Chapter 5

3.6K 292 28
                                    

Lumea viselor in care am o viata linistita si fara Chanyeol este spulberata cand soneria enervanta a telefonului meu incepe sa se auda. Aish! Ar trebui sa o schimb!

Incerc sa o ignor timp de cateva secunde, insa pana la urma cedez! Intind mana spre noptiera si iau telefonul cel enervant, dar nu la fel de enervant ca si persoana care s-a gandit sa ma sune. Cine ar putea fi? Seulgi! Cum sa nu!

~Convorbire telefonica~

-Alo? mormai eu inca adormita.

-Ya! Park Joy! Nu imi spune ca inca dormi! se aude vocea lui Seulgi.

-Bine, atunci nu iti voi spune!

-Ya! Termina cu glumele tale seci! Azi nu avem cursuri! Hai sa iesim ca fetele! Ce zici? Haine, coafor, o intalnire dubla...

Vocea lui Seulgi devenise tot soptita, astfel incat sa nu aud cand spusese "intalnire dubla", insa o cunosc prea bine si stiu foarte bine ca atunci cand vorbeste din ce in ce mai incet are nevoie de ceva.

-Intalnire dubla, zici? Scuze! Nu pot!

-Ce? De ce?

-Dupa o sa am probleme cu C... cu cearceafurile! Da! Asta e! Am multe cearceafuri de spalat si daca ies azi cu tine o sa am un morman mare de cearceafuri murdare!

Eram gata sa spun ca voi avea probleme cu Chanyeol, dar nu vreau ca Seulgi sa afle de el. Imi ajunge ca e el foarte enervant. Nu vreau sa ma sacaie si ea!

-Haide Joy! Am cunoscut un tip pe net. Mi-a propus sa iesim in oras si a spus ca daca nu am incredere in el sa vin cu o prietena pentru o intalnire dubla. Te rog, daca faci asta promit ca nu am sa iti mai cer niciodata nimic! Te rog Joy eonnie!

Oftez si imi dau ochii peste cap. Face asa de fiecare data! Imi spune pana si eonnie, ceea ce este ciudat, tinand cont ca ea este mai mare decat mine, insa toate au un scop, acela ca eu sa vin cu ea!

-Bine! spun eu intr-un final. Dar daca am probleme, tu esti de vina!

-Stai calma, iti spal eu cearceafurile! De mana chiar! Multumesc Joy! Esti cea mai tare! Ne vedem cu ei la 13 la cafeneaua Sweet! Vin sa te iau eu de acasa!
Pa!

Nu apuc sa mai spun nimic fiindca imi inchide telefonul!

-Aish! Kang Seulgi! Te urasc! strig eu nervoasa gandindu-ma cat scandal imi va face Chanyeol.

Trebuie sa vorbesc cu el. Va fi greu, dar trebuie. Si in plus nu ca si cum noi doi suntem impreuna... Da asta e! Noi nu suntem impreuna! Nu va avea de ce sa fie gelos! Asadar, ma ridic din pat si ma duc glont spre camera lui Chanyeol. Usa este intre-deschisa, deci pot intra fara sa fac vreun zgomot care sa atraga atentia, dar spre suprinderea mea el nu se afla in camera sa.

-Ma cautai iubire? se aude vocea lui Chanyeol din spatele meu.

Ma intorc si il vad sprijinit de perete, purtand renjetul sau pervers. Trebuie sa obtin ceea ce vreau, iar pentru asta voi trece la masuri drastice! Ezit o secunda, dar apoi ii sar in brate.

-Am vrut sa iti spun "buna dimineata", Chanyeol. spun eu privindu-l in ochi si zambindu-i.

-Iubito, esti foarte bine dispusa azi. Care e ocazia speciala?

-Nu am voie sa zambesc, Chanyeol? il intreb eu smiorcaindu-ma.

-Nu, nu e asta, baby. Doar ca imi pare rau nu pot sa te vad toata ziua zambind fiindca am niste lucruri de facut cu un prieten de-al meu, dar, daca vrei, pot sa anulez totul!

Are treaba azi? E si mai bine!

-Nu Chan, nu trebuie sa iti dezamagesti prietenul. Stai linistit rezolva ce ai de rezolvat! spun eu cu zambetul pe buze, iar mai apoi il sarut pe obraz.

Psycho LoverWhere stories live. Discover now