361
                                    

saat biraz geç oldu ama bölümü paylaştım o yea ahajajs iyi okumalar :3

" Neden olduğunu söylemeden okul değiştiremezsin." diyen abime mükemmel bir şekilde göz devirdim. Ben abime 'Efe'nin beni zorla öptüğü ve benim Batı'yı zorla öptüğüm fotoğrafı okula asmışlar, artık herkes bana sürtük diyor.' nasıl diyeyim?

" Bir kerecik nedensiz isteğimi kabul etsen? Annemlere kabul ettiririm zaten." dedim gözlerimi yavru fok moduna getirerek. Evet fok. Çünkü yavru foklar yavru köpeklerden daha tatlı.
Abim bu bakışı tanıdığından gözlerini kısarak bana baktı.

" Bıyıklı bir kız kardeşle sınanıyorum." ya yeter ama bitmedi mi o konu? " Tamam Çağla Hanım, kabul." dedi abim sinirle koltuğa oturarak. Yaklaşık bir buçuk saattir abimle okulu konuşmak ciddi anlamda beynimi bulandırmıştı.

" Ciddi misin?"

" Evet ve eğer şimdi odana çıkmazsan fikrim değişebilir." bunu söyler söylemez adeta bir hayvan edasıyla odama koştum.

" Abim kabul etti!" dedim ellerimi bir çocuk gibi çırpıp.

" Harika, hangi lise olmalı peki, senin zeka seviyen kadar düşük bir lise var mı bilmiyorum." gözlerimi devirdim. Her dakika bir laf sokma çabası. "Tamam, tamam üç günlüğüne dalga geçmek yok." bunun sebebi ise onu yolda kazadan kurtarmış olduğum için illa ki bir şey yapmak istemesiydi. Ben hayır dedim ama o hiç sallamayıp bunu yapmaya karar verdi.

" Neyse, sence hangi lise olmalı?" dedim merakla. Batı birden sırıtmaya ardından da sırıtması genişlemeye başladı.

" Bir fikrim var ama..."

" Söyle, merak ettim." Batı'nın fikirlerinde de genelde hayır yok ama neyse..

" Şöyle ki, benim üniversitemi biliyorsun." dedi bana bakarak sırıtmaya devam ederken.

" Evet."

" İşte o kampüsün içinde aynı zamanda lise var. Ne dersin?" hayatta olmaz, evde Batı, dışarıda Batı, Bir de okulda Batı mı? Hayır hayır hayır.

" Hayatta olm-"

" Hemen hayır deme, eğlenceli bir okuldur. Tabi benim okul halimi görmek ister misin bilmem." Batı'nın okul hali mi? İşte şimdi merak ettim.

" Okul halin derken? " dedim tek kaşımı kaldırarak.

" Okulda biraz daha değişik bir insanım diyebiliriz." dedi yatağıma uzanırken. Kabul edin hepimiz merak ettik şu an.

" Senin okula geliyorum." dedim aniden. Ne? Altı üstü bir sene sonuçta.

" Anlayamadım."

" Fikrimi değiştirmeden annemleri arasın abime söyle." dedim ve elime okuduğum kitabı alıp pencere kenarına geçtim. Defneyle veya Görkerle yine görüşürdüm ama Oğuz ve okulun geri kalanını görmek istediğimi sanmıyorum.

ilk gün

" Batı ben bu formalarla okula gidemem."

" Nedenmiş o?" dedi Batı gözlerim yerine bacaklarıma bakarken.

" Birincisi, eğer bir daha bacağıma bakarsan çantamı kafana saplarım, İkinci olaraksa etek bana göre değil." dedim sinirle.

" Diğer okulunda ne giyiniyordun sanki?" dedi çantamın içine iki tane peçete paketi yerleştirirken. Evet şu an tam bir anne gibi davranıyor ama sadece peçeteleri koyarken, sonra tam bir PİS'e dönüşeceğini hepimiz biliyoruz.

" Sanane." dedim gayet ergen bir şekilde ve Batı'nın bakışlarından rahatsız olup lanet eteği çekiştirmeye çalıştım. " Batı bak beni zorla katil yaptıracaksın." dedim sinirle. İğrenç insan.

Bıyık Where stories live. Discover now