t h i r t e e n t h ⭐

3.1K 231 13
                                    

Sophie egy nagyot sóhajtott, mielőtt végigsétált az iskola zsúfolt folyosóján. néhány megvető pillantást, és pár durva beszólást kapott, és mindezt csendben tűrte.

Ashton már egy napja nem válaszolt neki, és a lány kezdte azt hinni, hogy Lea-nak, és Matt-nek igaza van, és magára vette mindazokat, amiket a többiek mondtak rá.

ő is Ashton egyik játékszere volt, és egyszer csak az amerikai fiú talán rájött, hogy Sophie csúnya, és elhagyta.

Sophie-t nem érdekelte, hogy elkésik óráról.

amint belépett a mosdóba, látta, hogy Lea és a barátnői beszélgetnek. Lea gúnyosan elmosolyodott, majd Sophie felé fordult. 'neked nem kéne itt lenned, ribanc.' Sophie megforgatta a szemeit, majd a békesség kedvéért inkább kiment.

amikor kilépett a lánymosdó ajtaján, valaki megragadta a derekát, és erőteljesen nekinyomta a szekrénynek. Sophie szeme elkerekedett a döbbenettől. ideje sem volt felfogni, hogy mi történik. a magas, göndörhajú fiú a másodperc töredéke alatt csapott le Sophie ajkaira, mire a lány felsikított Ashton tettétől. gondolkodás nélkül viszonozta a csókot, és összekulcsolta a kezeit a fiú nyaka körül. Ashton kezeit végigsimította a lány vékony testén, és a derekánál fogva még közelebb húzta magához Sophie-t.

ajkaik tökéletesen összhangban mozogtak, majd Ashton végigfuttatta a nyelvét Sophie alsó ajkán, ezzel kérve a lányt, hogy engedjen neki még többet, amit meg is adott neki.

úgy tűnt, mintha már órák óta a folyosón lennének, és Sophie tudta, hogy Lea és csatlósai őket figyelik, de az egyetlen dolog, amivel jelenleg foglalkozni tudott, az csak és kizárólag Ashton.

Ashton Sophie homlokának döntötte a sajátját, és szélesen mosolygott a lányra.

ez volt az a pillanat, amikor rájött, hogy ő nem csak egy játékszer Ashtonnak, mert most itt van vele, és csak vele foglalkozik.

innocent ; |a.f.i.| Where stories live. Discover now