Epilog

4.8K 332 87
                                    

Tatyana je odložila upaljač na stol i pogledala novinarku.
"Eto, to vam je bila moja priča." Umorno je izdahnula i obrisala dlanove od traperice. "Nadam se da ste zadovoljni."

Eva je s maramicom obrisala oči i nakašljala se. "Hvala vam puno što ste se otvorili." Uzela je fasciklu i vratila papire unutra. "Jeste li u kontaktu sa nekom od djevojaka koje su preživjele isto iskustvo?"

Tatyana je odmahnula glavom i vratila šišku na mjesto."Samo sa jednom. Od 20 preživjelih djevojaka, šest je počinilo samoubojstvo, pet ih je završilo u... u ludnicama a sedam je redovno kod psihoterapeuta. Chanel, djevojka koja je došla par dana nakon mene i ja smo jedine koje su bile tamo i više ne idu na redovne terapije. Tako sam čula."

Eva je zapanjeno gledala u djevojku. Osjećala je vrstu poštovanja prema njoj. Nije bila sigurna da li bi ona sama mogla da izdrži nekoliko dana tu. "Gospođice Ivanova, hvala vam što ste nam posvetili svoje vrijeme i uspomene. Žao mi je ako sam vas uvrijedila ili na bilo koji način-"

"Ma ne, bilo je sve uredu. Drago mi je što sam bila vaš gost. Hvala i vama što ste me pozvali i što niste dopustili da se ovi događaji vremenom izbrišu." Osmjehnula se.

Rukovale su se i Tatyana je izišla van. Prolazila je kroz hodnik kroz koji je prije par godina bila ugurna, mučena i tretirana kao životinja. Kad je izišla na zrak, duboko je udahnula i progutala jednu tabletu.
Ušla je u auto i upalila ga.

Sjetila se šta je saznala za mučitelje. Axel se ubio u zatvoru a Inaya je završila u ludnici. Adelynn i Garrett su još uvijek u zatvoru i bit će tu još jako dugo.

"Uživajte u paklu" prošaptala je dok je odlazila s osmijehom. 

________________________________

Konačno sam završila ovu priču! Tako sam sretna i ponosna na sebe ljudi moji :D ♥

Pa, ako ste pročitali ovu priču, voljela bih da mi kažete šta vam se najviše a šta najmanje svidjelo? Ou, ovo zvuči pre samouvjereno. Šta vam se ne sviđa nikako? :)

Hvala svima koji ste čitali ovu priču pogotovo vama koji ste komentirali i time me poticali da pišem. Znam da nisam bila redovna i jako mi je žao što nisam to malo bolje isplanirala.
Također želim da vas pitam o nečemu što sam razmišljala zadnjih par dana. Željela sam Promijeniti ime priče u "13 dana u paklu" jer se tako zapravo i zove... Okej?
I isto tako imena dijelova u Dan 1 itd.
 Uglavnom, nadam se da ste uživali.
HVALA VAM ♥

13 dana u pakluWhere stories live. Discover now