Special : Adelynn

2.8K 213 20
                                    

Zatvor je za  nju bio najveća muka. Poželjela je da je bila samo malo pažljivija. Nije se kajala zbog onoga što je radila. Naprotiv, da je mogla proživjeti onih sedam godina sve bi ponovila. Samo bi ovoga puta više njih ubila.

One su zaslužne za to što ona ovdje provodi najgore dane svoga života. A sjećala se kako je nakon tri godine službe u EOVu odlučila osnovati svoju grupu ljudi, one najbliže. To su bili Inaya, Garrett, Axel i Mia. Nju su ubili prije nekoliko godina. Adelynn nije puno žalila. Prije su bile baš bliske a onda je Mia počela mijenjati mišljenje o svemu što su radili. Axel je predložio da je se riješe a ostali su se složili. Tako je Mia nestala.

Sedam godina njihove grupe su bile zlatne godine. Nikad nije zaspala nesretna. Sanjala ih je često i kad se budila sva oznojena i nasmijana pitala se kako se one provode. Nikad nije voljela to što je djevojka. Njeni nisu bili sretni i zadovoljni s ničim što je ona napravila. Njen je brat uvijek bio bolji od nje.

Zbog toga je često željela da se rodila kao muško. Oblačila se tako i ponašala se tako. Morala je biti iskrena prema sebi i priznati da ju nikada nije prvilačio suprotan spol ali drugima ništa nije željela otkriti. Pred njima je bila obična žena. Obična zla žena.

Adelynn je mrzila svoj spol i svaku pojedinačnu žensku osobu. Mislila je kako je prokleta zbog toga što se rodila u grupi koja ima obavezu roditi djecu. U grupi koja ima obavezu držati neko stvorenje u svome stomaku devet mjeseci. 

Najveći 'zločini' koje je ikad učinila jeste ubijanje tih stvorenja dok još nisu ni izišli na svijet. Ako je muško dijete, po njenim prognozama će preživjeti. Žensko naprotiv nema nikavih šansih i bolje da ju ona ubije nego da ta pogan bude živa.

Mnogi su smatrali i sad smatraju da takvo mišljenje nije dobro. Ipak, bez žena ne bi bilo ni muškaraca ali ona je shvatala pravu bit svega. Da nije žena spriječavala muškarca u otkrivanju već bi davno mogli muškarci rađati i ženski rod bi bio nepotreban te izumro.

Naravno to nitko nije shvatao i zbog toga nisu shvatali ni nju. Nego su je zvali luđakinjom kojoj je mjesto iza žice. Sad je iza žice i nije sretna. Ako ikada uspije izići odavde, zaklela se da će ubiti svaku novorođenu djevojčicu koja joj se nađe na putu.

________________

Psihotična Adelynn tačno pred ponoć. 
Ne zaboravite da vas volim najviše ♥

13 dana u pakluΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα