»Ovo je bilo sramotno.

14.7K 792 150
                                    


Zayn P.O.V



Osjetim kako mi toplina preplavljuje tijelo. Pokušavam da se okrenem na drugu stranu kreveta, ali leđa su mi ukočena.

Rukama pokušavam napipati svoju posteljinu, ali ne osjetim ništa. Samo nešto tvrdo. Šta dođavola?

Otvaram oči i trepćem nekoliko puta. Večina sobe je ispunjena mrakom, osim jednog malenog ćoška koji je prekriven mjesečinom. Pogledam niz sebe i shvatim da imam pokrivač preko tijela.

Moj pogled automatski skrene prema djevojci u dubokom snu koja je ležala na mome krevetu.

Sjetim se kako mi je bilo zima kada sam krenuo spavati, ali nisam se sam želio pokriti. Ona je to uradila?

Ali zbog čega? Nije valjda da... da se je brinula za mene? Da se brinula za to da li je meni možda... hladno?

Usta su mi širom razjapljena dok razmišljam o tome. Nikada se još nitko nije brinuo za mene i tek sada shvatam koliko je ovo lijep osjećaj.

Pridižem se iz kreveta u sjedeći položaj i sada se nalazim u ravnini sa njezinim licem.

Smješak mi pobježe sa usana.

Usta su joj bila malkice otvorena, te je njezin plitki dah pomicao vlasi oko njezinog lica. Jednom rukom je potpuno obgrlila jedan od mojih jastuka. Nasmiješio sam se shvatajući ovo kao zamisao da grli mene. Deke su bile u potpunosti nabacane na nju i bila je u potpunosti ušuškana. Iako u nepoznatoj sobi, pored mene, činila se izrazitom mirnom dok je spavala. To sam shvatio kao sopstvenu vrstu pobjede.

Njena prisutnost, u potpunosti je ispunjavala ovu sobu.

Najednom, tiho se zahihotala. Pogledao sam njezino lice i zapazio blagi smiješak na njemu. Oči su joj i dalje bile sklopljene. Sanjala je.

Osjetio sam kako mi srce počinje tuči kao ludo. Ava se opet tiho nasmijala, a meni je nešto u grudima počelo preskakati.

Dok nisam ni shvatio šta radim, moja ruka je krenula prema njezinom licu. Prste sam spustio na njezine obraze na što se ona odmah umirila. Izmaknuo sam ruku, plašeći se da sam je probudio. Nije otvarala oči.

Opet sam oprezno vratio prste na njezin obraz. Prešao sam prstima po njezinom licu sklanjajući tako pokoji pramen njezine zlatne kose.

Kosa joj je bila raščupana i čupava. Puno se razlikovala od one inače Ave, uredne i lijepo začešljane zlatokose djevojk, koju poznajem i koja mi se dopadala.

Shvatio sam. I ova čupava Ava podjednako mi se dopada.

Najednom, pogled mi pobježe na njezine usne. Bile su vlažne i blago rastvorene i kao da su me i same pozivale. Poljubi me, poljubi me, poljubi me.

Prislonio sam usne njezinom licu. Dijelilo nas je tek nekoliko centimetara...

Vjerujem ti, Zayn. Vjerujem ti, Zayn. Prisjetio sam se njezinih riječi.

Nisam mogao to uraditi. Usne sam prislonio na njezin obraz, te zahvatio samo kut njezine usne. Dovraga, mislim da mi je čak i to za sada bilo dovoljno.

Prstima sam zahvatio deku koja je krenula da spadne sa njezina kreveta, te je još više prebacio preko nje. Ušuškao sam joj leđa, te se vratio na spavanje.






Ava P.O.V







Otvaram oči izrazito svjesna mjesta gdje se sada nalazim. Po prvi put, budim se sretna i zadovoljna.

Nakon godinu dana, ponovo sam sanjala. Međutim, nije to bio onaj grozni san koji me je proganjao gotovo svaku noć.

Ovaj je bio onaj lijepi. Onaj gdje sam sretna i vesela. Gdje me je on grlio, ljubio. Da li je moguće da svu ovu sreću i ispunjenost osjećam samo zbog njega? Pogledala sam ga na podu sa namrštenim čelom, te blago rastvorenim usnama.

Jedna noćWhere stories live. Discover now