10 | "Bok denince akla, hemen onun adı gelir"

9.9K 730 606
                                    

Selamın aleyküm sonda yb yazabildim. Kitabı unutanlar yazacağım özeti okuyup başlarlarsa daha iyi olur. Okuyun gari...

ÖZET

Nehir, Emir ve Emre adında üç kardeş var. Çok mu baştan oldu fksdfjksd Neyse.

Baş karakterimiz Nehir, can sıkıntısı sonucu gizli numarada aradığı birinin tesadüf eseri annesini arkadaşının oğlu olduğunu öğrenir.  Daha sonra Çağrı'lar evde yalnız kaldığında ailelerinin izniyle parti verirler ve de bütün okulu davet ederler. Bizim çılgın Nehir partiyi istemeden şikayet eder. Bunu öğrenen annesi Nehir'e ceza olarak halasının oğlu Buğra'ya nam-ı diğer sidik fırlatıcıya bakmasını ister. Okulda aynı zamanda da romeo juliet seçmeleri vardır. Gudubet edebiyatçı Nehir'e gıcık olduğu için saçma bir aksesuar görevi verir. Daha sonra cumartesi gelir çatar... Ve bizim kızımız Buğra ile cebelleşir. Burayı da okuyun bakalım fksdjfksdl


♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ 



"Budanmayacaksam oynarım." deyip havalı bir şekilde tiyatro salonundan çıktım.


-


Hoca bile odun bir kişiliğe sahip olduğumu anlamış ya. Bana, sahnede aksesuar görevi gören bir rol verdi resmen. Annem 373738293 defa okula çağrıldığı zamanlar da kesin gudubetçiğime özel hayatımı anlattı.

Odamdan dışarı çıkmadığımı, odamı in olarak benide ayı olarak bahsetti kesin. Yaktın beni aney...

Aksesuar olarak sahneye çıkacak olmam aslında işime geldi. Ezber yapmamaya gerek kalmayacaktı. Tabi gudubet karı ağacı konuştutturmazsa. Güvenemiyorum. Bokta çıkabilir...

Islık çalarak bahçede bankta fosilleşmiş arkadaşlarımın yanına ilerledim.

Mahalle abileri gibi ellerim arkada birleştirmiş, arada 9. Sınıfların enselerine vurarak kırıtmadan yürüyün diyordum. Genellikle kısa boyluların ensesine vuruyordum bikauz penguen gibi yuvarlanıp günümü gün etsinler diye. Yoksa kısa boylu olduğumdan dolayı uzun boylulara yetişememle alakası yok saçmalama.

Kendimin de kısa boylu olduğumu hatırladığımda enseme vurmamaları için ensemi omuzlarıma yapıştırdım.

Bugün cuma enseni kapa diyen çocuklar yüzünden Cuma günleri boyun fıtığı geçirir taş devrindeki boyunsuz Barni'ye benzerdim. Hocalar neden boynumu sakladığımı sorduklarında "Barni'nin izinden gidiyorum" deyip zekamı konuştururdum. Zehir gibi kızım yeminle.

Berkler'in yanına geldiğimde Yiğit Duru'ya yiyecek gibi baktığını gördüm. Kızı gözünde tavuk olarak filan mı canlandırdı acaba? Recep İvedik 4'te Recep'in kızı tavuk görmesi gibi Duru'yu kızarmış tavuk gibi hayal ettiğimde, oje ve saçları ile bakımlı öpücük atan bir kızarmış tavuk gözümde canlandığında yüzümü buruşturup kafamı iki yana salladım.

"Selamın aleyküm insancıklar."

Hepsi "As." diyerek selamımı aldı.

"Allah'ın selamını bile kısaltan bir ülkeyiz amk." deyip cıkladığımda hepsi güldü.

Duru tüm güzelliği ile bütün okulun gözdesiydi. Valla benim bile gözdem kız. O derece güzel.

Kıza ben kadar yürüyen... koşan olmamıştır.

Karşı bankta iki arkadaşı ile konuşuyordu.

Yiğit'e baktığımdan Duru'ya bakmaktan cipsi ağzına götürmeden düşürüyor ve boş boş çiğneyip geviş getiriyordu. Lama Lara'nın en büyük özelliğini çalma lütfen Yiğit.

EMİN MİSİN OĞLUM?Where stories live. Discover now