»Večeras si sigurna.

13.8K 795 125
                                    

Zayn P.O.V


Naše usne se spajaju. Sa objema rukama obuhvaćam joj glavu, dok joj sa usana pobježe blagi uzdah. Rubove dlanova oslonio sam na njezine obraze, a prste sam raširio po njezinoj kosi. Polahko, osjetio sam kako počinje da mi uzvraća poljubac. Osjetio sam kako mi jednom rukom prolazi duž leđa, dok je drugu zaplela u moju kosu. Erekcija mi se napinje u trapericama svakim njezinim dodirom mog tijela. Kada sam joj jezikom okrznuo usnu, rastvorila je usta i pozvala me da uđem. Poljubac je bio ispunjen strahom, bijesom, strašću, i na kraju opuštanjem.

Najednom, prestane me ljubiti, a ja zastenjem od tog gubitka. Erekcija mi i dalje pulsira u trapericama. Samo od poljupca? Stvarno Zayn?

Pogledam u nju. Prsa joj se brzo podižu od teškog disanja. Izgleda vidno potresena ovim što se dogodilo. Pomislim da će sada pobjeći od mene, ali ne radi to. Naslanja čelo na moje, a oči drži čvrsto sklopljene.

Najednom, primjetim kako jedna suza sklizne niz njezin obraz.

Prstima pređem po njezinom obrazu. "Ava", šapnem.

Ona ne otvara oči, samo šuti i drži pokunjeno glavu. Činila se tako nježna i krhka. "Bojala sam se ovog", dahne.

Stavio sam prste pod njezinu bradu i natjerao je da me pogleda. "Jesam li pogriješio? Žališ li zbog ovoga?"

Kako god bilo, ja nisam žalio. Sam Bog zna koliko sam je silno želio poljubiti.

Oči su joj bljesnule. Kiša je i dalje kvasila naša lica. Ona podiže svoje prste do moga lica, te nježno pređe njime. "Ne znam."

Kada sam maknuo ruku, vidio sam kako se rubovi njenih usna izvijaju u osmijeh. Opet vrati pogled na mene. "Ovo mi se sve čini tako poznato." Odmahuje glavom u nevjerici. "I ispravno."

I to je sve što je trebala reći.

Zavukao sam joj ruke u kosu i nježno obujmio vrat. Usne sam ponovo spustio na njezine. Zgrčene usne su joj se počele opuštati, te započele da mi uzvraćaju poljubac.

Jezik mi je osvajao njezina vrela usta, posesivnim pokretima dok sam je čvrsto držao za vrat. Ruke je stavila na moja ramena, te ih blago stiskala svakim našim preplitanjem jezika.

Donji dio moga tijela, nesvjesno se upirao od nju i postao sam siguran da može osjetiti šta se dešava u mojim trapericama. Ali, i dalje se ljubimo. Osjetim da mi dah nestaje, ali ne odustajem.

Mogao sam osjetiti njezino otežano disanje. Srce joj je lupalo brzo kao i moje, ali nije se povlačila.

Najednom, tihi jecaj se otima iz njenog grla, te se ona zadihanog tijela odmiče od mene.

Zuri u mene neko vrijeme, a meni se čini kao vječnost.

Nijedno od nas dvoje ništa ne govori. Ona podiže drhtavu ruku na svoje usne, te gleda u pod. Kapljice kiše su  kvasile njezino nježno lice. Obuzela me je neodoljiva želja da joj dotaknem kožu koja se činila tako nježnom i mekanom.

"Zayn!" Najednom me trzne glasno dozivanje moga imena.

Ava i ja smo se okrenuli. Pored ulaznih vrata je stajao Niall i blijedo gledao u nas. "Šta vas dvoje luđaka radite na kiši?"

"Mi ovaj", počešao sam se po vratu.

"Hajde ulazite unutra!"

Pogledao sam u Avu. Blago je klimnula glavom, te prošla pored mene. Kada je došla pored vrata, shvatila je da nisam iza nje. Okrenula se, te mršteći se pogledala u mene. "Ideš li?"

Rubovi usana izvili su mi se u osmijeh. Tada sam nešto shvatio.

Ta dosadna štreberka se ogromni zelenim očima i jebeno nevjerovatnim usnama mi je upravo podarila najbolji jebeni prvi poljubac na kiši.








Jedna noćWhere stories live. Discover now