H8

2.2K 117 28
                                    

Toen we in het dorp kwamen keken velen mij nieuwschierig aan. Ik keek wat om me heen en het was een best grote dorp.

"Komop we gaan naar Forever 21!" ze trok me mee de winkel in.

*1 uur later*

"Wat vind je van dit jurkje?" Vroeg ze aan mij. Ik keek naar haar en ze had een zwart jurkje aan met een kanten bovankant. "Ja gaaf!" "Lijk ik niet te dik ofzo?" "Nee ben je gek? Het staat je super mooi koop hem maar gewoon". "Okee okee".

Toen we weer in het packhuis waren zetten we onze tassen onder aan de trap. Ik had 2 paar sweaters, een zwarte broek en spijkerbroek gekocht. En voor Camerom had ik ook een donkere spijkerbroek en een grijze sweater gekocht. Ja ik ben soms lief.

"Ik vond het echt gezellig Fabiënne" " ja vond ik ook" ze glimlachte naar me. Fabiënne had meer dingen gekocht want ze had dus dat zwarte jurkje, 3 paar broeken, 2 paar shirtjes, 1 skaters rokje, 3 sweaters en nog een vest.

Ik zei Fabiënne gedag en liep met 2 tassen naar boven. Ik gooide de tassen op het bed en ging even op bed liggen.

Cameron kwam een paar minuten later de kamer binnen lopen. "Fijn geshopt?" "ja hoor en ohja hier" ik gooide de zak zijn kant op. "Voor jou gekocht" zei ik met een glimlach. Hij keek me verward aan en keek in de zak. "Dat had je niet hoeven doen" hij keek me aan met een kleine glimlach op zijn gezicht. Ik keek hem aan en lachte even "ach ik dacht even aardig te zijn" glimlachte ik naar hem. "Kom hier jij" hij spreidde zijn armen en kwam op me af stormen. Maar ik zat nog op bed en hij plofte boven op mij. "Cameron ik vind je heel erg aardig maar ik krijg geen lucht" kuchtte ik. "Ohja sorry" hij grijnsde breed naar me. "Uhm ik wil jullie moment niet verstoren hoor maar het eten staat klaar beneden". Zei Kaj die blijkbaar het knuffel momentje had gezien. "Ja is goed we komen eraan" zei Cameron.

Toen we beneden kwamen rook het werkelijk verrukkelijk.

ZE HADDEN PIZZA BESTELD WAAAHHH!

Ik rende bijna naar de tafel heen. Maar ik wou niet als een debiel over komen dus hield me in. Fabiënne zag het en lachte even naar me. Cameron ging naast me zitten, Fabiënne voor mij en Kaj ging naast Fabiënne zitten.

Ik wachte rustig af voordat ik wat ging pakken, want als ik wat als eerste ging pakken vond ik dat wat onbeschoft. Maar Cameron in tegen deel pakte gewoon al 2 stukken uit de doos en begon te eten. Ik stootte hem aan en hij keek mij vragend aan. Ik rolde met mijn ogen. Kaj en Fabiënne begonnen te lachen. Hun pakte ook een stuk en ik pakte ook een stukje.

Goshh.. pizza is zo... goddelijk!

Toen we klaar waren ruimde ik af samen met Fabiënne. We gingen na het afruimen naar de woonkamer wat muziek luisteren. 'Light It Up van Major Lazer' kwam er op en we gingen los.

Als twee debielen zaten we op de beat heen en weer aan het springen. De jongens keken ons raar aan maar dat kon ons niks schelen.

Na het dansen en wat tv kijken gingen Cameron en ik naar boven want het was al onder tussen half 12. De tijd gaat snel als je het leuk hebt jammer genoeg. Maar ik was ook wel erg moe geworden van al dat gedans.

Ik plofte op het bed en laatte een lange vermoeide zucht horen. "Ik heb geen zin om me om te kleden!" "Dan doe je dat niet" zei Cameron schouder ophalend. Hij kleedde zich om in de badkamer. Hij kwam naast me liggen met alleen zijn boxer aan.

Ik stond op en ging me toch maar omkleden. Want anders word het veelste warm in bed. Alleen wist ik niet wat ik als pyjama aan moest doen. "Cameron??" "Ja?" "Mag ik een t-shirt van jou lenen?" "Uh ja is goed"

Hij deed de deur open van de badkamer en ik slaakte een gilletje. "Kon je niet gewoon de T-shirt geven zonder binnen te komen. Of gewoon kloppen?" Hij keek me met een rood hoofd aan en keek snel weer weg. "Sorry" zei hij beschaamd. "Mag ik nu de t-shirt dan?" "Uh ja" hij gooit de t-shirt naar mij en loopt snel weg. Ik trek de t-shirt snel aan en kijk in de spiegel.

Gelukkig was ik niet helemaal naakt.

Ik liep de kamer in en hij keek me aan met een glimlach. "Staat je leuk hoor mijn shirt" "ik verzuip er bijna in". Ik loop naar het bed en ga naast hem liggen.

"Nog sorry dat ik zo de badkamer in liep. Ik dacht er niet bij na dat je halfnaakt zou zijn". "Maakt niet uit Cameron. Het lijkt toch op een bikini" glimlachte ik naar hem. Hij zuchte opgelucht en draaide op zijn rug. En Hij staarde naar het plafond.

Ik zei nog truste voordat ik in een vredige slaap viel.

------------------------------------------------------

Skylar heeft moves en die Fabiënne ook.

Xx me



Crazy She WolfWhere stories live. Discover now