H9

2.3K 119 15
                                    

Ik rol me om in bed en voel dat ik over iets heen moet rollen. Ik frons met nogsteeds mijn ogen dicht. Ik rol nu wat harder zodat ik boven op lig. Ik open mijn ogen en merk dat ik niet op 'iets' lig maar op 'iemand', en die iemand is Cameron. Ik grijns als hij mij geïrriteerd aan kijkt.

"Skylar wat doe je als ik vragen mag?" Ik denk diep na "mmmh ik denk dat ik over je heen rolde" zeg ik sarcastisch terug. "Ha ha ha.. kun je nu van mij afgaan?" "Wat zijn de magische woorden?" Vraag ik hem. Hij zucht "Skylar wil je ALSJEBLIEFT van mij af gaan?" "Ja hoor schat" grijns ik naar hem en ik rol weer van hem af.

"Ik krijg weer lucht!" Zegt hij dramatisch adem halend. Ik rol met mijn ogen om zijn slechte acteer kunsten. "Idiote poedel" mompelde ik.

"Wat zei je?" Hij kwam wat dichter bij me zitten/liggen. "Ie.die.Ote Poe.del!" Zei ik articulerend. Hij vliegt op mij af en kieteld mij.

"STO HOP. CAM CAMERON!" "Wat zijn de magische woorden?" Citeerde hij me na. "ER SLA HAPEN NO NOG MEN SEN CAMERON!" zei ik half lachend. "Ja jij schreeuwd ik niet dus ik blijf je door kietelen hoor" grijnsde hij breed. "A ASJE BLIEFT CAMERON GA GA VAN M ME AFF!" lachte ik nog harder omdat Cameron in mijn zij porde.

"Ogh zei dat dan eerder" en hij ging van mij af. Ik keek hem nep boos aan en deed een pruillipje. "Dat was dus echt niet grappig". "Ach ik vond het wel grappig princes". Grijnsde hij en kneep in mijn wang. Ik gromde even van frustratie, maar hij liep al naar de badkamer met wat kleren.

Hij was klaar na een kwartiertje klaar, en ik pakte mijn kleren die ik net had gepakt. Ik stormde de badkamer in en deed de deur op slot. Ik trok mijn nieuwe lila sweater aan en mijn zwarte spijkerbroek met scheuren. Ik keek nog even in de spiegel om te kijken of mijn haar nog fatsoenlijk was. Maar nee mijn haar was erg klitterig en het stond op sommige plekken omhoog. Ik zocht een borstel en borstelde mijn haar goed door. Vandaag had ik geen zin om mijn haar vast te doen dus krulde ik het met de krultang van Fabiënne. Die ik trouwens mocht lenen.

Toen ik na een half uurtje klaar was stapte ik de badkamer uit en deed mijn nike air max thea black aan.

Cameron was al beneden dus ging ik ook maar naar beneden om te ontbijten.

Eenmaal beneden zag ik dat iedereen er al was. En er was nog iemand die ik niet kende. Hij had donkerblond haar en bruine ogen.

Ik keek hem met een schuin hoofd aan en hij merkte mij ineens ook op. Hij keek me ook met een schuin hoofd aan en grijnsde naar hem.

"Goeiemorgen Skylar!" Riep Fabiënne naar mij en knuffelde mij. "Goeiemorgen" zei ik vrolijk. "Wie is die jongen die aan de tafel zit?" Fluisterde ik in haar oor. Ze liep naar de jongen "dit hier is David. De Beta hier". Hij stond op en kwam op mij aflopen. Hij stak zijn hand uit "hei ik ben dus David" grijnsde hij. Ik keek naar zijn hand maar nam hem toch maar aan. "Ik ben Skylar". "Leuke naam, Skylar". "Uuh bedankt". Ik trok mijn hand uit de zijne. Hij keek me nogsteeds grijnsend aan. Ik word er een beetje bang van en loop naar de tafel om naast Cameron te gaan zitten.

Hij kijkt mij vragend aan maar ik beantwoord het niet. Ik pak een broodje en doe er Nutella op. En ik prop hem gelijk in mijn mond. Kaj kijk me raar aan maar begint er maar niet over.

Verstandig Kaj heeel verstandig. Nooit mijn eetlust verstoren.

Na nog 2 broodjes heb ik geen zin meer. Niet dat ik geen honger meer heb ofzo. Neeee, ik heb alleen geen zin meer in brood.

"Cameron wanneer vertrekken we weer?" Ik keek hem aan. Hij slikte zijn laatste hap van zijn 4de broodje door "uhm vandaag denk ik dan toch?" "Blijven jullie niet liever tot morgen ochtend?" Begon Kaj zich met het gesprek te bemoeien. Ik keek Cameron aan. "Nee we moeten door. En we willen jullie niet meer tot last zijn". "Maar dat zijn jullie helemaal niet" bemoeide Fabiënne zich er ook mee.

Cameron keek mij aan "toch maar morgen vroeg vertrekken?" "Ik vind het goed" zei ik.

Fabiënne klapte in haar handen van blijdschap en omhelsde me. "Dan kunnen we er nog een mooie dag van maken!" Zei ze enthousiast. Ik glimlachte naar haar en knikte instemmend.

*na het ontbijt*

"Wat wil je eigenlijk gaan doen?" Vroeg ik aan Fabiënne. "ZWEMMEN!" "Maar ik heb geen bikini?". "Ohja. Dan gaan we voor jou er 1 kopen" grijnsde ze naar mij.

We liepen de trap af en zagen de jongens op de bank zitten. "Wat gaan jullie doen?" Vroeg Kaj aan ons. "Wij gaan een bikini scoren voor deze meid hiero" en ze wees naar mij. "Gaan jullie zwemmen dan?" "Nee, we gaan naar haar bikini staren. Natuurlijk gaan we zwemmen" zei Fabiënne met een 'duuh' toon.

"Willen jullie trouwens ook mee?" Vroeg ik. "Ja ik vind het goed" zei Kaj die naar Cameron keek. "Mij best maar ik moet ook een zwembroek". "Je mag er wel van mij 1" zei Kaj "thanks".

"Nou wij gaan dan effe snel shoppen. Doegie!" Ik zei nog snel doei, en liep achter Fabiënne aan.

*Half uur later*

We liepen de winkel uit met allebei een tasje. Waarom allebei? Nou Fabiënne had het idee om dezelfde soort bikini te kopen (zie bijlage).

We liepen het packhuis in en zochten de jongens. Maar die waren al snel gevonden want die waren al aan het zwemmen.

"Nou laten we ons maar omkleden dan" lachte ik kijkend naar de jongens die bommetjes deden in het water. "Lijkt me een goed plan" zei Fabiënne.

Toen we onze bikini's aan hadden liepen we naar buiten om op een bedje te gaan zitten. Fabiënne ging op het bedje liggen en ik stond op om naar het zwembad heen te lopen. Eenmaal daar ging ik op de rand zitten zodat mijn onderbenen in het water hingen.

"Schatje kom je het water in?" Riep Kaj naar Fabiënne. "Ja, zo!".

Cameron kwam op mij af zwemmen, en ging aan mijn benen hangen. "Kom je er ook helemaal in princes?" Vroeg Cameron met een scheve grijns. "Oké"

Ik stond op, nam een aan loopje en maakte een mislukt bommetje. Ik kwam als een verzuipte poedel weer boven water naar lucht happend.

Cameron en Kaj lachtten me uit, maar vroegen toch hoe het met mij ging. Ik stak mijn duim op "toppie".

*na het zwemmen en het avond eten*

Onder de douche sta ik een beetje het liedje 'Soms moet je investeren in de liefde' te neuriën. Nadat ik helemaal schoon ben en klaar ben met het genieten stap ik onder de douche vandaan.

Ik loop aangekleed de badkamer uit, en zie Cameron wachten op mij met zijn schone kleren in zijn handen. "Klaar?" "Ohnee wacht ik moet nog wat doen" zeg ik terug lopend naar de badkamer. "Serieus Skylar ik wacht al eeuwen op jou" zegt hij met een zeur stem. "Grapje. Jij bent" zeg ik lachend. Hij rent zo wat naar de badkamer en sluit de deur. Lachend stap ik het bed in en zoek een comfortabele positie.

Nadat ik die heb gevonden val ik al gauw in slaap.

------------------------------------------------------

Een iets wat langere hoofdstuk, want ik had gister geen inspiratie .
Maar nu wel dus voilá.

Xx me

Crazy She WolfWhere stories live. Discover now