Happy New Year!

489 82 27
                                    

poslední prosincový den Maureen s její matkou připravovala všelijaké pohoštění, zatímco její táta a Sebastian byli zajistit ohňostroje na večer.

k večeru přijela Maureenina teta i s manželem a Maureenin starší bratr, který se poprvé rozhodl strávit tento den v kruhu rodinném. jako jediný si s sebou nepřivezl drahou polovičku, ale jako křen si připadat nemusel, svými vtipy a historkami bavil všechny zúčastněné.

chvíli před půlnocí se sbalili a odešli na blízký plac, na němž každoročně vypouštěli barevná světýlka. roli hlavního pyrotechnika si vzal Lucas, Maureenin bratr. šestice jej z bezpečné vzdálenosti sledovala a povzbuzovala, když se během od "kouzelné krabičky" vzdaloval. jen co k nim doběhl, do vzduchu se vznesla první dávka světel jasných barev a hlučných ran.

"za minutu půlnoc, přátelé!" zakřičel Lucas.

"deset, devět, osm, sedm, šest, pět, čtyři, tři, dva, jedna, šťastný nový rok!" křičeli jednohlasně, až by si náhodní kolemjdoucí museli myslet, že se absolutně zbláznili, nebo v sobě mají již několik druhů alkoholu. nebo obojí.

Sebastian si k sobě Maureen přitiskl a s úsměvem se jí podíval zpříma do očí.

"šťastý nový rok, miláčku," pronesl a své horké rty přitiskl k těm jejím, naopak studeným.

"šťastný nový rok, Sebastiane," usmála se a propletla jejich prsty.

"zbožňuju, když mi říkáš jménem,"pousmál se křivě.

"já vím," mrkla na něj a možná chtěla ještě něco říct, ale za krkem ucítila ledový sníh.

"šťasnej novej rok, sestřičko!" zakřičel Lucas z dálky a široce se smál. Maureen zavrtěla hlavou a podívala se kolem sebe. bílé vločky se snášely z nebe, usedaly na všechno a všechny, jedna jí dokonce přistála na špičce nosu. bylo to krásné. jednoduše krásné.

probudila se celá rozlámaná na posteli vedle Sebastiana, který ještě spal. pomalu se posadila a protřela oči. trochu ji bolela hlava, i když to s alkoholem nepřeháněla

"dobré ráno," zachraptěl vedle ní čerstvě probuzený Sebastian a konečky prsů jí přejel po zádech. pozdrav mu oplatila a usmála se.

odpoledne se Maureen dala do úklidu. vytáhla ze skříně vysavač a postavila jej na zem. pomalu vytáhla desetimetrovou šňůru a zapojila ji do zásuvky. Sebastian zrovna pozvedal věci, které by jí ve vysávání bránily. sehnula se a zmáčkla velké šedivé tlačítko, kterým se vysavač spouštěl. nastavila nejvyšší výkon savosti a dala se do práce. hlavicí ladně klouzala po koberci a podlaze, v duchu si prozpěvovala písničku a občas jí to nedalo, aby nepředvedla nějakou taneční kreaci. Sebastian ji z pohovky pobaveně sledoval. a když zakopla o napnutou šňůru, neubránil se hlasitému smíchu. ona dělala, že ho nevidí a začala si prozpěvovat, dobrou náladu si zkazit nenechala.

"říká se, jak na Nový rok, tak po celý rok. no doufám, že celej rok nebudu uklízet, bolej mě záda," postěžovala si Maureen a svalila se do postele k Sebastianovi. natáhnula nohy podél těch jeho a opřela si hlavu o jeho rameno.

"ale byla jsi při tom sexy," mrknul na ni a začal si na prst natáčet jeden z jejích dlouhých pramenů.

"no jasně," odfrkla si a ještě pohodlněji se v jeho náruči uvelebila.

"počkej, ty mi asi nevěříš, ale já to myslím vážně. uvědomil jsem si, že jsi ta nejvíc přitažlivá žena na světě. je jedno, jestli jsi namalovaná, nebo naprosto bez make-upu, zrovna probuzená nebo totálně propocená. vždycky v tobě vidím krásnou bytost. a uvědomil jsem si, že bych si přál s tebou prožít celý svůj život. představa, že bychom spolu nebyli... to se mi nelíbí, nechci to zažít. chci tě milovat celým svým srdcem už napořád, děj se co děj."

"Sebastiane?"

"ano, Maureen?"

"dej mi pusu."

"s radostí, má dámo."

♥ ♥ ♥

(věnováno úplně všem, co to dočetli až sem )

little things | cz ✔Where stories live. Discover now