s i x t y t h i r d ⭐

1.3K 128 7
                                    

esős délután volt, és néhányszor hatalmas dörgések rázták meg a kis ház falait.

Sophie, és Ashton a kanapén összebújva néztek egy filmet. a lány ölében ott szuszogott Boo, a kiskutya, akit még Ashtontól kapott karácsonyra.

filmnézés közben magukra terítették a takarót, hogy Sophie nehogy megfázzon, közben pedig halkan ette a szokásos fagyiját, amit még Ashton hozott neki. Ashley mindeközben az emeleten zuhanyzott.

a meghitt hangulatot a csengő zavarta meg. Sophie csak halkan nyöszörgött egyet, Ashton pedig kibontakozott a takaróból, majd gyorsan nyújtózott egyet, mielőtt még kinyitotta volna az ajtót. a lány sóhajtva követte a fiút az előszobába, a kiskutyával a kezében.

az ajtót kinyitva, amint Ashton tekintete találkozott a barna szempárral, az arca eltorzult, és gondolkodás nélkül behúzott egyet Matt-nek.

'A-ashy!' Sophie lélegzetvisszafojtva nézte, hogy vajon erre Matt mit fog lépni, mire a fiú védekezésképpen hátralökte Ashton-t, miközben a vérző orrát fogta.

'ne gyere közelébe!' sziszegte Ashton idegesen, és látszott, hogy megfeszül az állkapcsa.

Sophie megszeppenve állt mögötte, szorosan magához ölelve a kiskutyáját.

Matt gúnyosan elnevette magát, majd kihúzta magát, és megvetően nézett a lányra.

'komolyan kibaszottul terhes? csak vicceltek velem...'

'kussolj el!' vetette oda Sophie idegesen, mire Matt felvont szemöldökkel nézett rá, és közelebb lépett hozzájuk, a lány pedig automatikusan hátrált egy lépést, majd letette Boo-t a földre.

'ohh, ne már, bébi. tedd túl magad a dolgokon. az már hónapokkal ezelőtt történt.'

'nem! takarodj!' ordított rá Sophie, és kezével az ajtó felé mutatott.

Matt nem mozdult, hanem odalépett a lányhoz, és a vállánál fogva meglökte, Sophie pedig majdnem elesett. halkan nyögött egyet, mert az asztal szélébe beütötte az oldalát, és egy könnycsepp gördült végig az arcán a fájdalomtól.

'oh, na ezt nem!' sietett le Ashley fürdőköpenyben az emeletről. 'takarodj a házamból te tiszteletlen, alattomos kis senkiházi!' kiabálta, mire Ashton kapcsolt, és odasietett a fiúhoz, aki nem nagyon akart mozdulni, de ismét kapott egy kis támogatást az arcába. szinte hallani lehetett, ahogy a csontja roppan egyet.

'még egyszer nehogy hozzáérj, vagy akár hozzászólj Sophie-hoz, különben gondolkodás nélkül levágom a farkadat, és feldugom a seggedbe!' mondta Ashton teljesen nyugodtan, mire Matt csak a szemeit forgatta.

mielőtt még kilépett volna az ajtón, visszanézett Sophie-ra, és gúnyosan elmosolyodott, a lány pedig csak sírva megrázta a fejét, és közben a hasát simogatta.

'kicsim, ne sírj.' guggolt le Sophie elé Ashton, és hüvelykujjával letörölt egy könnycseppet az arcáról. 'semmi baj.'

'f-fáj a hátam.' motyogott szipogva.

'tudom.' válaszolt lágyan a fiú, majd segített Sophie-nak felállni a székről. Ashley gyorsan a lánya kezébe adott egy pohár vizet, és egy tányér sütit.

Ashton Sophie oldalát fogva felvezette a lányt az emeletre, és lefeküdtek az ágyra, hogy pihenjenek egy kicsit.

nem sokkal később Ashton elaludt, de Sophie újra elkezdett sírni, mire Boo odabújt hozzá, hogy jelenlétével megnyugtassa.

folyamatosan a szeme előtt volt a jelenet, ahogy Matt mindkettejüket bántotta, szinte megborzongott tőle. nem is akart rágondolni.

és az eset, ami pár hónapja történt, az is eszébe jutott.

erőteljesen összeszorította a szemeit, és próbált koncentrálni, hogy elaludjon végre. hogy egy jobb helyen legyen.

***

Sophie szemei hirtelen kipattantak a következő reggelen, és fintorgott egyet, mert furcsa, és hideg volt alatta a lepedő. ránézett Ashtonra, aki szinte az egész ágyat elfoglalta azzal, hogy a kezei ki vannak nyújtva.

a lány a homlokát ráncolta, a hideg, és nedves érzés miatt, amit maga alatt érzett.

mintha bepisilt volna, miközben aludt.

lerúgta magáról a takarót, mire a szemei elkerekedtek, és a látványtól felsikított, aminek köszönhetően Ashton villámgyorsan felkelt.

odahúzta magához Sophie-t, aki addigra már zokogott, Ashton pedig aggódva nézett a hatalmas vérfoltra az ágyneműn.


innocent ; |a.f.i.| Where stories live. Discover now