t w e n t y f o u r t h ⭐

3.2K 178 6
                                    

"Ashton sóhajtott egyet, miközben óvatosan elsimított egy hajtincset Sophie szeméből. a lány az érintésre nem reagált, így békésen aludt tovább, arcát belefúrva Ashton egyik fekete párnájába. Ash elmosolyodott, ahogy Sophie fészkelődik, és még jobban magához húzza a takarót, ezzel eltakarva a fél arcát.

Ashton kikászálódott az ágyból, majd kinyújtóztatta a lábait, és felvette a boxeralsóját, ami egész eddig a földön hevert.

álmosan kicsoszogott a fürdőszobába, hogy megmossa a fogát, és megszabaduljon végre a reggeli kellemetlen leheletétől.

'Ashy.' Sophie a másik szobában nyöszörgött. Ashton óvatosan elmosolyodott, gyorsan kiköpte a fogkrémet a szájából, és visszament a szobájába.

'mi az, bébi?' lépett be a szobába, és majdnem összeesett a látványtól, hogy Sophie meztelenül fekszik az ágyon, és éppen ujjazza magát. 'ó te jó ég.' nyögte halkan Ashton.

'a-apuci.' suttogta egyenesen Ashton szemébe, aki ennél döbbentebb már nem is lehetett.

'ó... te... jó... ég...'

'a-annyira mocskosnak érzem magam, de nem tudom abbahagyni.'

'ó tE JÓ ÉG!'

'segítesz?'

'hát persze, bébi.' bólintott Ashton, majd felugrott az ágyra Sophie mellé, megragadva a lány derekát, ezzel kikényszerítve belőle egy jóleső nyögést. 'engedd, hadd csináljam én.'

'készen állok Ashton.' mosolygott fel rá Sophie."

'Ashy!' kiabálta Sophie, miközben Ashtont ütögette egy párnával. 'ébresztő. ÉBRESZTŐ!' kántálta éneklő hangon, még egyszer fejbe ütve a fiút a párnával.

Ashton csak morgott egyet, megragadta Sophie derekát, lerántva maga mellé a lányt, aki hangosan felsikítva nevetett Ashton mellett.

Sophie kifulladva nyafogott, lebiggyesztve az alsó ajkát. elhúzódott a fiútól, aki csak sóhajtott egyet barátnője hiperaktivitásán, és lustán rámosolygott. 'kelj fel!' mondta halkan Sophie, majd egy puszit nyomott Ashton orrára.

'mi a baj, bébi?' motyogott fáradtan, miközben megdörzsölte a szemeit.

'Mikey, és Calum itt vannak. jaa, és áll a farkad.' kuncogott Sophie, Ashton pedig felvont szemöldökkel nézett le az ágyékára.

'szeretnél rajtam segíteni?' kérdezte egy önelégült vigyorral az arcán.

'nem.' válaszolt egyszerűen, majd lemászott Ashtonról. 'igyekezz elkészülni, elmegyünk valahova velük. moss fogat!'

'hova?' kérdezte Ashton, közben felvette a boxeralsóját, és elővett egy pólól, és egy trikót a szekrényéből.

'el akarnak vinni engem vásárolni.' mosolygott Sophie vidáman.

'tudtommal én vagyok a barátod, nekem kéne elvinnem téged.' ráncolta össze a szemöldökét Ashton.

'te is jössz velem, pont azért, mert te vagy a barátom.' Sophie odaszökkent Ashton mellé, és egy puszit adott a szájára. Ashton ezt nem hagyhatta ki, ezért megragadva a lány derekát, magához húzta, és birtoklóan megcsókolta a lányt, ezzel nyomatékosítva a dolgot.

'mehetünk végre?' rontott be türelmetlenül Michael a szobába, majd köhintett egyet zavarában. 'Ash, szállj ki Sophie szájából, és menjünk.'

'oké.' Sophie mosolyogva elhúzódott Ashtontól, és ujjaikat összekulcsolva indultak Michael után.

innocent ; |a.f.i.| Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang