t h i r t i e t h ⭐

2.6K 166 7
                                    

Ashton gyorsan küldött egy sms-t Ashley-nek, Calumnak, és Michaelnek, miközben Sophie lassan levetkőzött meztelenre, majd óvatosan beleült a kád vízbe, amit Ashton készített elő neki.

annyira fájtak a sebei, hogy amint a forró víz hozzáért a bőréhez, Sophie szemei megteltek könnyekkel, és halkan nyögött egyet, hogy a fiú ne vegye észre.

Ashton sóhajtva kinyomta a telefonját, a leoldást jelző hang pedig egy pillanatra megtörte a fürdőszobában a hatalmas csendet. gyorsan ő is levetkőzött, és bemászott a kádba. Sophie nekidőlt Ashton meztelen mellkasának, a fiú pedig mind a két kezével óvatosan átkarolta őt.

csak ültek a kádban teljes csendben, és nagyon úgy tűnt, hogy nekik ez így jó.

nem mintha meg akarták volna törni a csendet, vagy megbeszélni azt, ami történt.

Ashton nem biztos, hogy tudni szerette volna a részleteket, vagy akár azt, hogy ki tette ezt Sophie-val.

nem szabadott volna, hogy ez megtörténjen vele.

a fiúnak nem szabadott volna hagynia, hogy ez idáig fajuljon.

Ashton szavakkal nem tudja kifejezni azt, hogy mennyire dühös, és lehet nem is akarta, mert ahhoz túl fáradt.

'gyönyörű vagy.' suttogta Ashton Sophie-nak, miközben a lány nedves haját piszkálta.

'Matt, és Lea nem ezt mondták.' válaszolt Sophie nagyot sóhajtva, Ashton pedig morgott valamit az orra alatt.

'fogalmuk sincs arról, hogy miket beszélnek. idióták. ők nem ismernek téged feleannyira sem, mint én.' próbálta nyugtatni Sophie-t, de ő csak a fejét rázta.

'te a barátom vagy. az a dolgod, hogy hazudj ilyenekről, és éreztesd, hogy különleges vagyok. pedig nem.' motyogta Sophie, Ashton pedig bosszúsan megrázta a fejét, és feljebb ült egy kicsit.

'Sophie, miért húzod le magad ennyire mindig?' kérdezte, majd megfogta Sophie kezét és maga felé fordította a lányt. mélyen egymás szemébe néztek, Sophie már szinte sírt.

'nem érdemlem meg a boldogságot, vagy akár téged. csinos vékony lányok, és jóképű fiúk érdemlik csak meg.' válaszolta Sophie, zavarában pedig a körmeit piszkálta.

'fejezd be! ne mondd ezt, Sophie! te az egész világot érdemled.' válaszolt Ashton egy apró mosollyal az arcán. mutatóujjával a lány álla alá nyúlt, így újra egymás szemébe nézhettek. Ashton közelebb hajolt Sophie-hoz, majd ajkaik összepréselődtek, és újra egy csókban forrtak össze.

a fiú minden egyes érintése izgató vibrálásként futott végig Sophie ereiben. minden egyes csókja azt éreztette vele, mintha csak ők lennének az egyetlenek a világon. minden bóktól Sophie szíve szinte elolvad, még akkor is, ha nem hisz Ashton szavainak. Sophie pontosan tudja, és érzi, hogy Ashton az igazi, és egyetlen számára.

Sophie elhúzódott Ashtontól. a fiú a hüvelykujjával óvatosan simogatta Sophie puha arcát. a lány mélyen belenézett a szemébe, és idegesen, de annál biztosabban kimondta, amit szeretett volna.

'készen állok, amikor te is, Ashy.'

innocent ; |a.f.i.| Where stories live. Discover now