H3

2.3K 124 30
                                    

Ik stapte onder de douche vandaan. Ik deed mijn unicorn onesie aan en ging op mijn bed liggen. Ik zette Netflix erop en ging 'Once Upon A Time' kijken. Ik dacht nog eens na over wat mijn moeder net zei. Ik zal thuis moeten blijven. En maar een katten vrouwtje worden.

Maar ik hou niet van katten. Ze zijn zo eigenwijs. En ik ben ook eigenwijs en dat werkt gewoon niet samen.

Ik had dus aan mezelf beloofd dat ik niet alleen zou gaan eindigen. Ik moet en zal mijn mate vinden. Maar zonder dat iemand weet dat ik weg ga.

Ik zette de tv even op pauze en ging al een paar kleding stukken in mijn rugzak stoppen. Morgen avond zou ik weg gaan.

Ik ging weer verder tv kijken en toen ging ik maar slapen.

*volgende ochtend*

Ik werd wakker geschud door iemand. "Mmhh laat me liggen". Mompelde ik. "Oke dan niet". Hoorde ik blijkbaar mijn broer zeggen. Hij trok de dekens van mijn bed af met mij er bij. *BAM* daar lag ik op de grond.

"HAHAHAHAHA!" Fijn hij lachte mij uit. Ik keek hem chagerijnig aan en zei "jij mislukte flapdrol! Ik krijg jou nog wel". Ik keek hem boos aan. "Ja joh zus droom lekker verder". En hij liep nog na lachend de kamer uit.

Ik stond op van de grond en legde mijn dekens op bed. Ik liep naar de badkamer en bekeek mijn ochtend gezicht.

Fijn nu lijk ik op een zombie..

Ik borstelde nu grondig mijn haar door. Krulde het een beetje. Deed wat make-up op. En deed vervolgens mijn kleren aan.

Toen ik de keuken instapte zag ik dat Justin en mijn vader met elkaar aan het praten waren. Ik zei goeiemorgen en pakte een broodje. Ik at hem snel op.

*S'nachts om 2U*

Ik zette mijn wekker uit zodra ik hem hoorde en stapte uit bed. Ik pakte mijn rugzak van onder mijn bed, en liep mijn kast in om mijn kleren aan te doen. Ik liep zachtjes de trap af. Maar toen ik wat beneden hoorde rende ik als een spastische poedel weer zachtjes de trap op. Ik sprong op mijn bed, schoof mijn tas onder het bed en ging onder de dekens liggen.

Iemand liep langs mijn deur en ik hoorde even later de deur sluiten. Toen de kust veilig was naar mijn gevoel pakte ik weer mijn rugzak van onder mijn bed, en liep weer naar beneden. Ik pakte nog wat flesjes water en wat broodjes uit de keuken. En natuurlijk pakte ik wat geld om te kunnen slapen in een motel ofzoiets.

Buiten was het nog donker, maar gelukkig kon ik beter zien dan een mens. Ik sprintte ver weg van mijn huis. En ver weg van het territorium van The Howl Night pack. Dag saai leventje en hallo wijde wereld!

Eindelijk na 10 uur gerend en gelopen te hebben ben ik op een iets wat veilige afstand. Het is al weer licht buiten, en ik keek rond om me heen om te zien waar ik was. Ik rook in de lucht om te ruiken of er ergens wolven om me heen waren. Wat niet het geval was. Want ik was in een mensen dorp, en Ik rook wat lekkers en volgde de geur. Ik kwam uit bij een bakkerij.

Gosh wat ruikt dat lekker. *kwijl kwijl*

Toch besloot ik niks te gaan kopen want ik had nog eten van mezelf. Dus at ik maar een broodje uit mijn rugzak en ging ik op een bankje zitten.

Ik keek om me heen en zag een school verderop. De kinderen zaten daar vrolijk te spelen. Ik keek nog verder rond om me heen en zag een paar oudere mensen hand in hand lopen.

Aawwhh cutiee's

Toen ik mijn broodje op had liep ik rustig door het dorp om even rond te kijken naar een motel of in die richting. Want ik was uitgeput en ik zweette me dood. Even later zag ik een motel in de verte. Ik liep er naar binnen en vroeg om een kamer voor 1 persoon. Ze gaf me de sleutel van de kamer en ik liep naar de 2de verdieping.

Het was niet de beste slaap plaats wat je kon krijgen. Maar het kon er mee door. Ik liep daar naar de badkamer en bekeek mezelf in de spiegel. Het viel nog mee hoe ik eruit zag. Toch besloot ik om een warme douche te nemen om mezelf even op te frissen. De warme stralen van de douchekop verspreidde zich over mijn koele lichaam. Na zo'n 10 minuutjes zette ik de douche weer uit en droogde ik mezelf af. En deed wat schone kleren aan. Ik deed mijn nog vochtige haren in een hoge staart.

Het was alweer half 5 toen ik op de klok keek. Zouden ze me missen thuis. Of zouden ze al naar me op zoek zijn? Ik ging er niet te veel over nadenken en besloot om een restaurantje te zoeken om te kunnen eten. Toen ik een leuk en gezellig restaurantje had gevonden liep ik er naar binnen. Ik bestelde daar wat te eten.

Toen ik weer in mijn 'slaapkamer' kwam kleedde ik mij om en ging ik op mijn bed liggen. Ik keek nog naar de klok en zag dat het half 7 was. Ik ging toen maar nog wat tv kijken maar voor dat ik het wist viel ik al weer in slaap.

------------------------------------------------------

Niet het beste hoofdstukje maarja het moet maar.

Xx




Crazy She WolfWhere stories live. Discover now