H15

1.8K 117 13
                                    

Ik kijk Alex aan en ik zeg niks. Hij staart me met een twinkeling in zijn ogen aan. En met nogsteeds de vastberadenheid.

Shitzooi! Tuurlijk hij is mijn mate, maar hij lijkt soms net een vrouw. Teveel stemmings wisselingen.

Hij komt op me aflopen, en ik kan me niet bewegen dus blijf ik maar gewoon staan. Ik voel zijn hete adem in mijn nek. "Ik wil jou, mijn mate" zegt hij bezitterig. Kippenvel raast over mijn huid heen. Het lijkt alsof ik nooit heb leren praten. Hij kijkt me weer diep in mijn ogen aan.

6 milimeter van elkaar verwijderd misschien wel 3 milimeter. Ik heb werkelijk geen flauw idee. Het enigste wat ik nu weet is dat zijn hete adem mijn zachte huid streelt. Mijn wolf word hartstikke gek van binnen en stuitert alle kanten op.

En in 1 keer voel ik zijn volle lippen op die van mij. Het is een lange tedere kus, meer niet en niet minder. Maar het is wel genoeg om mijn buik helemaal te laten ontploffen met duizenden vlinders en schokjes.

Dit moment is magisch. Correctie was, want iemand verpest onze staar moment. Ik knipper met mijn ogen alsof ik net alles had gedroomd. Maar gelukkig was dat niet het geval, want Alex staat net zo verbluft van de situatie als ik.

We kijken naar de persoon die ons 'momentje' had verpest. "Uuh sorry dat ik stoor maar. Er is een Rogeu binnen gedrongen" zegt de Beta ongemakkelijk heen en weer schuivend.

Alex schraapt zijn keel "uh ja oke, ik ga er meteen naartoe" hij kijkt mij met een glimlach aan en drukt een vluchtige kus op mijn mond. "Ik zie je zo weer!" Schreeuwt hij nog voordat hij in zijn pikzwarte wolf verandert. De Beta sprint er achterna in zijn beige wolf. Ik zucht en laat me op de grond zakken.

Ik heb me nog nooit zo goed gevoelt.

*2 uur later*

Ik zit op de bank met een vrolijke Liv naar 'teen wolf' te kijken. Natuurlijk heb ik het haar allemaal verteld, ook over dat van Cameron. Ze begon pas te gillen en te stuiteren toen ik haar vertelde dat ik met haar broer had gekust. Maar nu is ze eindelijk rustig.

De deur word geopend en weer gesloten. En daar staat Alex mijn mate in de deur opening van de woonkamer. "Haai" zeg ik met een creepy big smile. "Hei" zegt hij met een scheve glimlach.

Ik hoor naast mij Liv piepen van blijdschap. Ze stuitert weer een beetje en ik probeer haar in toom te houden. Maar dat lukt niet echt. Ze springt op van de bank, en vliegt haar broer om de hals. Ik lach om het enthousiasme van Liv, en om de zeurende Alex die wil dat ze hem los laat.

Fack man, ik mis mijn broer als ik dit zo zie.

Liv laat hem los en is al wat rustiger aan het worden. Hij krabt even in zijn nek en glimlacht naar mij. Ik glimlach vrolijk terug. Liv komt weer naast mij zitten en ze heeft een grote grijns op haar gezicht. Alex gaat aan de andere kant van mij zitten en hij kijkt verafschuwd naar de tv. Ik lach even en zwijmel weer verder, want Stiles (Dylan O'brien) is dus echt wauw gewoon.

*half 1 s'nachts*

"Ik ga naar bed denk ik" gaap ik. "Ik ook" zeggen ze alle twee. We staan allemaal op en lopen 1 voor 1 naar boven.

Ik loop naar 'mijn' kamer en kleed me om. Er word op de deur geklopt "binnen" zeg ik nog snel mijn shirt aan trekkend. "Hey" zegt Alex lopend naar mij toe. "Heei" zeg ik zacht. Hij heeft alleen een sportbroekje aan en dus geen shirt. Ik kijk naar zijn af getrainde bovenlichaam.

Damn.. goddelijk as fuck.

"Kun je het zien?" Grijnst hij. "Uh ja hoor mooie pyjama trouwens" grijns ik naar hem. "Jij hebt ook een mooie pyjama trouwens" grijnst hij kijkend naar Liv's baby roze pyjama met Unicorns erop. Ik bloos "dit is van Liv" hij knikt "ik vind het wel schattig hoor" zegt hij dichter naar mij toe komend.

Ik kijk blozend naar beneden en hij pakt mijn kin vast. "En wat is het leuk als je bloost" lacht hij scheef. Hij drukt zijn lippen weer op de mijne en ik voel weer duizenden schokjes over mijn lichaam heen gaan. Hij likt langs mijn onderlip om toestemming te vragen. Ik geef hem toestemming en de kus word vuriger. Onze tongen draaien rondjes om elkaar heen, en verkennen elkaars monden.

Na een aantal minuten trek ik me terug en kom op adem. Zijn ogen zijn zwart geworden vol van lust. Ik weet wat hij wilt maar ik wil het nog niet. Hij merkt het en zijn ogen verkleuren zich weer in zijn prachtige bruine ogen.

Hij gaat langzaam naar mijn oor toe en fluisterd "als jij er nog niet klaar voor bent zal ik wachten op je" een last valt van mijn schouders af. Ik glimlach naar hem en geef hem nog een kus op zijn mond.

"Mag ik bij je blijven slapen?" Vraagt hij lief. "Uhm ja tuurlijk". Ik stap in bed en hij ook. Hij slaat zijn sterke armen om mij heen en drukt mij stevig tegen hem aan. Ik zoek nog een comfortabele positie om in te liggen. Ik sluit mijn ogen en voel een kus gedrukt worden op mijn haar. "Slaap zacht" fluisterd hij. "Slaap zacht" zeg ik terug. En ik val in een diepe vredige slaap.

------------------------------------------------------

Volgensmij is ze Cameron gewoon vergeten. Maarja ik kan haar ook niet de schuld geven als hij naast haar ligt *grijnst*

Maar ik heb al de 600 reads gehaald!! Yayyy!!

Luv u all sexyerds.

Stay Fabulous Y'all.

Lataaahh!!!

Xx me




Crazy She WolfWhere stories live. Discover now