31. Pregnant

1.2K 40 15
                                    

POV Cato
Vandaag moesten we terug naar het ziekenhuis. We gingen medicijnen ophalen. "Hoe gaat het met jullie?" Vroeg de dokter die toen onze testjes had gedaan. Luke kroop achter me. "Rustig maar, ik hoef geen testjes meer te doen" zei ze vriendelijk. Luke glimlachte lief. "Gelukkig maar, ik zou niet willen dat zo'n lief meisje me nog eens pijn zou doen" zei hij zacht. De dokter streek haar achter haar oor. "We komen voor de medicijnen" zei ik jaloers. Luke flirt echt met iedereen.

Op de weg naar huis bleef hij maar praten over hoe blij hij was dat hij geen testje meer kreeg. Ik luisterde maar half. Ik ben bang dat ik hem kwijt ga raken, omdat hij verliefd wordt op iemand anders. Ik legde mijn hoofd in mijn handen en zuchtte. "Hey, gaat het?" Vroeg hij. Ik knikte. "Prima" zei ik. "Het gaat niet, wat is er?" Vroeg hij. Ik schudde nee. "Er is niks" zei ik.

Toen we thuis waren, ging de deurbel. Leuk, een 20 jarige met een pakje voor Luke. "Dankjewel voor het brengen, waarom is zo'n knappe meid op een zondag pakjes aan het rondbrengen?" Vroeg hij flirtend. "Als een bijdrage voor de gemeente" zei ze giechelend. Ugh... "Zin in koffie?" Vroeg ze. Mijn ogen werden groot. Meent hij dit? "Yeah sure" zei Luke. Hij meent dit. Ik verdween naar de slaapkamer. Luke houdt niet meer van me.

"Mama?" Vroeg Fleur. Ik keek op. "Gaat alles goed?" Vroeg ze lief. Ik knikte. "Kom hier lieverd" zei ik. Ze klom op schoot en kroop in mijn armen. Ze sloeg haar armen om me heen. "Mama?" Vroeg ze weer. Ik keek haar aan. "Ben jij mijn echte mama?" Vroeg ze. Ik schrok. "Hoezo vraag je dat?" Vroeg ik. "Een meisje uit mijn klas zei dat ze geadopteerd was" zei ze. Ik begon weer te huilen. "Mama niet huilen" zei ze.

"Jouw echte mama is oma. Ze had je achtergelaten in haar oude huis, omdat ze niet voor je kon zorgen. Ik had je gevonden en meegenomen. Toen Luke terug in mijn leven kwam, heeft hij de rol van vader aangenomen. Jij bent eigenlijk mijn zusje, ik hou van je" zei ik. Fleur keek me eerst heel lang aan. "Ik vind dat jij mijn mama bent" zei ze zacht. "En Luke is papa" zei ze. Ik glimlachte naar haar. "Ik hou van je mama" zei ze. "Ik hou meer van jou, lieve schat" zei ik. We bleven samen op bed zitten.

Toen Luke thuiskwam, vond hij Fleur slapend in mijn armen. "Wat is er gebeurd?" Vroeg hij. "Heb het verteld" zei ik en keek hem niet aan. "Is er iets?" Vroeg hij. Ik schudde nee. "Schatje, er is wel iets" zei hij en kwam naast me zitten. "Ik vind het gewoon niet zo leuk dat je flirt met alle vrouwen die je ziet" zei ik. "Babe, dat doe ik al heel lang. Ik wil hun dag leuker maken. Ik flirt zelfs met vrouwen ouder dan 60" zei hij. "Maar nooit met mij" zei ik. "Ik flirt constant met je. Maar je bent het zo gewend dat je het niet meer merkt" zei hij.

"Ben je echt koffie gaan drinken?" Vroeg ik. Luke schudde nee. "Tuurlijk niet" zei hij en drukte me tegen zich aan. "I only love you, babygirl" zei hij. Ik legde mijn hoofd tegen hem aan. "I love you to" zei ik. Luke beloofde dat hij ging koken voor ons. "Wat ga je maken?" Vroeg ik. "Een baby" zei hij. "Met jou". Ik keek hem aan. "Ik heb een aanvraag ingediend. En de uitslag is, dat we vruchtbaar zijn" zei hij en liet het zien aan me.

Ik glimlachte naar hem. Ik had een klein gemeen plannetje. Toen we aan tafel zaten, legde ik mijn hand op zijn bovenbeen. Gelukkig aten we iets wat niet gesneden hoefde te worden. Ik kneep zachtjes in zijn been en gleed naar boven. Hij keek me waarschuwend aan. Ik at gewoon door. Ik liet mijn hand in zijn broek glijden en ik voelde zijn vriend zitten. "Hmm. Moet even naar de wc" zei hij. Hij duwde mijn hand weg. Ik keek hem na.

Na het eten kroop hij naast me op de bank. "Niet teasen" fluisterde hij. Ik bloosde. "Als de kinderen naar bed zijn, maak ik je zwanger" zei hij. Ik glimlachte. De kinderen kwamen bij ons zitten en Luke stoeide met ze. De kinderen wonnen. "Willen jullie een broertje of zusje erbij?". De kinderen knikken. "Boyyy" riep Jordan. We lachten. Maar het lachen verging toen Sanne weer een bloedneus kreeg. Luke reed haar naar het ziekenhuis. Ik werd gebeld.

"Hey, ze gaan haar opereren" zei Luke. "Oh shit" zei ik. "Het zit bij haar lever" zei hij. Ik schrok me dood. "De kans is 100% dat ze beter wordt" zei hij. Ik glimlachte. "Ik kom naar huis. Morgen moet ze blijven in rust" zei hij. Toen hij thuis was begon hij eerst rustig mijn nek te kussen.

Luke was onderweg een test te halen. Voor morgen. Ik viel in slaap. Ik werd wakker toen het bed naast me indeukte. "Hey schatje" zei hij. Ik glimlachte zwakjes naar hem. "Slaap maar lekker verder hoor. Ik kom je zo vasthouden" zei hij. Ik glimlachte. Ik voelde twee veilige warme armen om me heen. "Slaap lekker schatje, ik bescherm je tegen deze nacht" zei hij. Ik voelde me versmelten in zijn armen.

De volgende ochtend stond ik op en liep ik naar de wc, waar de test lag. Er lag een briefje bij.

Make us happy :) xLuke

Ik deed de test. "Twee minuutjes" mompelde ik. Ik keek op het staafje. Twee streepjes. "O my god" fluisterde ik in mezelf. "LUKE!" Riep ik. Ik sprong op hem. "Schatje, wat is er?". "WE ZIJN ZWANGER!" Riep ik. Luke's ogen schoten open. "OMG DAT IS GEWELDIG!" Riep hij. Hij draaide een rondje met me in zijn armen. "Hij wordt net zo mooi als jij" zei ik. "Ze wordt net zo mooi als jij" zei hij.

"Hij of zij wordt net zo mooi als ons".

✔See You Again L.H.✔Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ