12 | "Felekten Bir Gün"

688 66 39
                                    

Media = Frank Sinatra | I Love You Baby

Yorumlarınızı bekliyorummm...


Azrail'in elinde kocaman bir baltayla, Casper gibi duvardan geçip canımı almasını beklediğim dakikalarda hayatım gözlerimin önünden geçiyordu.

Genellikle çok şerefsiz bir kardeştim. Emre'ye yapmadığım, Emir'e ise sokmadığım laf kalmamıştı.

Yaşlılarla dalga geçer ama sebebi belli olmayan şekilde hepsi beni torununa isterdi. Bir keresinde bir teyze torununa istedi. Ama teyzenin bunamış olduğunu torununun adını Melis olduğunu öğrendiğimde anladım. Annemin kızımı, ne doktorlar ne mühendisler ne kızlar istedi de biz vermedik demesi için hep bunlar.

Napıyım cazibeme dayanamıyorlar...

Arkadaşlarıma ise dobra bir şekilde ağzıma ne gelirse söylerdim. Biraz patavatsız biraz şebek olsam bile öldükten sonra Nasıl bilirdiniz? Sorusuna lütfen insan deyin... Bari arkamdan farklı kelimesi kullanılmasın.

Beyaz ışığı görüyorum...

Göremiyorum gözümü aldı amk.

Masamdaki gece lambasını kapadım. Sıkıntıyla nefes verdim. Yarım saattir odadaydım. Bulunduğum durumu düşünmekten kafam patlamıştı. 

Fikrimin ince gülü kırıldığı dakikalarda hayatım film şeridi gibi önümden geçti.  Annem hamile olduğumu sanıyor. Buğra yeni ailesi için az daha sünnet oluyordu, yeni kız da takmayla gezerdi artık. Asıl üzüldüğüm çilingir amcaya ve çatalına olan. Amca bugün unutulmaz bir gün yaşadı. Annem süpürge ile kovaladı ya... Ne çekmeyi umut ediyor süpürge ile onu da anlamış değilim. 

Komu spotu- İstenmeyen tüyler için süpürge kullanın. Komu spotu bitmiştir. - Adamcağız çatalından çok çektiğinden dolayı keşke o parayı komodine koysaydım.

Annemden yediği dayaklar tutukluluk yaptıysa eğer Çağrı belki hayatta kalmayı başarmıştır. Hayata karşı olan tutukluğu deyip iğrenç bir espiri ister istemez aklımda belirdi. Soğuk espiri kraliçesiyim napıyım.

Halam en son bayılmıştı. Acaba uyandığında her şey normalmiş gibi davranıp bu yaşananların rüya olduğuna mı inandırsak?

Sıkıntıyla ayağa kalktım. Benim bu işten sıyrılmam gerekiyordu.

Amuda kalktım. Beynimin kana ihtiyacı vardı.

Beynim kanı vampir gibi emiklediği vakitlerde bir fikir için ampülümün elli tonunun yanmasını bekliyordum. Yirmi beşli tonu olsada olur, aramızda üçün beşin hesabı yok fikircim...

Benim gibi akıllı biri nasıl böyle bir yalan söyler. Tamam söyledi orayı anladım, annesini nasıl inandırır. Hele benim gibi bir anneniz varsa. Kadın sıçtığım bokun rengine kadar hissetme yeteneğine sahip. Bu yetenek anne olunca güncelle butonu ile aktif oluyor sanırım. Baya gigabyte'ı olacak ki annem gibi 30 kilo alıyorsunuz.

Konu dağılınca toplamak için dev bir torba hayal edip saçma düşüncelerimi içine süpürdüm. Aklımdan tuhaf düşünceler geçerken bu olaydan nasıl yırtacağımı düşünmeye başladım. Yine kardeşim Emir'in üzerine mi atsam? "Çok sarhoşmuş anne" desem kesin inanır. Ya da "Çocuk bu dünyayı görüp kordon bağı ile intihar etti." mi desem. Buna ben bile inanırım.

Yine her konuda espiri yapan düşüncelerimi dağıttım ve düzgün bir şekilde oturdum. Fazla kan gitti. Siyah ekran arasında kırmızı ile yazılı error görmeye başlamıştım.

EMİN MİSİN OĞLUM?Where stories live. Discover now