Special : Inaya

3K 214 4
                                    

Bijeli zidovi su na trenutke stvarali oblike pred njenim očima. Djevojke. Bile su tako lijepe sa prelijepim crvenim usnama i obrazima koje je željela rastrgati, i tim lijepim očima koje je poželjela izvaditi i staviti na sebe. Poželjela je njihovu svjetlucavu kosu čupati i na njihovu meku kožu prosuti nešto otrovno da je uništi.

Boljelo ju je to što nikad nije mogla biti dovoljno dobra. To što nikad nije mogla biti savršena kao one. Govorili su istinu kad su joj rekli da je bolesno ljubomorna kučka koja želi uništiti sve izvan njenog dometa. Nije ju više bilo briga kako ju opisuju. Znala je šta želi i pažljivim je koracima stizala do svoga cilja a prvi korak je bio pridruživanje najzloglasnijoj ekipi u prljavim vodama. 

Nije bilo jednostavno. Ne možeš samo doći i reći šta želiš da te oni velikodušno prime. Moraš zaslužiti biti i najsitnija prašina njihovog tima. Tridest tri otmice i dvadeset ubijstava. Ona je itekako zaslužila. Njen jedini prijatelj je poginuo na jednom od tih zadataka. Nije imala ženskih prijateljica. One koje je imala je mrzila i zbog toga ih nije ni smatrala prijateljicama već bogatim i gnjusnim zmijama.

Nakon što se ubacila u EOV vrijedno je radila da bi stigla na položaj koji nije puno bolji od dna. Tu je stekla jedinu prijateljicu koja joj je odgovarala - Adelynn. Ona ju je progurala skoro do vrha vidjevši njen potencijal. Poglavari ih nisu baš cijenili pa su im zbog toga i dali zanimaciju da se sklonu s puta velikim ribama sa velikim plijenom. 

Bila je zadovoljna sa tim da zagorčava život običnim ljudima. Neka se oni sa vrha ljestvice brinu za milonere a ona će za njihove bogate lijepe kćerke. 

A sad kad je završila u ovim zidinama osjećala se još gore. Ona je umirala i ludila ovdje samo zato što je neka ruskinja uspjela pronaći svoju kćer i sve ostale. Da, njima ni dlaka s glave ne smije otpasti. Nikoga nije bilo briga šta je ona preživjela dok je bila dijete. I željela je da niko ne sazna jer joj nije trebalo nečije žaljenje već strah. Onakav kakav je ona osjećala u svojoj osmoj godini. 

Zavrištala je jer joj povezi ništa više nisu dopuštali. Da, poludjela je i potpuno sišla s uma. Nikoga više nije briga za nju sve dok su one dobro. Proklete kučke.

_______________________ 

I još jedan special ♥ Uživajte :)
VOLIM VAS 

13 dana u pakluWhere stories live. Discover now