6. Sorry...

1.7K 54 26
                                    

"Flikker toch op"

POV Cato
Ik zat huilend op mijn bed. Fleur deed de deur open. "Gaat alles goed, mama?" Vroeg ze. Ik knikte. "Je moet niet verdrietig zijn" zei ze. Sanne kwam me een zakdoek brengen. "Waarom huil je?" Vroeg Sanne en veegde mijn tranen weg. "Papa en ik hebben een beetje ruzie" zei ik. "Willen jullie mee, je broertje ontmoeten?" Vroeg ik. Ze knikten enthousiast. "Papa moet ook mee" zei Sanne. Luke schudde nee. Sanne keek verdrietig. "Hij heeft het te druk om iets te doen met jullie" zei ik zo hard dat hij het kon horen. "Flikker toch op" riep hij terug. Ik zette ze achterin de auto. Ikzelf ging voorin zitten. Sanne begon zachtjes mee te zingen met het liedje dat op de radio was. Fleur haakte in en ze zongen samen. Ze hadden echt talent. En Sanne leek qua uiterlijk echt op mij. Grote bruine ogen, donker blond haar. Maar ze had Luke's neusje.

Toen we bij het ziekenhuis aankwamen haalde ik Sanne uit het kinderstoeltje. Ze pakten elkaars hand en liepen voor me uit. Ik keek op mijn telefoon. 12 gemiste oproepen. 120 gemiste Whatsapp berichten. 14 SMS'jes. Ik stopte hem weer weg. "Goed nieuws, mevrouw. Het gaat goed met de kleine Hemmings" zei de kraamverzorgster. "Wat ben jij al groot geworden" zei ze tegen Sanne. "Ze is heel erg verlegen" lachte ik toen ze zich verschool achter mijn been. Ik pakte haar op mijn arm en droeg haar naar binnen. "Oh, klein jongetje, ik ben groter, hè mama?" Vroeg ze. Ik knikte. Fleur kon het net niet zien. Ik zette Sanne neer en pakte haar op. "Wat is ie klein" zei ze. Ze stak voorzichtig haar handje in de couveuse. "Dag broertje" zei ze. Hij pakte haar vingertje. "Hij is zo lief" zei Fleur. "Wanneer mag ik hem knuffelen?" Vroeg Sanne. "Snel" beloofde ik. Ik gaf de kinderen een donut toen we in het cafetaria zaten. Ik besloot mijn SMS'jes te openen. 14 stuks

Ashton (1)
Ash: Wat is er in godsnaam gebeurt? Gaat alles wel goed?

Mikeyy (1)
Mikeyy: Wat is er met Luke? Ik hoop dat alles goed met jullie gaat. Hoe is babyboy Hemmings?

CalPal (2)
CalPal: Wat is er gebeurt? En hoe is het met de kleine?

CalPal: Voordat ik het vergeet. Luke zit fout. Hij is alleen te eigenwijs om het toe te geven xx

Luke❤ (10)

Luke❤: Cato, waar zit je? X

Luke❤: we moeten praten x

Luke❤: en dan nu zonder te schreeuwen x

Luke❤: als volwassenen dit uitpraten x

Luke❤: kom je naar huis? X

Luke❤: alsjeblieft? Hoe is babyboy Hemmings? X

Luke❤: zal ik koffie voor je maken? X

Luke❤: of iets te eten ? X

Luke❤: reageer alsjeblieft x

Luke❤: ik wacht tot je thuis bent x

Ik besloot te reageren. "Ik hoef niks te eten of te drinken. Ik ben in het ziekenhuis. Het gaat goed met kleine babyboy. Ik praat niet meer tegen je, totdat je inziet dat je fout zit. Ik heb mijn excuses al gemaakt voor dat ik je geslagen had. En bij deze nog een keer". Ik zette mijn telefoon uit. Fleur had haar muffin op. "Gaan jij en papa uitpraten?" Vroeg ze. Ik knikte. "Ik denk het wel" zei ik.

Toen we thuis kwamen wilde hij me een knuffel geven. Ik weerde hem af. "Zo gaat dat niet" zei ik. Hij liep achter me aan. Ik legde Sanne in bed. "Fleur, ga jij zelf om 8 uur?" Vroeg ik. Ze knikte en ging met haar poppen spelen. "Kunnen we praten?" Vroeg Luke. Ik ging zitten. "Alsjeblieft, praat tegen me" zei hij en wilde mijn hand pakken. Ik schudde nee en trok mijn hand weg. "Je had me niet moeten slaan" zei hij. Nu werd ik echt kwaad. "Luke, het gaat niet om het slaan. Je hebt gezegd dat je niet getrouwd wilde zijn. Omdat je de rest van je leven 'aan me vast zit'. Als dat zo'n straf is laat ik zo een scheidingspapier klaarmaken" flipte ik uit. Hij schrok. "H-het s-spijt me-e" snikte hij. "Niet janken" zei ik. Hij probeerde het in te houden. "Ik wil het goedmaken" zei hij en zijn stem trilde. "Je wilde niet getrouwd zijn, je wilt van me af" zei ik. "Dat is niet waar, ik zeg zoveel dingen. Ik was boos op je. Maar ik kan niet lang boos blijven. En als ik boos ben, ga ik dingen zeggen waar ik spijt van krijg" zei hij. Zijn stem brak. Zijn blauwe ogen stonden vol tranen. "Ik hou van je" zei hij. "Ik wil gewoon even rust" zei ik. "Waar wil je heen? Ik doe alles om het goed te maken" zei hij. "Kop koffie" zei ik. Hij stormde de keuken in. Ik zag zijn telefoon oplichten. Een berichtje van een onbekend nummer. "Ik heb zin in je, lekkertje". Dit wordt de tweede ruzie van vandaag. "LUCAS ROBERT HEMMINGS" Schreeuwde ik. Ik stormde de keuken in en gooide zijn telefoon naar hem toe. "W-wat?" Vroeg hij. "WIE IS DAT?" Vroeg ik. "Ik heb geen idee" stamelde hij. "Ik ga weg. En ik neem de kinderen mee" zei ik en begon mijn koffer te pakken. "Ik wil je niet kwijt" zei hij die achter me aan liep. Ik ging Fleur's kamer in. Sanne lag huilend in Fleurs armen. "Het komt wel goed" zei Fleur en streek over haar haren. "Gaan jullie met me mee?" Vroeg ik. "Gaan jullie scheiden?" Vroeg Sanne met rood behuilde ogen. "Mama, je mag niet weggaan" huilde Fleur. Ik schudde nee. "Ik blijf wel hier, maar alleen voor jullie" zei ik en gaf ze allebei een kusje. Ik stopte ze in. "Ik ben zo blij dat je blijft" zei Luke. "Maar niet voor jou" snauwde ik. Ik duwde hem tegen de muur en liep langs hem. "WIE IS DAT MEISJE?" Schreeuwde ik. We gingen naar buiten. "Ik weet het niet" zei hij weer. "Lieg niet" zei ik. Hij schudde zijn hoofd. Met tranende ogen sprak ik deze woorden uit. "Ga je vreemd met dat meisje?" Vroeg ik.

A/N
Oke, Cato maakt overal drama van. Luke probeert het toch goed te maken. Kom op zeg... deze trut schrijft t zelf

"Je bent echt een trut" zei fxck_hemmingsx

Morgen engels so en heb nog NIET geleerd. Om zes uur in de avond. #OOPS?

urnotlukehemmings_ thankyou so much xx

Lees haar boeken, ze zijn zoo fk amazayn!!

✔See You Again L.H.✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu