H5

2.3K 124 16
                                    

Ik loop nu al uren door het bos. En heb nog niets levends gezien in die lange uren. Maar opeens zag ik wat bewegen. Ik kon het niet zo goed zien want het was alweer donker. Ik liep er naartoe en schrok me dood.

Het was een uil die me met zijn grote ogen aankeek. "Jij engerd loer niet zo naar mij". Ik keek hem boos aan.

Serieus Skylar je kijkt een uil boos aan.. serieus!

Ik liep maar door voordat ik met die uil een staar wedstrijd wou houden. En geheid dat ik ging verliezen. Ik zag een eindje verder op een meertje. Bij dat meertje was er een goed slaapplekje waar ik kon overnachten. Mijn rugzak was de kussen en mijn vest een deken.
Door het geluid van de natuur viel ik al snel in slaap.

*volgende ochtend om 8u*

Ik word langzaam wakker van het licht dat op mijn gezicht schijnt. Ik gluur wat door mijn wimpers en zie een zwarte vlek voor mij. Ik ga wat rechter op zitten en open mijn ogen helemaal. "AAHH!!" ik schrik me kapot want voor mij staat een Hert. De Hert schrok van mijn oerkreet en huppelde/rende weg.

Damn wat hebben die dieren met mij. Ik krijg nog een hart verzakking door hun.

Ik rekte me uit en ging staan. Ik krabte nog aan mijn hoofd en pakte mijn rugzak. In mijn rugzak pakte mijn flesje water en deed wat water in mijn mond. Ik gorgelde en spuugde het water weer uit. Echt fris is het niet maar beter dan niks. Toen liep ik weer verder.

Ik was een liedje aan het zingen -zie bijlage- van Justin Bieber Sorry. Het was zo'n swingend nummer dat ik ook nog wat spastische bewegingen ging maken, wat op dansen moest lijken. Ik merkte dus niet dat er iemand naar me keek.

"Is it too late now to say sorry?
Cause I'm missing more than just your body
Is it too late now to say sorry?
Yeah I know that I let you down
Is it too late to say that I'm sorry now?

I'm sorry, yeah
Sorry, yeah
Sorry
Yeah I know that I let you down
Is it too late to say sorry now?

I'll take every single piece of the blame if you want me to
But you know that there is no innocent one in this game for two
I'll go, I'll go and then you go, you go out and spill the truth
Can we both say the words and forget this?"

En toen stond er in 1 keer een jongen voor me met wauwie blauwe ogen. Ik schrok en viel achteruit op mijn kont. "Verdikkemie" mompelde ik. "Sorry Crazy Princess ik wou je niet laten schrikken" grijnsde hij. "Grijns niet zo mislukte poedel en help me met opstaan" zei ik met een geïrriteerde stem. Hij stak zijn hand uit en trok me omhoog. "Wie ben jij als ik vragen mag?". "Cameron, en jij Crazy Princess wie ben jij?" "Skylar, en noem me geen 'Crazy Princess' en laat me met rust nu!" Hij keek me geamusseerd aan.

"Je kan wel mooi zingen Princess maar ik denk dat je je danskunsten achterwege kunt laten" mijn uitbarsting negerend. Ik keek hem niet gelovend aan en liep langs hem heen. Maarja hij pakte natuurlijk mijn pols vast en trok me weer terug. Ik keek hem verveeld aan. "Laat me gewoon gaan" "nee ik wil wel weten wat jij hier zo alleen doet in de bossen". "En wat doe JIJ alleen in de bossen?" Kaatste ik zijn vraag terug. Hij beantwoord mijn vraag en zegt "Nou ik ben opzoek naar mijn mate en naar een roedel, en jij?" "Ik ben alleen opzoek naar mijn mate". "Nou dan kunnen we samen zoeken". Glimlacht hij. "Nee dat wil ik niet". Hij kijkt mij sip aan en zegt "aahh toe dan, dan zijn we beide niet meer zo alleen". "En als ik nou alleen zij prettig vindt?" "Dan heb je pech" grijnst hij. *zucht*

Fijn nu zit ik aan hem vast.

Ik loop zonder iets te zeggen door en hij loopt mij achterna. Ik rol met me ogen en laat het maar gaan. Misschien is het wel fijn om iemand erbij te hebben.

We lopen nu alweer een aantal uur en ik begin honger te krijgen. Ik kijk naast mij "zullen we ergens gaan eten ik heb honger". "Uh natuurlijk maar dan moeten we een dorpje vinden". We lopen weer verder om een dorpje te zoeken.

We hoorden wat gegrom om ons heen.

Are you fricking kidding me!

En ja hoor wolven. ze lopen achter een boom en veranderen. Ze lopen weer helemaal aangekleed naar ons toe. "Wat moeten jullie hier?!" "Uuh uuh" ik stootte Cameron aan. Hij keek mij boos aan maar begon wel te praten "we zochten een plek waar we konden eten en misschien konden overnachten". "Nou dat gaat hier dus niet gebeuren. Dus opzouten". "Maar maar we hebben honger" zei ik met een zeur stem. "Niks geen gemaar wij willen hier geen Rogue's hebben" zei hij wat dreigender. Ik deinsde wat achteruit maar Cameron bleef vastberaden naar hun kijken. Ik stootte Cameron aan en gebaarde hem dat hij moest ophouden. Ik hoorde weer gegrom en wat kleer scheuren. Ik keek geschrokken naar hun. "RENNEN" schreeuwde hij. "ALSOF IK DAT NOG NIET WIST!" zei ik sarcastisch. Ik transformeerde in mijn grijze wolf en pakte mijn rugzak in mijn bek. Ik achtervolgde de lichtbruine met donkerbruine gevlekte wolf van Cameron.

Als ik achterom keek zag ik dat ze vlak achter ons aan rende. Ze probeerde in mijn staart te bijten maar ik ging nog wat sneller rennen. Ik rende Cameron voorbij en hij keek mij verbaasd aan. Toen hij verbaast keek en dus wat slomer ging rennen ging het mis.

------------------------------------------------------

Oesj een cliffhanger. Moehahah

Xx me ;)

Crazy She WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu