s i x t e e n t h ⭐

3.4K 189 12
                                    

Sophie idegesen harapdálta belül a száját, amíg kinyitotta Ashton lakásának az ajtaját, a kulccsal, amit tegnap a fiútól kapott meglepetésként. besietett a meleg lakásba, ugyanis december lévén, eléggé hűvös van már odakinn a késő délutáni órákban.

kissé rendetlenség volt a lakásban. Ashton cipői szanaszét hevertek a padlón, a kanapén volt néhány chipses zacskó, a konyhában pedig jó pár doboz, amit valószínűleg még nem pakolt ki.

a lány hallotta, hogy a fürdőszobából szűrődik ki az, hogy Ashton fürdik. a kicsi lakásban a létező összes helyiséget végigjárta, míg végül megtalálta a fürdőszobába nyíló ajtót.

Sophie belépett a helységbe, ami szerencsére nem volt zárva, de amikor észrevette, hogy a zuhanykabin üvege teljesen átlátszó, arca azonnal lángba borult zavarában, mert így teljes rálátása nyílt Ashton meztelen testére.

'hé, gyere ide.' a fiú huncut módon elmosolyodott, Sophie pedig, ha lehetséges, még jobban elpirult, majd lassú léptekkel odament a zuhanyzóhoz. Ashton kinyitotta a kabin ajtaját, és Sopbie keze után nyúlt. 'lépj be, nyugodtan.'

'mi? nem, ruhában va...'

de a lány nem tudta befejezni, mert Ashton egy hirtelen mozdulattal berántotta maga mellé a lányt. Sophie ijedtében megugrott, ahogy a meleg víz kezdte átitatni a ruháit, és a haját. szomorúan lebiggyesztette a száját, de a fiú továbbra is csak mosolygott, miközben kisöpört Sophie szeméből egy nedves hajtincset.

'helló, szépségem!' mosolygott szemtelenül Ashton.

'Ashton... meztelen vagy.' válaszolt Sophie félénken, mire Ashton kuncogott, majd hümmögve biccentett egyet.

'tetszik, amit látsz?' Ashton összepréselte az ajkait, és úgy vigyorgott tovább.

'hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem.'

'miért nem vesszük le a csini ruháidat, hogy ne érezzem magam egyedül?' kérdezte, majd lassú mozdulatokkal levette Sophie-ról a fekete kardigánját.

'a-apuci, kipróbálhatjuk azt a... dolgot?'

'dolgot?' suttogta Ashton Sophie fülébe, miközben levette róla a pólóját. a lány gerincén végigfutott egy jóleső, bizsergető érzés, ahogy Ashton végigsimított a hátán.

'tudod... uhh, amiről egyszer beszéltünk. hogy, hát izé, puszilgatnom kell a farkadat, ahogy te nevezed.' Sophie szinte összeesett zavarában, és azt sem tudta, hogy hová nézzen.

'imádnám, bébi.' hümmögött elégedetten, Sophie csak bólintott, majd lassan letérdelt a kőre, Ashton ágaskodó férfiasságával szemmagasságban. időközben levette a szoknyáját is, így csak egy bugyiban, és melltartóban térdelt a fiú előtt.

Ashton szaggatottan vette a levegőt, miközben az előtte térdelő lányra nézett le, aki pedig hatalmas zöld szemeivel figyelte a fiú reakcióit.

Sophie félénken, és nagyon lassan nyúlt utána. óvatosan rámarkolt, mert nem tudta, hogy hogyan fog reagálni rá. idegesen végignyalt az ajkán, mielőtt még a szájával hozzáért volna Ashton férfiasságához. óvatosan megnyalta a tetejét, mire Ashtonból kitört egy jóleső nyögés. szinte szenvedett attól, hogy Sophie milyen lassan csinálta.

'b-baszki, ne kínozz, bébi.' nyögte Ashton, majd megragadta Sophie haját.

a lány hümmögött egyet, majd telt ajkait a teteje köré zárta. lassan, de biztosan egyre többet vett a szájába Ashtonból.

'kurva élet.' nyögte Ashton összeszorított szemekkel, majd előrébb tolta a csípőjét, így férfiasságával elérte Sophie torkát. újabb nyögések szakadtak fel a fiúból ennek hatására, a lány pedig továbbra is tette a dolgát, hogy kielégítse a fiút.

Sophie fogai óvatosan érintették Ashton hosszúságát. a fiú teste szinte vibrált ettől az érzéstől. Sophie a jobb kezével megfogta azt a részt, ami már nem fért bele a szájába, így segítve a fiút egyre jobban ag orgazmus felé.

'el-el fogok élvezni.' nyöszörögte Ashton. Sophie ismét csak hümmögött egyet, és folytatta tovább, amit eddig csinált, mindaddig, amíg Ashton a szájába nem élvezett.

a lány kissé undorodva, de minden erejét összeszedve, lenyelte. kábán feltápászkodott a földről, Ashton pedig utána kapott, nehogy összeessen.

Sophie fáradtan nekidőlt a zuhanykabin üvegének, és bátortalanul rámosolygott Ashtonra.

a fiú két kezével megtámaszkodott a lány feje mellett. egész testével hozzásimult, majd megcsókolta a lányt. mindketten beleszédültek a csókba, ezért egymásba kapaszkodtak.

'hol a francban tanultad ezt?' suttogta Ashton, egyenesen a lány szemébe nézve.

'az interneten.' vigyorgott sokat sejtetően Sophie.

***

öhm

ez még kakibb, mint az előző

ah gad im so sorry

innocent ; |a.f.i.| Where stories live. Discover now