2. Bully

1.9K 62 19
                                    

"Zie je, ik wil alleen jou"

POV Cato
Mijn buik doet pijn. Mijn rug doet pijn. Ik heb koppijn. Ik ben misselijk. "Luke, kan je me ziekmelden, ik wil niet naar de scan" zei ik. "Niet zo zeuren, nog even doorzetten" zei Luke. "Ik zeur niet" mompelde ik. Luke tilde me zonder moeite uit mijn bed. En zette me op de bank. "Ik leef echt als een kamerplant, ik mag nergens heen van jou" zei ik. "Ik ben dan te bezorgd dat er iets met jou of de kleine gebeurd" zei hij terwijl hij over mijn buik wreef. Ik kreeg een bord eten. "Mag niet eten voor de scan" zei ik. "Oh ja, sorry" zei Luke. Ik douchte en kleedde me aan.

"Stap in, des te eerder ben je terug" zei Luke met een grijns. Hij heeft nog steeds die prachtige witte tanden. Ik ging naast hem in de auto zitten. Hij legde zijn hand op mijn bovenbeen. En wreef er geruststellend overheen. "Kom op, nog twee maandjes" zei Luke. Hij pakte mijn hand en leidde me naar de dokter. "Geen zin vandaag?" Vroeg ze. Ik knikte. "Je kunt het nu met zekerheid zeggen" zei de dokter. "Over twee maanden heb je er een kindje bij". "De kleine heeft het prima naar de zin daar" zei ze. Luke kneep zachtjes in mijn hand. Hij glimlachte. "De baby ligt goed, dus als het goed is, zou het binnen 12 uur gebeurd moeten zijn" zei ze. "Ik kan me de pijn van vorige keer niet herinneren" zei ik. "Je vergeet de pijn zodra je de kleine in je armen hebt" zei Luke. Ik knikte.

"Ik moet werken" zei Luke. "Alweer?" Vroeg ik. Hij knikte. "Wanneer hebben we weer eens tijd ons twee?" Vroeg ik. "Snel" zei hij en ging weg. Fleur en Sanne zouden alleen naar huis komen. "Mammieeee!" Schreeuwden ze. Ze wilden een spelletje doen. "Wat willen jullie doen?" Vroeg ik. We deden verschillende spelletjes. Ik maakte groenten voor hun. En daarna gingen ze om de beurt douchen en legde ik ze in bed.

Toen het elf uur was, was Luke nog niet terug. Ik ging hem bellen. "Dit is de voicemail van Luke Hemmings, ik ben niet bereikbaar op dit moment. Spreek wat in na de piep" hoorde ik. "Luke, waar hang je uit? Ik ben doodongerust" zei ik. Ik viel langzaam in slaap op de bank. "Wakker blijven, Caat" zei ik tegen mezelf. Ik werd wakker gebeld. "Cato, het is uitgelopen in de studio. Sorry dat ik niet gebeld hebt. Ik ben er binnen een half uur" klonk Luke.

De deur vloog open. Ik hield hem in een knuffel. "Luke, ik was zo ongerust" zei ik. Hij rook zo raar, anders. "Het spijt me zo erg" zei hij. "Luke, wat is die geur?" Vroeg ik. Ik rook vrouwenparfum. "Ik wilde een verrassing voor je halen, als de kleine er was" zei hij. Ik geloofde hem op een of andere manier niet. Ik liet hem los en ging slapen. "Kunnen we hier als volwassenen over praten?" Vroeg hij. "Ik slaap" murmelde ik. "Dan niet, welterusten, schatje, onthoud dat ik van je hou" zei hij en drukte een kusje op mijn wang. "Trusten, Lukey" zei ik.

De volgende ochtend stond ik op. Luke had de kinderen uit bed gehaald. "Ik wilde je niet wakker maken" zei hij lief. "Ik breng ze naar school" zei ik. Sanne en Fleur gaven me een knuffel. "Heeft uw man doorgegeven dat er oudergesprekken zijn?" Vroeg de juf van Sanne. "Nee, wanneer zijn die?" Vroeg ik. "Volgende week dinsdag staat u ingepland" zei de juf. "En tien minuten na ons gesprek staat u bij Fleur ingepland". "Dankuwel" zei ik.

Ik ging terug naar huis. "Cato, wat is er nou?" Vroeg Luke toen ik binnenkwam. "Niks, oke, er is niks" zei ik geïrriteerd. "Er is wel iets" zei hij en pakte mijn arm. "Oke, wil je weten wat er is?" Vroeg ik. Hij knikte. "Het probleem is dat jij ligt te vozen met een andere vrouw, omdat ik dat niet wil als ik zwanger ben" zei ik. "Hoe kom je erbij?" Vroeg hij en veegde haar uit mijn gezicht. "Die parfum die ik gisteren rook, was niet jou parfum. Het was vrouwen parfum" zei ik. Hij liep naar het kastje. "Alsjeblieft" zei hij. "Je kunt niet altijd een cadeautje geven en dan verwachten dat alles weer oke is" zei ik. "Maak maar gewoon open" zei Luke.

Ik maakte het pakje langzaam open. Het was een flesje parfum. "Ruik eens" zei hij. Het rook hetzelfde als gisteravond. "S-sorry" zei ik. Hij gaf me een knuffel. "Ik begrijp het wel, in het verleden ben ik niet altijd trouw geweest" zei hij. "Ssshhhht, het is oke" zei hij. Hij ging op de bank zitten met mij op zijn schoot. "Sorry, dat ik je niet vertrouwde" zei hij. "Ik hou alleen van jou" zei hij. "En ik van jou" zei ik.

Voor het eerst sinds zeven maanden hebben we het weer gedaan. "Zie je, ik wil alleen jou" zei hij daarna. "Mama? Papa?" Riepen Sanne en Fleur door de deur heen. "Shit" zeiden Luke en ik. Ik rende naar de badkamer. Luke trok snel een boxer en broek aan. "Hey, waarom zijn jullie zo vroeg thuis?" Vroeg Luke. "Het is woensdag, dan zijn we altijd vroeg thuis" zei Fleur en zakte op de bank. "Dametje, volgens mij heb jij een proefwerk, morgen" zei Luke en zette de tv uit. "Wat jij wil" zei Fleur en rende naar haar kamer. Ik kwam de badkamer uit. "Wat is er met Fleur?" Vroeg ik. "Beetje chagerijnig" zei Luke. "Ik praat wel met haar" zei ik. "Fleur Hemmings, doe eens open" zei ik en klopte op haar deur. "Laat me met rust" zei ze. "Gaat het wel?" Vroeg ik. Ik hoorde gesnik.

"Mag ik binnenkomen?" Vroeg ik. Ik hoorde het slot openklikken. "Fleurtje, wat is er?" Vroeg ik. Ik ging naast haar zitten en streek haar blonde haren uit haar gezicht. "Mama, ze pesten me op school" zei Fleur. "Wie dan?" Vroeg ik en trok haar op schoot. "De meisjes uit mijn klas" zei ze snikkend. "Ach, meisje toch" zei ik. "En nu is papa boos op mij" zei ze. Luke kwam binnen. "Wat is er?" Vroeg hij. "Sorry papa" zei Fleur en gaf hem een knuffel. "Het is oke, meisje" zei hij. Hij kwam naast me zitten. "Ik wil niet meer naar school" zei ze. "Je moet, het is belangrijk" zei Luke. "Ze wordt gepest, we gaan met de lerares praten" zei ik. Luke drukte haar dicht tegen zich aan. "Alles komt goed, we laten je niet gepest worden" zei hij. Ik wreef over haar rug.

"Mama?" Riep Sanne. Ik rende naar beneden. "Sanne, wat ben je in godsnaam aan het doen?" Vroeg ik. Ze zat met zwarte stift op de muur te tekenen. Luke kwam beneden met Fleur op zijn rug. Hij schoot in de lach. "Sanne, dat mag niet" zei ik en pakte de stift af. Luke zette Fleur neer en knuffelde Sanne. "Foei Sanne" lachte hij. "Je moet er niet mee lachen, dan denk ze dat het mag" zei ik tegen Luke. "Niet meer doen, hè?" Vroeg Luke. Sanne schudde nee. "Nadat je bevallen bent is het kerstmis" zei Luke. "En al weer bijna de verjaardag van Fleur" zei ik. Fleur glimlachte. "Wat wil je voor de verjaardag?" Vroeg Luke. "One Direction ontmoeten" zei ze. Ze was fan geworden. "Zal kijken of ik dat kan regelen" grijnsde Luke. "Sanne, kom eens hier" zei ik. Sanne klom op mijn schoot. "En wat wil jij?" Vroeg ik. "Dat jullie voor altijd van elkaar houden" giechelde ze.

A/N
This is the next part. -emma_hemmings- thank you soooo much voor controleren.

✔See You Again L.H.✔Where stories live. Discover now