t w e n t y f i r s t ⭐

3.2K 177 10
                                    

Sophie összepréselte az ajkait, mielőtt belépett volna Ashton lakásába. cipőjét csak lerúgta a lábtörlő mellé, majd a nappali felé vette az irányt.

összeráncolt homlokkal lépett be a helységbe, ahol Ashton a kanapén ülve cigizett, és sebesen írt valamit a telefonján, a füléből kilógó fülhallgató pedig azt jelezte, hogy zenét hallgat, ezért azt sem vette észre, hogy Sophie időközben megérkezett.

'mióta cigizel?' kérdezte kihúzva a fühallgatót, ezzel megzavarva a fiút írás közben.

'baj? amúgy csak néha elszívok egy-egy szállal.' Ashton kinyomta a telefonját, majd körbetekerve azt a fülhallgatójával, félretette a dohányzóasztalra.

Sophie csak megrázta a fejét. a kanapét megkerülve leült Ashton mellé. már éppen egy puszit akart adni a szájára, amikor a lány elfordította a fejét. kivette Ashton kezéből a cigit, és egy egyszerű mozdulattal elnyomta azt a hamutálban.

Ashton sóhajtott egyet, és megragadta Sophie derekát, hogy meg tudja ölelni. 'szia, bébi!' suttogta a fülébe.

Sophie ismét a homlokát ráncolta, Ashton pedig kérdőn nézett rá, amikor a lány kibontakozott az öleléséből, és a táskája után nyúlt.

amikor megtalálta azt, amit a táskájában keresett, egy egyszerű mozdulattal kirántotta a táska aljáról, és Ashton keze után nyúlt, hogy belerakja a kis, mentolos cukorkát a fiú tenyerébe. Ashton hitetlenül felnevetett, de kénytelen volt elrágcsálni, hogy Sophie megbékéljen.

'oké, megettem.' nyújtotta ki a nyelvét bizonyítékként, majd Sophie odabújt Ashtonhoz, fejét a fiú mellkasán pihentetve. Sophie felnézett rá hatalmas, csillogó zöld szemeivel, és óvatosan végigsimított Ashton puha tincsei között, ezzel intenzív ingereket kiváltva belőle.

lustán eldőltek a kanapén, így Sophie szó szerint Ashtonon feküdt, aki csak egy sokat sejtető mosollyal nézett fel rá.

a lány nem értette a dolgokat, egészen addig, amíg Ashton telt ajkai nem találkoztak a kulcscsontjával. finom csókokkal hintette be, mire Sophie-ból kiszakadt egy halk sóhaj, és hátradöntötte a fejét, hogy több szabad felülethez juthasson hozzá.

Ashton ujjai közé vette Sophie állát, majd magához húzta a lányt egy hosszú, és szenvedélyes csókra.
óvatosan megharapta a lány alsó ajkát, miközben kezeivel a lány fenekét markolászta. Sophie gerincén végigfutott a jóleső borzongás, ahogy Ashton hozzáért, vagy megcsókolta. elengedett egy halk kis nyöszörgést, a fiú pedig mosolyogva nézte, ahogy örömet szerez neki.

Sophie, Ashton ágyékára ült, szorosan körbefonva a fiú derekát a lábaival. Ashton elégedetten hümmögött egyet, miközben nyelve még mindig Sophie szájában kalandozott.

'menjünk fel a szobámba.' suttogta Ashton a lány fülébe, majd egy könnyed mozdulattal felállt a kanapéról, Sophie-val az ölében.

'jó ég, bébi, mióta vagy te ilyen könnyű?' kérdezte Ashton meglepődve, amire csak egy félénk mosollyal reagált.

'Ashy, öhm... kicsit kényelmetlen.' szólalt meg Sophie lesütve a szemét.

Ashton először nem értette, hogy Sophie miről beszél, de amikor elindult felfogta, hogy a lányt valószínűleg nyomja egyre keményedő férfiassága.

'jó lesz, ha igyekszünk.' kacsintott rá Ashton huncutul.

az emeletre sikeresen feljutottak, viszont Ashton egy óvatlan mozdulat miatt megbotlott a küszöbben, és Sophie-val együtt a padlón landoltak. szerencsére ő volt alul, így a lánynak nem esett baja.

'úristen, jól vagy apuci?' pattant fel Sophie ijedten, majd Ashton keze után nyúlt, hogy felsegítse.

'aha. ugye nem ütötted meg magad?' nézett aggódva a lányra.

'nem. minden oké.' mosolygott fel rá megnyugtatóan.

Ashton egy hirtelen mozdulattal felkapta Sophie-t a vállára, amire egy sikítás, és nevetés volt s reakció.

a szobájába besétálva óvatosan ledobta a lányt az ágyára, aki még most is nevetett a fiú hülyéskedésén.

'inkább filmezzünk.' terült el Sophie mellett az ágyon.

***

na jó

folytatom...

mert hát szeretitek, meg minden

bár nem értem miért

de én is nagyon szeretlek titeket, és nem akarom, hogy haragudjatok rám

köszönök mindent. ❤❤❤

komolyan

innocent ; |a.f.i.| Donde viven las historias. Descúbrelo ahora