H19

1.6K 109 39
                                    

*dag na het feest*

Waaaahhh vandaag komt Fabiënne!

Ik spring hyper alle kanten op en struikel over weet ik veel wat. "Verdikkemie!" "Wat is er?!" Schreeuwt Alex naar me toe komend. "Oh je bent maar gevallen" en hij loopt gewoon weer weg.

Die vieze vuile naaktepoedelkontenlikker!

Ik steek nog de middel vinger naar hem op en hij stuurt me een handkusje. Een diepe zucht verlaat mijn mond.

*half uurtje later*

Ik stond op van de grond, want de bel ging. Ik rende naar de deur en onderweg duwde ik Alex tegen de muur.

~Krijg je der van!

Zeg ik via de mindlink tegen hem.

Ik doe glimlachend de deur open en zie Fabiënne staan met haar aanhangsel. Ze knuffelt me en ik knuffel mee.

"Aaahh schatje! Hoe gaat hij meid?" "Goed hoor met jou?" Zeg ik vrolijk haar naar binnen trekkend. "Toppie" en ze strompeld achter mij aan.

Kaj staat nog verbluft in de deuropening met de tassen in zijn handen. "KAJ KOM JE?!" schreeuw ik naar hem. "Uh ja ik kom er aan!"

"kijk dit is Alex, mijn mate" grijns ik naar Fabiënne. Alex en Fabiënne schudden elkaars handen. "Hallo" zegt Alex met een glimlach.

Fabiënne sleurt mij mee "hij is niet verkeerd meid" zegt ze alsof Alex niks kan horen. "Ik weet het!" Fluister ik schreeuwend.

We lopen weer naar de jongens toe alsof er daarnet niks is gebeurt. Kaj schud zijn hoofd en lacht."debielen" "daar ben ik het helemaal mee eens" stem Alex in.

*na het avond eten*

"Ik moet je wat vertellen" zegt Fabiënne met een serieus gezicht.

Damn dat komt niet vaak voor..

We gingen op het bed zitten en ik keek haar nieuwschierig aan. "Nou?" Dring ik aan. "Nou, Cameron was bij ons" zegt ze snel. "Wat?! Mij niks laten weten waar hij is maar wel naar jou? Niks tegen jou hoor maar kom op!" Schreeuw ik gefrustreerd.

-wat is er?

Vraagt Alex via de mindlink.

~ik vertel je het nog wel.

Ik krijg een oke binnen en ik richt me weer op Fabiënne. "Ja ik weet het ook niet. Hij stond in één keer voor onze deur. En ik natuurlijk vragen waar je was, maar je was er niet" zegt ze nadenkend.

"Maar wat deed hij daar?" Vroeg ik me eigenlijk af. "Hij was overstuur en hij zei steeds 'ze houd niet van me' . En ik keek hem raar aan en vroeg wie houd niet van je? En toen zei hij joun naam" zegt ze mij nieuwschierig aankijkend. "En toen?"

"Toen heb ik hem maar in huis genomen voor een nachtje. En s'morgens wou ik bij hem langskomen met ontbijt, en hij was er niet meer" ze kijkt nogsteeds verbluft van de situatie. "Raar" zeg ik nadenkend. "Ja echt hé. Ik weet ook niet wat hij verder heeft" ik haal mijn schouders op.

"Maar hoe gaat het met jou en Kaj?" Ik wiebel met mijn wenkbrauwen. "Goeeeddd" wiebelt ze heen en weer op het bed.

"Fabiënne? Wat is er nog meer gebeurt?" Vraag ik nieuwschierig. "Niiksss" zegt ze geheimzinnig. Ik geef haar een tik op haar boven arm "Fabiënne van de Voort, niet liegen tegen mij" zeg ik streng.

"Ik lieg niet!" Ik trek een wenkbrauw naar haar op. "Echt niet! Okee nou ja er is iets" zegt ze naar beneden kijkend. "Vertel!" Zeg ik nog dichter naar haar toekomend.

"Ik ben zwanger" zegt ze heel erg zacht.

------------------------------------------------------

Oeh oeh cliffhanger 😂

Xx

Crazy She WolfOnde histórias criam vida. Descubra agora