11 | "Çüklüyü bulma operasyonu"

6.3K 512 523
                                    


Umarım geri dönmüşümdür... 

!!!Tekrar söylüyorum benim için ne oy ne de okunma sayısı önemli sadece ve sadece sizin görüşleriniz önemli. Bu bölümde görüşlerinizden mahrum bırakmayı beni. Ciddi manada yorum sıçabilirsiniz izin veriyorum gfdkj cevap da vermeyi düşünüyorum. !!!

Bu arada kitabı unutmanız normal ben de unuttum çaktırmayın gkdfhgdf Kısaca özet geçiyorum bu yüzden.  

ÖZET

Nehir, Emir ve Emre adında üç kardeş var. Çok mu baştan oldu fksdfjksd Neyse.

Baş karakterimiz Nehir, can sıkıntısı sonucu gizli numarada aradığı birinin tesadüf eseri annesini arkadaşının oğlu olduğunu öğrenir. Daha sonra Çağrı'lar evde yalnız kaldığında ailelerinin izniyle parti verirler ve de bütün okulu davet ederler. Bizim çılgın Nehir partiyi istemeden şikayet eder. Bunu öğrenen annesi Nehir'e ceza olarak halasının oğlu Buğra'ya nam-ı diğer sidik fırlatıcıya bakmasını ister. Okulda aynı zamanda da romeo juliet seçmeleri vardır. Gudubet edebiyatçı Nehir'e gıcık olduğu için saçma bir aksesuar görevi verir. Daha sonra cumartesi gelir çatar... Ve bizim kızımız Buğra ile cebelleşir. Sonra da parkta kuzenini başka bir bebekle -kız bebekle- karıştırır. Ve kitabın başlığı bu olaylar sayesinde oluşur. Artık okuyun :d



  ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ 



"Sanırım çocukları karıştırdın Nehir." dediğinde hala kabul etmiyordum.

"N'apacağım ben şimdi?! " Kalbim horona kalkarken bende halaya kalktım. Yerimde duramayıp bir oraya bir buraya yürüyordum. Aynı zamanda tırnaklarımı yediğimi fark ettim.

"Halama ne diyeceğim ben?! Çocuğu sünnet ettirdik ama bir sorun oldu, çocuk hadım oldu mu diyeceğim?"dediğimde Çağrı elini şıklattı.

"Çok mantıklı." Göz devirdim.

"Dalga geçme ve yardım et!"

"N'apıyım kızım?! Kendiminkini kesip bu kıza mı takıyım?!" Ona döndüm ve sırıttım.

"Bence çok mantıklı. Hadi soyun!"dediğimde gözleri fal taşı gibi açıldı.

"Lan saçmalama dalga geçtim."

"Bana bu fikri vermeyecektin" deyip sırıtarak yanına doğru ilerledim. Geri geri gitti.

"Hem ona benimki büyük gelir." deyip güldü.

"Boşver seneyede kullanır."dediğimde kahkaha attı.

"Ciddi olamazsın." dediğinde güldüm.

"Ramiz Dayı yanımda halt yemiş." deyip ölümsüz Polat Alemdar pozu verdim. Şuan üstümde takım elbise olsa daha gerçekçi olur da neyse.

Küçükken Polat Alemdar'ın Harry Potter'daki felsefe taşını Flappy'nin elinden aldığını düşünürdüm. Flappy'i de kesin Kurtlar Vadisinin jenerik müziği ile uyutmuştur.

Bilinç altım gerilim müziği olarak Kutlar Vadisi'nin jeneriğini çalarken çocuğun çükü için bir şeyler düşünüyordum. Takma yaptırsak acaba halam inanır mı? Bence inanır çocuğun çükü ile vakit geçirmiyor ya?..

Ya da geçiriyor mu? Malum Buğra bu. Yedi yirmi dört sıçan, anne karnında biraz daha dursa bok olarak doğacak çocuk... Bence halam Buğra'nın yüzünden çok götünü tanıyordur.

EMİN MİSİN OĞLUM?Where stories live. Discover now