06 | "Çinliler bile böyle işkence görmedi."

18.5K 1.4K 201
                                    

Selam yafrılarım daskfas bölüm geç geldi biliyorum ama aklıma bir şey gelmedi daskjfka bende ilham gelene kadar bekliyim dedim. Bundan sonra bir kaç bölümü düşünüpük daha erken yayınlayacağım inş daskjfas hadi iyi okumalar.

Multimedya 〉〉〉〉 Yiğit dasklas çok tatlış lan daslkfas


  ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ 

 

"Ben bu hocanın ümüğünü sıkarım. Koduğumun gudubeti."diye hönkürdüm. Gudubet edebiyatçı yüzünden ceza almıştım. Hem ceza almama hemde durmadan gülen yanımdaki Çağrı yüzünden sinirlerim tepemdeydi. Ya bir insan gülmekten nefes almayı unutur mu? Bir ara gülmesi yüzünden 'kığ' diyerek diğer tarafa boylıcak sandım. Çağrıya kötü bakışlarımı atmaya başladım ama hala gülmeye devam etti. 

Çağrı "Nehir yüzünün halini görmeliydin."diyerek gene sinir bozucu bir şekilde güldü. Sus ve acımla baş başa bırak beni Çağrı. Zaten ceza almışem. Valla gidip asıcam kendimi bir yerlere.

"Sus! Yeter artık gülme. Acımla baş başa bırak beni. Zaten bütün okulun koridorlarını siliceğim. Bu nasıl ceza ya."dedim yakınarak. Edebiyatçı nam-ı diğer gudubet karı, müdürle ittifak kurup bana ceza verdirti. Cezamda bütün okulun koridorlarını silmek... Çinliler böyle işgence görmedi. Bizim müdür kesin Çinlilerin soyundan geliyor. Bana bakarken hep gözleri kısılıyordu... Meğerse adam çinliymiş ondan öyle bakıyormuş, görüyonuz mu? Tabikide bana garezi olduğu için gözlerini kısıp bakmıyor saçmalamayın. Çinli biri o, ondan..

Çağrıyı mal gibi orda bırakıp temizlik malzemelerin olduğu odaya doğru ilerledim. Valla acıların çocuğuyum...

Bizim okulda abaza yanında çok sayıdada pislik insanlar da var. Kesin bilerek yere bir sürü şey döküp yerin namusunu kirletirler. Sonra Nehir neden sinirli! Emir'i benim kılığıma sokup camdan atmak istiyorum. Bu sayede bir taşla 3 kuş vurmuş olurum. Hem dolaylı yoldan intar etip bu hayattan düşünce olarak kurtuluyorum, hem Emri'den kurtuluyorum, hemde gerçekten intar etmediğim için günaha girmiyorum. Zehir gibiyim kahretsin. Bu fikri bir gün deneyeceğim. Ucunda Emir'den kurtulmak var sonuçta. Aslında robotlarını camdan atsam, robotları en yakın arkadaşı olduğundan o da kendini camdan atar. Bakın bu sayede de kurtluyorum. Harcanıyorum buralarda.

Temizlik malzemelerini aldığım gibi koridorun bir ucundan silmeye başladım. Koridorda yemek yiyerek geçenlere nasıl baktıysam artık, çocuk ağzındaki lokmasını çıkarıp çöpe attı amk. Bakışlarımla kustururum ayıks olun yani. 

Uzun tenefüs olduğundan dolayı zil daha çalmamıştı. Aç bir karın ile külkedisinin yaptığı gibi süpürgenin sapıyla dans ederek koridoru siliyordum. Görenler gülerek yanımdan geçiyordu. Biri de yardım ediyor mu?! Gevurun kısır çocuğundan oluşan anormal tohumları. 

Koridoru silerken bizim tayfanın yeniçeri ordusu gibi bana doğru geldiğini gördüm. Yiğit Berk'in koluna girip mal mal sırıtıyordu. Bunu orduya kim aldı lan! Gitti tüm coolluk. Koskoca orduyu kepaze ettin Yiğit. 

Yanıma geldiler. Berk gülerek "Kolay gelsin kız."dedi. 

"Ceza aldığım için dalga geçmeye geldiyseniz paspasla kovalarım sizi! Az önce tuvaletleri sildim, pis paspası saçınızda istemezsiniz değil mi?"dedim sırıtarak. Hepsi ellerini 'teslim oluyorum' manasında kaldırdı. Ben ve mütüş tehditlerim, harikayız ya. Beril;

"Aslında dalga geçmek için gelmiştik...-" kötü bakışlarımı Beril'e attım.

"Tamam ya öyle bakma. Dalga filan geçmeye gelmedik."dedi gülerek. Yiğit;

EMİN MİSİN OĞLUM?Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ