H25

1.4K 105 2
                                    

*1 week later*

Het is allemaal goed gekomen met Liv en haar vader. En daar ben ik echt blij mee.

Ik hoor gegiechel en ik kijk om en zie Cassandra en Liv vrolijk achter elkaar rennen.

Jup Cassandra, Liv's mate zit nu bij ons in de roedel, en ze zijn echt cute samen.

Ik lach om de twee en ga weer verder met koken. En met koken bedoel ik spaghettie klaar maken. Want dat is het makkelijkst en ik kan het niet verpesten.

~

Nadat het eten klaar is roep ik de anderen om aan tafel te komen zitten. Cassandra en Liv komen als eerste aan tafel zitten, en even later komt Alex ruikend in de lucht naar mij toe gelopen.

Hij kust mij op mijn wang "ruikt lekker hoor schat" glimlacht hij. En hij gaat aan tafel zitten. Ik zet het eten op tafel en ga zelf ook zitten.

Ze scheppen allemaal hun bord vol en beginnen hongerig te eten. Ik kijk tevreden naar hun en begin ook zelf aan mijn 'meesterwerk' te eten. Al zeg ik het zelf.

*na het avond eten om half 12*

Alex ligt al lang uit op bed en ik ga naast hem liggen.

"Weetje ik moet maar een keer mijn ouders onder ogen zien" zeg ik nadenkend. Hij kijkt op "ja is goed nodig ze anders hier uit" ik knik maar bedenk me dan hoe ik ze moet gaan bereiken.

"Ik weet hun nummer niet uit mijn hoofd" Alex kijkt even bedenkelijk en fronst. "Ken je geen ander nummer uit je hoofd van daar?" Hij kijkt me vragend aan.

Ik denk even na en grijns dan breed "jup en ik ga 'hem' meteen bellen" ik pak al meteen mijn telefoon en ga naar bellen. "Maar liefje het is zowat kwart voor 12" ik haal mijn schouders op en bel 'hem'.

De telefoon gaat een paar keer over en dan word er op genomen.

"Hallo met wie spreek ik" klinkt de vermoeide stem van West. Ik grijns "heei Westie" "Skylar?" Klinkt er verbaast door de telefoon. "Ja!" "Waarom bel je mij om deze tijd?! En waarom ging je weg zonder iets te zeggen?! En waarom heb je 2 facking hele maanden niks van je laten horen?!" Klinkt er boos door de telefoon. "Sorry West. Sorry dat ik je niks heb laten weten, en al helemaal sorry dat ik niks van me heb laten horen" zeg ik verontschuldigend. Hij zucht "maakt niks uit, maar waarom bel je eigenlijk?" "Nou ik heb mijn mate gevonden, nou eigenlijk al een tijdje maar ja" zeg ik nonchalant. "Wat?! En je belt nu pas?" Schreeuwt hij in mijn oor en ik hou de telefoon wat verder van mijn oor. "Ja sorry schat, maar ik wil het met jullie allemaal goed maken. Dus wil ik jullie uitnodigen om bij ons op bezoek te komen" zeg ik vrolijk en ik zie Alex me boos aan kijken. Waarschijnlijk omdat ik West net schat noemde. Oeps.

"Ja natuurlijk wil ik komen. Ik vraag het morgen wel aan je ouders" zegt hij blij. "Yay dan kan ik je eindelijk weer zien. Ik heb je wel gemist hoor" zeg ik sip. "Ja ik jou ook hoor. Het is hier erg stil zonder jou". Zegt hij net zo sip. "Maar dan hoor ik het nog wel" zeg ik op en neer springend. "Ja zeker ik bel je morgen wel weer. Slaaplekker babe" zegt hij "slaaplekker schat" en ik hang op.

Alex kijkt me boos aan "wie is die 'West'?" Hij trekt zijn wenkbrauw op. Ik lach om zijn jaloezie "dat is mijn beste vriend" "en waarom noemt hij jou dan 'babe' en jij hem 'schat'?" Ik kijk hem met opgetrokken wenkbrauwen aan.

"Omdat wij raar zijn?" Hij is nog niet overtuigd en ik kruip wat dichter naar hem toe. Hij slaat zijn armen over elkaar en kijkt boos voor zich uit.

"Awh niet zo jaloers zijn Alex. Hij is alleen maar mijn beste vriend. Niks meer en niks minder, en trouwens ik hou van jou" zeg ik tegen hem en geef hem een kus op zijn volle lippen.

Hij kijkt mij aan "dat hoop ik maar voor 'hem'" zegt hij dreigend. Ik grinnik om zijn bezitterige gedrag, maar wat had ik anders verwacht van een Alpha?

Ik geef hem een kus op zijn wang en ik ga liggen. Hij gaat ook liggen en drukt mij stevig tegen hem aan.

Ach wat is het toch ook een debieltje. Maar wel mijn debieltje.

------------------------------------------------------

Oeh West komt weer terug. Spannend!

Xx me



Crazy She WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu