01 | ''Hani Emin değildin''

42.7K 2.6K 593
                                    

Yazım yanlışlarını kafa takıyorsan okumazsan senin için daha iyi olur lksdalfkas

Eğlence amaçlı yazılmıştır. Absürd komedi içerir.

Multimedya 〉〉〉 Multideki fıstık nehir oluyor dklasfksdl

Diğer kitaplarıma da bakarsanız çok sevinirim. Vote ve yorumlarınız bekliyorum. iyi okumlar.

ABSÜRT KOMEDİ İÇERİR, NERDE GEREKSİZ ŞEY VARSA BU KİTAPTADIR.

♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫


''Dart...dart...dart''diye hunharca çalan alarmı alıp duvara fırlattım. Alarmım hunharca dart... dart diye çalarken yeteneksizsinizdeki Ali Taran'ın bir an için odada olduğunu düşündüm. Adam sürekli  butona bastığı için çalar saatimden farksız değil. 

Bu nedir abi sabah sabah dart dart. Benim güzelim uykumdan dart'layarak uyandırmandaki amacın nedir anlatsana biraz. Yorganıma kuala misali sarılmaya devam ederken yorganımın bir su aygırı tarafından çekilmesiyle uyuma hayallerim annemin vazosu gibi kırıldı. Yorganı üzerimden alan şahsiyete baktığımda arkadaşım Beril'i görmem bir oldu. Hay ben senin oluştuğun döldeki hücreliri mikroskopla inceleyipte tükireyim emi.

''N'apıyorsun? Ver şu yorganı.'' Beril piç smile atttı.

''Vermiyorum. Pis uykucu, kalk okula geç kalacağız.'' Okul sözcüğünü duyar duymaz az önce duvara fırlattığım çalar saat gibi benide birisinin fırlatmasını istedim.

''Bugünde var dimi?''dedim küçük Emrah moduma girerken. Beril yüzünü buruşturdu.

''Malesef.'' dedi ve kolumdan tuttuğu gibi banyoya fırlattı. Hulk gücü var mübarek. Geleceğin yeşilimsidev çakması superwomanını bulduk, millletçe alkışlıyoruz. 

Banyodaki işlerimi halledim odama döndüm. Okul kıyafetlerime bakıp gene 1 numaralı beddualarımdan birini saydırdım ve Beril önderliğinde giyindim. Evet Beril kıyafet giyerken bile karışıyor. Neymiş kravatı arkadan bağlayıp anormallik yaratmayacakmışım. Bbababaa. Bikere kravatı arkadan bağlamımın bir sebebi var. Takmak zorunda olduğumuzdan giymemizlik yapmıyorum ama yeni bir moda akını başlatmak için arkaya atıyorum. Zeka fışkırdı gene odama. Yazık anama hergün benim zeka fışkıran hücrelerimi toplayıp Beril'in annesine vermekle meşgul. Eee, tabi kızı bu kadar zeki olunca oluyor böyle şeyler. Okul kıyafetlerimi giydiğimde mutfağa gidip annemin yanağından makas aldım.

''Görüşürüz bebek.''

"Annesine neler diyor ya,"diye başlayıp yarım saat konuşmaya devam edecek annemi dinlememek için Beril'i alıp evden çıktım. 

Okula geldiğimizde Yiğit ve Berk yanımıza geldi. Yiğit'in saçlarını karıştırıp ''N'pıyonuz lan?''dedim. Yiğit eliyle saçlarını gene düzgünleştirmeye çalıştı. Aynı zamanda da bir daha yapmamam gerektiğini homurdanıyordu. Berk gülümsedi.

''İyiyiz sen nasılsın Nehir.''

''Bende iyiyim.'' Yiğit'e döndüm.

''Sen nasılsın.''dedim. Yiğit küçük Emrah bakışları atıp dudağını büktü.

''Ya geçen bir kız bana mesaj attı, hala onun etkisindeyim.''

''Noldu? Hüsnü Amca seni gene mi kandırdı?''dedim gülerek. Mahalledeki bakkalcımız Hüsnü amca fake hesap açıp güzel karı fotalarıyla bizim mal Yiğit'i kandımıştı. Kesin gene böyle bir şey oldu. Yiğit;

EMİN MİSİN OĞLUM?Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt