H1

4.2K 139 35
                                    

*Piep Piep Piep* Ughh.. het irritantste geluid in de ochtend. *Piep Piep Pi..* Ik mep mijn wekker uit. Met moeite stap ik uit bed, en maak een schreeuwend/gapend geluid.

Ik loop naar de spiegel om te kijken wat de schade nu weer is van mijn geweldige haar. Hoor de sarcasme mensen. "Waah!" Zoals ik al dacht lijkt mijn haar op een vogelnest waar zojuist oorlog heeft plaats gevonden.

Fijn... dat mijn haar altijd mee werkt in de ochtend.. dat wordt weer een messy bun.

Ik pak een elastiekje dat om mijn pols zat, en maak een messy bun.

Perfecto!!

Ik loop naar beneden om te ontbijten, want mijn maag maakte brommende geluiden.

Toen ik beneden kwam zag ik mijn broer Mike al zitten. En wat niet erg slim van hem was. Was dat hij met zijn gore klauwen in MIJN NUTELLA POT ZAT. ik rende nee, vloog zowat op hem af. Tijdens het proces schreeuwde ik "MIKE, BLIJF MET JE KLAUWEN VAN MIJN NUTELLA POT AF". Wat niet erg slim van mij was. Was dat ik nog wat klungelig ben, en struikelde over mijn eigen voeten.

Mike lachte me uit, en rende weg met helaas mijn nutella pot. Ik zuchtte, en stond op om hem te achtervolgen maar de Alpha, mijn vader hield me tegen.

"Skylar toon wat manieren alsjeblieft". "Maar maar, hij is ouder dan mij en hij heeft MIJN Nutella pot". Ik keek een beetje boos voor me uit. "Maar hij is al verpest. Ik wil ook niet dat mijn kleine dochter ook verpest wordt". Hij begint te glimlachen, aait over mijn hoofd en loopt dan weer gewoon door.

Fijn mijn grote broer mag lekker de kinderachtige zijn en ik zijn kleine zusje moet zich volwassen gedragen. Hoezo mijn wereld is omgekeerd. Pfff.

Ik laat mijn broer dan maar. Ik pak hem nog wel terug. Ik begin maar mijn brood te smeren met boter en pleur er wat hagelslag op.

Mijn moeder kwam naar de keuken gelopen. "Skylar lieverd, denk eraan dat je zo een gevechts training hebt". "Ja mam, ik zal het niet vergeten". Zei ik met een zeur stem. "Niet zo zeuren jonge dame". "Nee mam, maar ik ga me klaarmaken. TOEDELS!".

Ik ren naar boven en loop langs Mike's kamer. Hij ligt met zijn buik op bed. Ik loop zachtjes naar de badkamer en vul een emmer met ijskoud water. Ik loop weer zachtjes terug naar zijn kamer. Ik kijk nog even om het hoekje of hij nogsteeds op zijn buik ligt. Hij merkt het niet en ik pleur de hele emmer op hem.

Hij vloekte en stond gelijk op. "GODVERDOMME SKYLAR WAAROM DEED JE DAT?!". "Moet je maar met je gore klauwen van MIJN Nutella pot afblijven!". Ik stak nog snel mijn tong naar hem uit en rende naar mijn kamer. En deed meteen de slot erop. Hij is misschien een wolf en kan gewoon de deur open breken. Maar als hij dat doet weet hij net zo goed als ik dat hij flink op zijn donder krijgt.

Moehahahaha!! Ik ben zo brilljant. Niet heus maar oké. Het kan er mee door.

Ik trek mijn unicorn pyjama uit. En zoek mijn zwarte broek. Toen ik hem gevonden had pakte ik nog een zwart hempje met een bordeaux rode vest er boven op. Ik liep naar mijn eigen badkamer en deed wat mascara op en nude lipstick. Ik borstelde mijn haar nog even snel en deed het in een staart.

En tada Skylar Moore is klaar!! Woehh!!

------------------------------------------------------

Waahh eerste hoofdstuk al klaar van mijn eerste boek.
Hope u all like it ^-^.

Xxjes van koekjes vretende monster x')







Crazy She WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu