H11 deel 2

1.9K 121 7
                                    

We werden ruw de kerkers in geduwt, maar wel apart. Cameron zat tegenover mij. En ik wilde nu niks lievers dan dicht tegen hem aan zitten en hopen dat alles goed gaat komen.

Ik voel me zo hopeloos en ik haat het gevoel.

Cameron zit tegen de muur aan een beetje voor zich uit te staren. "Zullen we hier nog ooit uit komen?" "Ik weet het niet" zegt hij verslagen.

"Eigenlijk ja, we komen er wel uit alleen ik weet nog niet hoe" zegt hij. Ik lach "echt iets voor jou om zoiets te gaan zeggen". Hij grijnst.

*ongeveer 4 uur later*

Ik hoor mensen naar hier toe lopen. Ik sta op en Cameron blijft gewoon zitten voor zich uit starend.

"de Alpha wilt jullie spreken" zegt volgensmij de Beta. "Dus jullie mogen eruit" Cameron staat meteen op.

Ze openen de celdeuren en nemen ons mee naar boven. Als we boven zijn snuif ik de frisse lucht op.

Gosh het stinkt daar naar zwetende en kotsende poedels. Bah!

Maar ik ruik ook wat lekkers. Een beetje een mix van munt en vanille. Het klinkt echt vies maar het is super lekker. Ik wil het achtervolgen maar ik werd tegen gehouden.

"Jullie blijven hier. Ik haal de Alpha op" zegt de Beta. Ik kan niet stil staan want ik wil de geur achtervolgen. Cameron merkt het op "wat heb jij nou?" Hij kijkt me vragend aan. "Ruik je dat dan niet? Het ruikt zo lekker" zeg ik bijna kwijlend. Hij rolt met zijn ogen.

De Alpha kwam de kamer in lopen en de geur werd sterker. Het was een lange jongeman van rond de 21 jaar ofzo. Hij was gespierd en had bruin geweldig zittend haar. Toen ik bij zijn chocolade gekleurde ogen stopte maakte mijn hart een sprongetje. Mijn wolf begon als een gek het woord 'mate' door mijn hoofd te schreeuwen.

"Mate, van mij" gromde ik naar hem met zwart gekleurde ogen. Hij schrok even van mij, maar herstelde zich snel.

"Nou Rogeu's, wat deden jullie op MIJN terrein?" Zei hij dominant. Mijn wolf jankte van binnen. Ze was teleurgesteld dat hij niet op ons af ging, en ik eigenlijk ook wel. Ben ik niet goed genoeg voor hem?

"We zoeken onze mate's" zegt Cameron lichtelijk geïrriteerd. "Hmm. Laat ze los" ik wil wel op hem afstormen en nooit meer los laten. Maar ik weet niet of dat verstandig is.

"Hoe heten jullie en waar komen jullie vandaan?" vraagt hij aan ons. Ik kijk naar beneden bang om hem aan te kijken.

"Nou ik ben Cameron en ik kom van de 'Wolf Blood' pack maar die is er niet meer dusja" zegt hij schouder ophalend. "En jij?" Hij kijkt naar me en ik probeer hem niet aan te kijken.

Hij komt op me aflopen "ik vroeg je wat" zegt hij met een boze ondertoon, maar met een tikkeltje nieuwschierigheid. Ik reageer nogsteeds niet en kijk naar de nogal interessante vloer.

Hij pakt mijn kin vast zodat ik hem wel moest aan kijken. Schokken ontstaan bij de plek waar hij mij aanraakt. "Ik vraag je het niet nog een keer. Wie ben jij?" Zegt hij met een dreigende stem. "Sky Skylar Moore va van de 'Howl Moon' pa pack".

Hij laat mijn kin los de schokjes negerend. Ik kijk weer naar de grond en luister afwachtend af. "Jullie mogen hier blijven slapen en eten, maar daarna moeten jullie ook weer weg" Cameron en ik knikken. "Nou oké, mijn zusje gaat jullie wel jullie kamers laten zien. En ohja ik ben Alex Knight de Alpha hier" we knikken weer en we lopen het meisje achterna.

"Is het echt je mate?" Vraagt Cameron fluisterend, maar het meisje hoort het alsnog. "Is hij joun mate?!" Zegt het meisje enthousiast. Ik antwoord niet en kijk naar de vloer.

"Weetje dat is geweldig nieuws. Hij kan wel een vriendin gebruiken, en wij een Luna" zegt ze lachend. "Hij wilt mij toch niet" zeg ik fluisterend. "Oh jawel, maar dat duurt nog even weetje. En ohja trouwens ik ben Liv Knight" zegt ze glimlachend naar mij. "Ik ben Skylar Moore en dit hier is Cameron" zeg ik met een kleine glimlach.

"Leuk je te ontmoeten Skylar. Je moet hem gewoon een beetje inpakken dan komt het vast goed" zegt ze met een knip oog en wijst onze kamers. Ze zegt gedag, en ik zeg Cameron nog gedag voordat ik de kamer in loop.

------------------------------------------------------

AAHH ALEX KNIGHT!!!
En serieus Francisco Lachowski is gewoon wauw :3

Xx me

Crazy She WolfNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ