Bölüm 10

9.6K 413 83
                                    


Leon' un yatağına uzanmıştım. Örtüyü öyle bir yukarı çekmiştim ki ayaklarım açıktaydı. Kaşlarım çatık tavanı izliyordum. Sonunda Garry geri zekâlısını sepetlemiştim ve sözde uyumaya çalışıyordum.

- "Asistanıma mı âşıkmışım? Yok daha neler?" Sonra kahkaha attım.

Yatak odasının kapısı açıldı.

-"Bay Rosswald? İyi misiniz?"

Leon içeri girip gece lambasını yaktı ve yatağıma yanaştı.

-"O herifi bir daha eve almayacaksın" dedim kaşlarımı çatarak.

-"Emredersiniz."

-"Sen yine koltukta mı uyuyacaksın?"

-"Evet efendim."

-"Sana da yük oluyorum. Lütfen kusura bakma"

-"Böyle söylemeyin. Size dünde söylemiştim. Her zaman gelip kalabilirsiniz."

-"Teşekkür ederim."

-"Ben çıkayım artık. Siz de uyuyun"

-"İyi geceler."

-"Size de efendim."

Ertesi gün ajanstaki işlerimi bitirip öğleden sonra Candy Man' e geçtim. Modeller stüdyonun önünde sohbet ediyorlardı. Gülümseyerek yanlarına yanaştım.

-"Hoş geldiniz. Hazır mısınız?"

-"Evet efendim."

-"Öyleyse kolay gelsin" diyerek omuzlarını tek tek sıktım ve stüdyoya girdim. Kameralar hazır olunca Alejandro da içeri geldi.

-"Bay Gervase!" Gülümseyerek yanıma yaklaştı.

-"N'aber Al?"

-"İyidir efendim. Sizi sormalı?"

-"Gayet iyi. Çekimini bizzat izlemeye geldim. "

-"Beni onurlandırdınız. Öyleyse bende sizi memnun etmek için elimden geleni yapacağım"

Bornozundan tutup onu kendime çektim. Ondan tutkulu bir öpücük aldım. Bu herifi öpmek bile beni azdırıyordu. Tam bir profesyoneldi. Latinlerin iyi seviştiğini söylememe gerek yoktu. Herifler ayaklı seks makinesi gibiydi.

Modellerden biri içeri girdiğinde çekimler başladı. Oyuncular bornozlarını soyup öpüşmeye başladılar. Bacak bacak üstüne atıp, onları keyifle izlemeye başladım. Sadece oral seks yapacak olmalarına rağmen sonuna kadar gidecekmiş gibi sevişiyorlardı. Yeni model oldukça iyiydi. Onu altıma almak için sabırsızlanıyordum. O güzel beyaz poposunu kızartana dek kırbaçlayacaktım.

-"Buyurun efendim çayınız" diyerek Leon elinde sidikli çayım ile tepemde dikildi. Yüzü bir tuhaftı. Bir şey canını sıkmış gibiydi. Ama her zamanki gibi boş bakıyordu.

-"Sağ ol" diyerek elinden aldım.

Oyuncular birbirlerini emerken iyice sertleştiğimi fark ettim. Üstelik henüz bu ilk modeldi. Diğer iki modelin çekimleri bitene dek iyice şişmiştim. Çekim sonrası set ekibi ve modeller dağılırken hala sandalyede oturuyordum. Alejandro bornozunu giyip yanıma gülümseyerek yaklaştı.

-"Nasıl buldunuz?"

-"Tebrik ederim çok iyiydin. O kadar iyiydin ki beni bile zevke getirdin."

-"Bunu duyduğuma sevindim" diyerek elini pantolonuma attı ve sıktı. Dudakları dudaklarıma kapanırken inledim. Sonra yüzünü hızla ittirdim.

-"Başkasının aletini emdikten sonra bir daha beni öpmeye kalkma!" Yere tükürdüm ve elimin tersiyle ağzımı sildim.

-"Çok özür dilerim efendim." Yüzünde mahcup bir ifade vardı. Hızla ayaklandım ve ofisime geçtim. Tuvalete gidip ağzımı çalkaladım. Ağzındaki meni tadı iğrençti. Öpüşürken ağzıma bulaşmıştı. Yüzümü kurulayıp odama döndüğümde Leon diz üstü bilgisayarında bir şeyler yapıyordu. Odanın kapısına gidip kilidi çevirdim.


(Y.N: Medya "Alejandro")



Candy ManWhere stories live. Discover now