20. Bölüm Part 1: Geri Dönüş

38.9K 2.2K 412
                                    

Part şeklinde yazıcam yirminci bölümü ikinci part yarın gelicek o yüzden bu bölüm biraz kısa ^^ iyi okumalar :3

Bu sefer Batı'nın üstünde yattığımı ve uyuduğumu bilmeme rağmen uyanmak ve kalkmak istemiyordum. Sıcak göğsünü ve bu sefer saf manolya kokusunu hissetmek güzeldi.

" Uyandığını biliyorum, sapığım mısın?" Batı'nın bunu demesiyle gözlerimi açıp esnedim.

" Beni üzerine çeken sensin." dedim sinirle.

" Yakışıklılığımla mı?" egoist. Dün neler olduğunu hatırlamıyor tabi. Sırf bana şantaj yapamasın diye yanında yatmıştım ama ona baktığımı bile hatırlamadığına eminim.

" Hayır, öküz gücündeki kolunla." dedim üstünden kalkıp.

" Peki neden hatırlamıyorum bayan çok bilmiş?" dedi göz devirirken.

" Dün sarhoş olduğundan olabilir mi bay çok gerizekalı?" dedim ve kollarımı birleştirdim. Ne oldu Batı bey? Kaldın öyle.

" Nasıl? Ha! Sikt*r..." dedi yatakta doğrulup sonra sakin bir şekilde ama gözlerindeki telaşla bana baktı.

" Neler yaptım?"

" Söylemem- ya bırak!" nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde beni yatağa sırt üstü yatırdığı gibi dizlerini bacağımın iki yanına koydu ve öylece durdu.

" Söylememekte kararlı mısın?" dedi tek kaşını kaldırarak. Şu an kalbimin 9.8 şiddetindeki bir deprem gibi olması ve aşırı derecede kızarmam sadece Batı yüzündendi.
Düşünsenize lütfen, Batı t-shirtü olmadan tüm kaslarını size sergiliyor ve tam dibinizde sonra sizi böyle tehdit ediyor. Kızarmaz mıydınız?

" Batı kalk üstümden sapık mısın ya!" dedim çırpınırken.

" Değil miyim?" dedi tek kaşını kaldırıp. Boşuna PİS demiyorum çünkü arkadaşlar tabiki sapık.

" Tamam defol üstümden anlatıcam." dememle üstümden kalktı ve ben de bağdaş kurar pozisyona geldim ve dün olan her şeyi teker teker Batı'dan intikam alırcasına anlattım. Tabiki kağıdı da es geçmedim.

" Sarhoş oluşumdan mı faydalandın? Vay canına cidden sana şantaj fikirlerimi vermeye başlamışım." demesiyle sırıttım. Sonra hemen salona koşarak gittim ve koltuğun arasından kağıdı alıp odama geldim.

" İşte kağıt bu." dedim gülümsememi daha da genişletip. Batı elimden kağıdı aldı ve açtı. Okurken yüzünün şekilden şekile girmesine kahkahalarla gülmek isterdim ama Batı bu ne yapacağı belli olmaz.

" Şaka?" dedi kaşlarını havaya kaldırarak.

" Değil." dedim sırıtmamı daha fazla genişleterek.

" Hayatta olmaz." omuz silktim.

" Abime, Batı beni zorla öptü derim."

"  Bu tehdit geçmedi mi artık?"

" Hayır." kötülük. Nedense filmlerde de hep kötü karakterleri bir sevmişliğim var. Çok havalılar.

" Lanet olsun, kabul ama tehditin yüzünden değil, sözümde duyduğum için." Cidden hayatımdaki en büyük fırsat elime geçmişti. Batı iki gün boyunca dediğim her şeyi yapmak zorundaydı. Güzel bir gün başlangıcı.

" Şimdi hazırlan da okula gidelim." dedim ve ellerimi belime koydum. Söylene söylene odamdan çıktı. Güzel bir gün beni bekliyor..

Okulda

" İlk dersten sözlü olduğumuza inanmıyorum." dedim Batı'nın grubuna. Can bugün okula gelmediği için grubunu da tam tanımadığımdan bugün Batılarla takılıyordum.

Bıyık Where stories live. Discover now