H17

1.7K 112 7
                                    

*volgende dag in de middag*

"Wat gaan we vandaag doen?" Vraag ik aan Liv, Alex en Finn. "Uuhhhmmm... ZWEMMEN!" schreeuwt Liv hard. "Oe ja dat gaan we doen!" We rennen als twee gekken naar boven om ons om te kleden.

"Hier" en ze gooit een lila gekleurde bikini mijn kant op. Ik trek het aan en kijk naar Liv die dezelfde aan heeft maar dan in het roze. "TWINNIE'S" schreeuw ik op en neer springend. Ze lacht en doet vrolijk mee.

Eenmaal bij het zwembad achterthuis springen we gelijk in het zwembad. De jongens waren er nog niet.

Ik zwom onder water naar Liv toe en trok haar benen weg zodat ze kopje onderging. Toen ik boven water kwam zag ik de jongens in hun zwembroeken naar ons toe komen.

Ik lette niet op Liv, want Alex stond voor mijn neus met zijn goddelijke lijf. Maar Liv profiteerde daar van en dus drukte mij onder water. Ik kwam boven water happend naar lucht. Ze lachtte me uit.

Die bitch..

Ik keek haar met spleetoogjes aan "die krijg jij terug!" En ik zwom naar haar toe om haar onder water te drukken. Maar ze was slim en trok mij gewoon mee onder water. Toen we allebei weer boven water kwamen lachten we.

Ondertussen waren de jongens ookal in het water gesprongen. Alex kwam mijn kant op gezwommen en kwam achter mij staan. Hij sloeg zijn armen om mij heen en gaf mij een kus op de wang.

"Als jullie klef gaan doen dan ben ik weg" zei Liv. Ik rolde met mijn ogen en Alex lachte. "Dat doen wij niet hoor bij jullie, want dat houden wij graag voor ons zelf" zegt hij geheimzinnig.

Ik moest lachen om het gezicht van Liv, want die stond echt kapot raar.

Wel raar eigenlijk. Want ik ben geneens zijn officieele vriendin.

Ik floepte onder water zodat ik niet meer in Alex zijn armen stond. Hij strompelde een beetje naar voren door mijn onverwachte actie. Ik kwam weer boven water en liep het zwembad uit.

*na het avond eten. Liv ging bij een vriendin logeren*

"Ey Finn wist je dat Skylar goed is in BO3" grijnst Alex naar zijn Beta. Hij kijkt ons met een opgetrokken wenkbrauw aan "ohja joh?"

Tss alsof meisjes niet goed zijn in schietsspelletjes.

"Jahaa heel erg goed. Potje spelen?" "Die uitdaging sla ik niet af"

*3 potjes later*

"Nee dit kan gewoon niet. Je hebt me 3 keer verslagen!" Zegt hij ongelovig. Ik plof weer op de bank neer, want ik was net mijn overwinnings dansje aan het doen. Alex slaat een arm om mij heen "goed gedaan babe" zegt hij in mijn oor. "Krijg je ervan als je denkt dat meisjes geen schietsspelletjes kunnen spelen" grijns ik duivels naar hem. Hij zucht en zegt gedag tegen ons.

~

We zijn een film aan het kijken totdat ik kusjes in mijn nek voel gedrukt. "Alex wat doe je?" "Niks" hij gaat op mijn schoot zitten en ik word plat gedrukt. "Alex!" "Wat?" Zegt hij niets wetend wat hij gedaan heeft. Hij drukt grijnsend een kus op mijn voorhoofd, wang, neus en als laatst op mijn mond.

Hij trekte naar mijn zin al te snel weer weg dus kuste ik hem op zijn mond. Hij ging er in mee en ik likte langs zijn onderlip om toestemming te vragen. Hij gaf toestemming en onze kus werd vuriger. Hij legde mij plat op de bank, zodat hij boven mij hing. Hij stopte even met zoenen en keek mij diep in de ogen aan.

"Heb ik je al eens gezegd hoeveel ik van je hou?" "Nee eigenlijk niet nee" grijns ik. "Dan moet ik dat maar eens vaker gaan doen hé?" Ik knik lachend.

Hij kust me weer op mijn mond, op mijn wang en gaat langzaam naar mijn nek. Ik weet wat hij wilt doen, want hij wilt mij 'marken'.

Hij kust me op de plek waar hij me gaat marken, en wacht op mijn reactie. Ik geef geen kick en geniet gewoon van het gevoel dat hij me geeft.

Hij kijkt me aan "Skylar?" Zegt hij met een twinkeling in zijn ogen "Ja?". "Zou je mijn meisje willen zijn?" "Ja Alex, heel graag zelfs" glimlach ik naar hem. Hij lacht naar mij en geeft me weer een kus op de mond en weer in mijn nek.

Hij gaat weer naar de plek waar hij me moet gaan 'marken', en begint zachtjes te bijten. Een fijn gevoel schiet door mijn lichaam heen. Even later gaat hij naar mijn oor heen en fluisterd "als je niet wil dat ik je mark moet je het zeggen" ik knik en hij gaat weer naar mijn nek.

Hij bijt me in mijn nek, en pijn schiet door mijn lijf heen wat al snel plaats maakt voor een fijn gevoel. Hij haalt zijn tanden uit mijn nek en likt het bloed op. "Nu ben je van mij" zegt hij met een grote glimlach. Ik kus hem op zijn mond.

~

"Zullen we naar boven gaan?" Vraag ik kijkend naar Alex. "Ja is goed" zegt hij glimlachend. "Kom" en hij leid me naar zijn kamer. Dat denk ik dan.

Ik loop een zwarte met blauwe kamer binnen. "Mooi opgeruimd hoor" grijns ik. Hij lacht "ik ben wel netjes hoor" "ja dat zie ik ja" zeg ik rond kijkend. "Ik moet eigenlijk nog een pyjama pakken" zeg ik wijsend naar de deur. "Doe gewoon een shirt van mij aan" "uhm oke" zeg ik.

Hij pakte een shirt voor mij en ik draai me om en kleed me om. Ik draai me terug om "tada ik heb een jurk aan" grijns ik en draai een rondje. "Hoe schattig" zegt hij naar me toelopend. Hij slaat zijn armen om mij heen en zo staan we even een tijdje.

Hij tilt me opeens op en ik slaak een gilletje. Hij laat me neerzakken op bed en slaat het dekbed over me heen en komt naast me liggen.

Ik ga tegen hem aan liggen en hij slaat een arm om me heen. "Weltrusten" zegt hij "weltrusten" zeg ik en geef hem een kus op zijn wang.

Ik val al erg snel in slaap.

------------------------------------------------------

Whoop whoop nieuw hoofdstukje.

Love u all ma skaddies ^-^

Xxjes van mij!

Crazy She WolfWhere stories live. Discover now