H27

1.4K 103 17
                                    

*volgende dag*

Ik word wakker en ik moet nodig plassen. Maar Alex heeft me in een houdgreep en dus kan ik niet weg.

Ik druk hem met alle geweld van me weg, maar hij is te sterk. Hij grijnst met zijn ogen dicht en ik begin te grommen.

"Als je me nu niet los laat plas ik over jou heen, en ik doe het hoor!" Zeg ik dreigend. Hij laat me meteen los en ik sprint naar de wc.

~

Opgelucht kom ik de kamer weer ingelopen en zie Alex languit op bed liggen. Ik draai met mijn ogen en ga naar beneden.

Beneden zit ik na te denken over wat ik zal maken.

PANNENKOEKEN!!!

Denk ik bij mezelf en begin met het maken van pannenkoeken.

*1 uur later*

Na wat verbrandde pannenkoeken heb ik er eindelijk een stuk of 35. Want mijn ouders, mijn broer, en West eten mee.

Alex en West kunnen het al wat beter met elkaar vinden, maar Mike en Alex niet zo. Waarom weet ik eigenlijk niet maarja.

~

Als eerste kwam West beneden en hij snoof de pannenkoeken geur op. Hij keek verlekkers naar de pannenkoeken. "Goeiemorgen" zei hij en hij gaf mij een kus op mijn wang. "Goeiemorgen" zei ik glinlachend.

Hij wou een pannenkoekpakken maar ik tikte zijn hand weg. "Naha, je wacht maar op de rest" hij kijkt me met een pruillipje aan en ik kijk hem nepboos aan.

Hij gaat maar braafjes op een stoel zitten en wacht rustig af.

Goeie keuze West. Nooit tegen een vrouw in gaan.

*na het ontbijt*

Iedereen zat tevreden op een stoel. "Lekker gekookt hoor zus" zegt Mike lachend. "Dankjewel broer".

"Ik help je wel even met afruimen" zegt mijn moeder. "Nee jij bent te gast dus ga met je kont op de bank zitten" zeg ik wijsend naar de bank.

"Ik help je wel" zegt Alex dan maar. Ik glimlach dank baar en samen ruimen we even af.

~

Finn komt de kamer binnen gelopen en stelt zich voor.

"Hey Alex er zijn een paar Rogue's gespot aan de rand van ons territorium" zegt hij serieus. "Oke ik ga er meteen naar toe" hij geeft mij nog vlug een kus op mijn voorhoofd en zegt gedag tegen de anderen.

En ik plof net op de bank "Skylar kan ik je even spreken?" Vraagt mij broer. "Uhm ja hoor" zeg ik verbaasd.

Eenmaal buiten "wat is er?" Vraag ik hem. "Uhm sorry dat ik zo tegen Alex doe, maar ik vind het nogal moeilijk dat je al zo groot word" zegt hij naar de grond kijkend.

Ik merk dat hij nog wat achter houd. "Mike? Is dat alles?" Ik kijk hem vragend aan. Hij zucht diep "en ik vind het ook moeilijk dat jij eerder je mate hebt gevonden dan mij" zegt hij mij sip aankijkend.

"Ey jij gaat je mate heus wel vinden hoor" zeg ik. "Ik ben 20 Skylar. Alsof ik op die leeftijd nog mijn mate ga vinden". "Ey Alex is ook 20 en hij heeft mij toch ook gevonden" zeg ik zacht.

Hij kijkt mij aan "je hebt gelijk ik moet me niet zo aanstellen" zegt hij lichtjes glimlachend. Ik trek hem in een knuffel en zo staan we even een tijdje.

*s'avonds om 1 uur*

"Wat een dag" en ik plof op het bed neer. Alex grinnikt "ga jij ook zo nog douche?" Hij kijkt mij vragend aan.

"Nee ik ga zo denkik in bad" "maar dan moet ik lang wachten" zeurt hij. "Dan ga je toch voor mij douche?" Ik kijk hem vragend aan.

"Nee dan moet ik snel douche" zegt hij. Ik zucht. "Dan gaan we tegelijk" zeg ik schouder ophalend. Hij kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Zeker weten?" "Ja waarom niet" zeg ik.

Ik loop naar de badkamer en kleed me uit. Alex volgt elke beweging die ik maak. "Kun je het zien?" Zeg ik over mijn schouder kijkend. "Ja eigenlijk wel ja" zegt hij mijn lichaam scannend.

Ik rol met mijn ogen en stap in het al volgelopen bad. Alex kleed zich ook uit en stapt onder de douche. Hij kijkt me nog regelmatig aan en ik grinnik.

Wat is het toch een raar ding.

------------------------------------------------------

Ik heb gewoon de 2,10k gehaald!

Ik hou zo veel van jullie lezertjes hé.

Xx me :)

Crazy She WolfWhere stories live. Discover now