Dan 2

8.8K 404 62
                                    

Ugurali su me u neko vozilo, nisam mogla procijeniti u kakvo. Lupila sam licem o pod i čula zvuk zaključavanja. Pokrenuli su motor a ja sam se pokušavala uspraviti u sjedeći položaj. I skoro bih uspjela da vozilo nije krenulo naglo. Ostala sam na podu.

Na um su mi dopirale najgore misli. Suze su mi navirale na oči od same pomisli na moju majku. 
Unutra je mirisalo na krv i plijesanj. U stomaku mi je bila mučnina dok sam pokušavala provariti šta se dešava. Nakašljala sam se i počela vrištati. Lupala sam nogama o jedenu stranu kada smo se zaustavili.

Neko od njih je otključao vrata. Unutra je ušao bijesno i plitko dišući. Udario me nogom u stomak i zaurlao da ušutim. U jecaju sam izdahnula. Imala sam osjećaj da me još uvijek šuta nogom.
"Dosta mi je vas, razmaženih derišta!" Spustio se i zgrabivši me za ruku ošamario. "Ne začepiš li usta, i ne smiriš li se.." Njegov glas je bio toliko oštar da mi je skoro rezao kožu. "..vlastitim rukama ću ti otkinuti jezik. A zatim" Osjetila sam hladnu oštricu noža na vratu od čega me prošla jeza. "prerezati vrat i pokidati glasne žice. Ne igraj se sa mojim živcima."

Pretrnula sam od straha pa sam ušutila.
"Ax, ideš li?" Ženski glas se javio.
"Vozi ti dalje. Ostat ću sa derištem." Javio joj je i zatvorio vrata. Nisam mogla normalno disati od straha. Prožimala me hladnoća kroz kosti.

Osjećala sam njegovo prisustvo. Čula sa kako brzo i nemirno diše puhajući kroz nos. Nisam se smjela oglasiti niti bilo šta pokušati. Ukočeno ležeći na strani, razmišljala sam gdje bi me mogli odvesti. Nije mi pomagalo.

__________________________________

Ne znam koliko je vremena prošlo dok smo se u tišini kretali kada je gadu zazvonio telefon. Stresla sam se a o se javio sa tihim smijehom.
"Axel. Da, tu je." Ponomo se zakikotao. "Trese se." nakon par trenutaka je poklopio.

"Gospodine..." Zašaputala sam jedva se ohrabrivši da progovorim.Skinuo mi je povez ako se usudim vikati. Sigurna sam da je iščekivao da nešto kažem da bi me mogao kazniti. " molim vas da me pustite." Zajecala sam ponovno plitko udahnuvši. Pribojavala sam se da će me ponovno udariti.  
"Moja majka će vam dati koliko god i šta god tražite.. samo me pustite."

Nasmijao se usiljeno. "Gaduro razmažena!" Pljunuo me u lice. "Ne bih uzeo te pare za to dovoljstvo koje ćeš mi pružiti kad ti zapušim usta spermom." Ponovno se smijao dok sam drhtala. "Ili dok ti budem čupao nokte a ti bespomoćno vrištala boreći se za zrak i preklinjala me da to ne radim."

Ušutila sam i plakala. Grizla sam usnu da ne ispustim glasniji zvuk. Osjećala sam njegov pogled na sebi i nikad se nisam osjetila izloženije do tada. Vratio mi je povez na usta.

Čučnuo je do mojeg lica i rukom krenuo od čela,preko obraza i vrata. Uhvatio je majcu i razgulio ju.Rukom je nastavio preko mojih grudi. Dlanom je udario preko moje kože koja se u trenutku zapalila. Poželjela sam vrisnuti od bola dok sam osjećala iglice po cijelom mjestu.

Nastavio je sam svojim smijehom. "Kada dođemo na odredište...ili bolje da kažem, tvoj pakao, želim da ti pokažem kako se mi ophodimo prema bezobraznim drznicama. Hhh, čovječe, stvarno se nadam da nećeš vrištati. Inače ću te morati kazniti na puno gori način od predviđenog."

Pričao je s užitkom kako će me mučiti i kako ću upoznati još djevojaka i njihovih ostataka tijela. U sebi molila Boga da me spasi od psihopata koji su me se dočepali.

Ponovno je ustao i hodao oko mene kao da sam njegov plijen. Smjestio se pored mojih nogu i naslonuo. Pjevušio je nešto i poderao nogavicu hlača. Prelazio je vrškom noža preko moje kože ostavljajući malene crvene crte.

13 dana u pakluWhere stories live. Discover now