⚠7. Jordan Hemmings

3.1K 62 14
                                    

Kan zeer ernstige Smut bevatten. Kan je overslaan. Ik zet het er wel bij. ~

"MWJNAC?"

POV Cato
"Nee, ik ken haar niet eens. Ik weet niet wie dat nummer is" zei hij. Hij opende zijn telefoon. Hij liet me alle berichtjes lezen die ze gestuurd had. Allemaal van die geile berichtjes. "Je zegt ook niet dat ze stopt ofzo" zei ik. "Ik had haar geblokt, dacht ik" zei hij. "Ja, hier staat dat ik haar geblokt heb" zei hij en liet het zien. "Je gaat me ooit inruilen, voor een jonger exemplaar" zei ik en begon te huilen. "Weet je, de sterrenhemel is zo mooi vanavond" zei hij ineens. Ik keek niet eens. "Maar jij bent zo veel mooier" zei hij. "Je bent de mooiste. Je bent mooier dan alle sterren bij elkaar". Ik ging binnen op de bank zitten. "Waarom wil je van me af?" Vroeg ik. "Ik was boos op je" zei hij. "Waarom?" Vroeg ik. "Je hebt me geslagen" zei hij. "En waarom deed ik dat?" Vroeg ik. "Ik was dronken, ik had geen idee wat ik deed. Ik zou je nuchter nooit dwingen tot seks" zei hij. "Waarom drink je zoveel dan?" Vroeg ik. "Omdat ik alcohol lekker vind af en toe. Ik ben niet zo vaak dronken" zei hij. "Je snurkt heel hard als je dronken bent" zei ik en schoot in de lach. "Echt?" Vroeg hij ongelovig. "Ja, alsof er een leger met motorzagen aan kwam marcheren" zei ik. Hij glimlachte. "Zullen we dit vergeten? Ik heb geen zin meer om ruzie te maken" zei ik. "Maar al te graag" zei hij zacht. Hij drukte zijn lippen zachtjes op de mijne.

~WARNING~

Zijn tong vroeg toegang om naar binnen te gaan. Ik gaf hem die. Hij streelde liefdevol over mijn wang. Ik ging op mijn knieen zitten. Want hij stond voor de bank. Hij drukte me stevig tegen zich aan. Hij kreunde zachtjes toen ik met zijn haren speelde. Hij haakte zijn handen onder mijn knieen. In een beweging lag ik opeens op mijn rug met hem tussen mijn benen. Ik sloeg mijn handen om hem heen en trok zijn shirt uit terwijl hij me bleef zoenen. Hij trapte zijn schoenen uit. Ik gooide zijn shirt achter me. Opeens hoorden we geklingel. Kapotte vaas. "Let's clean that later" zei hij en duwde zijn lippen weer op de mijne. Hij begon met het uitdoen van mijn shirt. "Luke, ik wil niet weer zwanger worden" zei ik. Hij haalde een condoom uit zijn portemonnee. "Dat is een MWJNAC" zei hij. "Die had ik altijd bij me voordat we seks hadden, voor als het ineens zou gebeuren" zei hij. "MWJNAC?" Lachte ik. "Maybe We Just Need A Condom" zei hij. Hij frummelde even aan de riem van zijn broek. Hij trok zijn broek naar beneden. Gek genoeg, stond zijn boxer niet zo strak. "Kom hier!" zei ik. Ik trok zijn boxer omlaag. Zijn vriend stond maar half overeind. "Enne?" Vroeg ik lachend. "Ik was straks aan het douchen en kon er niet afblijven" grijnsde hij. Ik begon hem langzaam af te trekken. Hij siste en klakte met zijn tong. Daarna schoof ik er een condoom omheen. "Beter" grijnsde hij. Ik trok mijn broek uit. Hij kwam boven me hangen. Hij maakte langzaam mijn bh los. "Je hebt zo'n damn lekkere borsten" zei hij. Ik glimlachte en drukte mijn lippen op die van hem. Hij plaatste zich tussen mijn benen. Ik voelde zijn vriend tegen mijn opening duwen. Hij trok in een handbeweging mijn slipje uit. "Oh damn" kreunde hij. Hij liet zich langzaam in me glijden. "Can I be the top?" Vroeg ik. "Of course" hijgde hij. Hij rolde ons om. Ik begon hem te berijden. "Och, ooh, damn, FASTER, please" jammerde hij. Ik ging sneller over hem heen bewegen. "Ooooh, gosh, this is so fucking amazing". Hij greep de leuning van de bank vast. Hij beet op zijn lip. "Don't" fluisterde ik. Ik ging nog wat sneller bewegen. Ik maakte figuurtjes op zijn borst met mijn wijsvinger. "Luke, don't cum" fluisterde ik. "Why fucking not? I'm sooo close" Kreunde hij. "I wanna try someting else" zei ik. "I see what you mean" zei hij en gleed uit me. Met een armbeweging draaide hij me om. "Are you sure?" Vroeg hij zacht. Zijn ademhaling ging zo snel. "Put him in" kreunde ik. Ik voelde zijn vriend weer in me glijden. Maar nu van achter. Gek genoeg deed het helemaal geen pijn. Zachtjes begon hij te bewegen. Zijn handen gleden naar mijn buik. Eentje ging nog lager. Hij stopte twee vingers in me. "Shiiiiitt, oooh Luke" kreunde ik. "Lukey, don't stop" zei ik. Hij grijnsde.
"I...never...stop...fucking...you" hijgde hij. Zijn vingers kromden een paar keren in me. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek. "Ooh Luke, je bent...zo...fucking...lekker" schreeuwde ik. "Ssshhhttt, de kinderen slapen" zei Luke en probeerde zijn kreunen in te houden. "OOOOHHH JEZUS, LUKE!" Kreunde ik en kwam. Kort daarna kwam hij ook. Hij haalde zich uit me.

~END OF THE WARNING~

"Oh wauw" zei hij en kreeg grote ogen. "Yeah wauw" zei ik. Hij tilde me in bruidsstijl op en droeg me naar bed. Ik trok mijn pyjama aan en ging liggen. "Luke, ik tintel helemaal" grijnsde ik. "Then I fucked you good" zei hij en sloeg een arm om me heen.

"Hij is zo klein" zei ik terwijl we naar onze kleine keken, waar we nog steeds geen naam voor hebben. "Hij is nog zo klein, maar zo schattig" zei Luke. Na een dag was er niet veel veranderd. "Hoe wil je hem noemen?" Vroeg Luke aan me. "Lucas jr" lachte ik. "Even serieus, wat vind je van Jordan?" Vroeg hij. "Heel schattig, Jordan Hemmings" zei ik. "Hey Jordan" zei ik en pakte voorzichtig zijn handje.

"Papaaaa! Mamaaaa!" Riepen Sanne en Fleur. Kelly zat uitgeput op de bank. "Hier is je geld, hartelijk bedankt" zei ik en gaf haar geld. "Dit is meer als normaal" zei ze. "Kleine bonus" zei Luke en kwam achter me staan. Luke tilde Sanne op. En gaf een kusje op haar hoofd. Ik pakte mijn mobiel. Een super cute foto kwam eruit. (bijgevoegd).

De volgende ochtend bracht ik Sanne en Fleur naar school. Het ziekenhuis belden. Jordan mocht voor het eerst uit de couveuse. Luke en ik gingen meteen naar het ziekenhuis. De zuster legde Jordan in mijn armen. Hij voelde zo warm aan. En hij is zo lief. Luke vroeg of hij een twitter foto mocht maken. "My babyboy. Jordan Hemmings, I really love you". Wat schattig. Hij opende voor het eerst zijn ogen. Ze waren helderblauw. "Hij heeft jouw ogen" zei ik zachtjes. "En jouw leuke neusje en lippen" zei hij en gaf me een zoen op mijn mond. Ik legde Jordan in Luke's armen. Jordan gaapte en pakte het touwtje van zijn sweater. Ik glimlachte. "Jordan Hemmings, welcome to the family" fluisterde Luke en schudde voorzichtig met Jordan's handje.

A/N
Melissjeclifford thankyouuuu!!!

✔See You Again L.H.✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu