H26

1.4K 100 10
                                    

*4 dagen later*

Mijn ouders ,mijn broer en West komen vandaag. En ik schijt hem zowat in mijn broek. Want volgens West zijn ze boos, heel boos.

Ik ren naar boven om me om te kleden en zoek iets gepast om aan te trekken. Ik besluit om een gescheurde broek aan te doen met een zwart hempje en een grijze vest. Mijn haren doe ik in een hoge staart en ik doe wat mascara op.

*2 uur later*

Ik kijk zenuwachtig op de klok en zie dat ze elk moment er kunnen zijn. Alex is eigenlijk heel erg rustig.

"Hoe kun jij niet zenuwachtig zijn?" Ik kijk hem stom verbaasd aan. "Gewoon"

Serieus?! Gewoon?! Wat is dat dan weer voor een antwoord?!

Hij merkt dat ik nog onrustiger word en komt naar me toe lopen. Hij hurkt voor me neer en hij legt zijn hand op mijn wang. "Ey het komt wel goed oké? Als je ze gewoon uitlegd waarom je zo bent weggegaan begrijpen ze je vast wel".

Ik lach keihard van de zenuwen en hij kijkt me raar aan. "Denk je nou echt dat het zo zou gaan?" Zeg ik nadat ik ben uitgelachen. "Uhm ja?" Zegt hij schouder ophalend.

"Dan ken je mijn familie nog niet" zeg ik heen en weer bewegend.

~

De bel gaat. De fucking bel gaat!

Nu gaat de hell beginnen. Ik voel het gewoon.

Alex staat op en loopt naar de voordeur. En even later staat mijn hele familie er met West. Ik sta op en loop hun kant op.

"Hai" zeg ik ongemakkelijk.

Is het hier heet, want echt het lijkt hier net een sauna.

Ik veeg mijn handen af aan mijn vest. "Hallo" zegt West vrolijk en trekt me in een knuffel. Ik zucht.

Wat hou ik toch ook van die jongen. Het boeit hem nooit hoe de sfeer is. Hij wilt altijd een knuffel.

Ik glimlach naar hem en ik kijk naar mijn familie. Alex kucht even "uhm hallo ik ben Skylar's mate Alex Knight" zegt hij zichzelf voor stellend. West is weer de eerste die reageerd "hallo ik ben West" en hij pakt Alex zijn hand vast en schud hem.

Alex kijkt hem met spleet ogen aan.

Oh oh...

Ik kijk gespannen toe naar de twee jongens. West wil zijn hand terug trekken maar dat laat Alex niet toe. Hij houd West zijn hand stevig vast. "Uhm mag ik alsjeblieft mijn hand terug?" Zegt West kijkend naar hun handen.

"Alex laat hem met rust" zeg ik. Alex kijkt mij aan en laat dan toch West zijn hand los. Ik zucht opgelucht en kijk weer naar mijn familie die wel dood lijkt.

En nu ben ik het verdikkemie zat!

"Als jullie NU niks gaan zeggen dan mogen jullie van mij part weer vertrekken" zeg ik geïrriteerd. Mijn vader kijkt me geschokt aan en mijn moeder boos.

"Jij hebt het recht niet om ons weg te sturen nadat je gewoon bent weggeslopen uit huis!" Zegt mijn moeder sissend. Ik deins een beetje terug van mijn moederse stem. "Ik wou alleen maar mijn mate zoeken oké?" Zeg ik proberend kalm te blijven.

"Dat kon je ook met William doen!" Zegt ze boos. "Maar dat wou ik niet. ik ben oud genoeg om alleen op stap te gaan. En hier is het resultaat. Ik ben nog heel en er is niks ernstigs met mij gebeurt.
". Zeg ik nogsteeds zo kalm mogelijk.

Mijn moeder krijgt tranen in haar ogen en vliegt om mijn nek heen. "Ik was gewoon zo bezorgd om je dat er wat zou gebeuren" fluisterd ze snikkend. Ik sla mijn armen om haar heen "mam er is echt niks gebeurt" zeg ik haar overtuigend. Ze knikt en laat me los.

Ik glimlach naar haar en zei glimlacht terug. Mijn vader kijkt naar me en glimlachend komt hij op me afgelopen. Hij omhelsd me stevig "ik heb je gemist meissie" zegt hij "ik jou ook papa".

Toen mijn vader mij losliet keek ik naar mijn broer Mike. Ik strekte mijn armen en hij vloog zowat op mij af en omhelsde me stevig. "Ik heb he zo erg gemist zussie" zegt hij. "Ik jou ook broer" zeg ik glimlachend. Hij laat me los en glimlacht naar mij.

Alsof ze nu pas beseffen dat mijn mate er ook nog staat kijken ze zijn kant op. "Hallo Alex ik ben Claudia, Skylar's moeder" zegt ze en ze stoot mijn vader aan. "En ik ben Keith, de vader van Skylar". En als laatste stelt Mike zichzelf voor.

"Hoi ik ben Mike" zegt hij kortaf. Ik kijk mijn broer fronsend aan en hij ontwijkt mijn blik.

------------------------------------------------------

Vandaag 2 hoofdstukjes... wat ben ik toch weer lief hé.

Grapjuhh.

Xx me

Crazy She WolfWhere stories live. Discover now