08 | "Mesane baskısı çeken Nehir'in dramı"

12.7K 1.1K 212
                                    

Selamın aleyküm. Bölüm çok geç geldi farkındayım, bundan sonra daha erken yazıcam inş flsakfasl hadi neyse iyi okumalar. Sizleri seviyarram daslk

Multimedya 〉〉〉〉 5 SOS - She looks so perfeck


  ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ 


"Tamam parti nerde bir an önce gidelim de bitsin."dedim bıkkınlıkla. Beril göz devirdi.

"Bak işte müzik geliyor duymuyor musun?"

Şaşkınlıkla "Ne yani orası mı?!"

"Evet," duraksadı." Kızım Çağrıların partisi işte. Evlerinin nerde olduğunu bilmiyor musun?" Ben onların evini sağ tarafımızda sanıyordum. Yani şimdi ben Çağrı'nın partisine mi polis çağırdım? Sıçtık lan... 

Hızla Beril'e döndüm.

"Beril ben bir ishal olmuşum bir ishal olmuşum sorma. Hadi eve geri dönelim. Götüme tıpa taksan ağzımdan sıçıcam o derece bir ishallik."dedim endişeyle. İki büklüm olup karnımı tutmaya başladım. İnşallah inanır...

Beril yüzünü buruşturarak; "Ya sen ne iğrenç bir kızsın ya."dedi bana iğrenircesine bakarken.

"Turp gibiydin daha demin, ishal filan olmamışsındır. Gazdır o gaz." deyince göz devirdim.

"Ya gitmeyelim partiye filan. Hem gaz filan değil, gaz olsa duramam."dedim ve kıkırdadım. Beril'in göz devirmesi ardından Çağrılar'ın evinin önüne gelmiştik.

"Geldik artık, girelim. Hem bu partiyi çok merak ediyorum. Girmeden dönmem valla." Göz devirdim.

"Bak başımıza bir şey gelicek. 31.hissim kuvvetlidir benim, inan."

"Geldik artık. Verem olsan bile dönmeyiz bu kapıdan."dedi ve zile bastı. Vicdansız namussuz. Burda ölsem 'gelmişken girelim' diyip ölümü içeri sokup utanmadan birde göbek attırır. Kapı Çağrı tarafından açıldı. Çağrı sırıttı.

"Hoşgeldiniz." Gelen misafirede mi sırıtıyorsun çocuğum sen? Ay! Eve gelen yaşlı misafirlerede sırıtarak 3. playboy bakışlarını atıyordur kesin. İçeri göz attığımda gözlerim kanadı. Her türlü şey bulunuyordu. İçerdeki abaza insanlara bakıp, sokaktan geçen bir insanı bile orospu yapan pencere güzeli nineler gibi cıklamaya başladım. Çağrı güldü.

"N'apıyorsun gene."

"Bu nasıl parti lan?! Kerhaneye mi geldik, partiye mi?"dedim ve yüzümü buruşturdum.

"Bu senin gittiğin 8 yaşındaki çocukların partisine benzemez güzelim. Bu gerçek partidir."dedi ve sırıttı. 

"Lan! Benim 8 yaşıdaki çocuğun doğum günü partisine gittiğimi nerden biliyorsun?!"diye çıkıştım. Sırıttı ve parmağıyla taş çocukları kesen Beril'i gösterdi.  Gözlerimi kısarak Beril'e baktım. Çocuklara nasıl odaklandıysa gönderdiğim öldürücü ışınlar geri bana döndü. 

" O dilin götüne girsinde bok tatmaktan ağzın lağım koksun inşaallah Beril." dediğimde Çağrı manyağının anırması ile partideki bir kaç insanın ilgi odağı olduk. Yeminle ruh danam ya. İkimizde aynı anda anırırsak stadyumdaki desibel rekorunu geçeriz kesin. Çağrı kahkasının arasından "O nasıl laf lan."dedi ve tekrar güldü. Göz devirdim ve yanımıza doğru gelen Beril'e bakışlarımı çevirdim. Ellerimi göğsümde birleştirdim ve sinirlenen anne gibi ayağımla gaz pompalamaya başladım. Beril yanımıza geldiğindeSamanyoludaki Salih rolünü üslenip masum masum bana bakmaya başladı. 

EMİN MİSİN OĞLUM?Where stories live. Discover now