⚠9. Luke's Little Problem

2.6K 60 24
                                    

"Heb je zin?"

POV Cato
De volgende ochtend werd ik wakker. Luke was al op en Kelly was er al. Ik nam een snelle douche. Kelly zat huilend in de kamer. Luke zat naast haar. Hij wreef onhandig met zijn hand over haar rug. "Wat is er aan de hand?" Vroeg ik. Kelly keek me aan. "Mam heeft me eruit gezet" snikte ze. "Ach, meisje toch" zei ik. "Weten jullie een plek waar ik kan wonen?" Vroeg ze. "De logeerkamer" stelde Luke voor. "Mag dat?" Vroeg Kelly. Ik knikte. "Je kan blijven zolang je wilt" zei ik. "Dank u wel, meneer en mevrouw" zei ze. "Je mag hier wonen, als je geen meneer, mevrouw en u zegt" zei Luke. Ze werd rood. "Bedankt dat ik hier mag logeren" zei ze en gaf Luke een knuffel. Ze ging Sanne en Fleur naar school brengen. Ik gaf Jordan zijn eerste flesje van de dag.

Toen de meisjes die middag uit school kwamen, had ik net de tv uitgezet. Ik was een One Direction Interview te kijken. Ik kwam er net achter dat Luke geen gewone films had besteld. "IK BEN THUIS!" Riep hij. Ik pakte de doos met films. "Luke, wat voor films had je besteld? Ik wil een leuke jankfilm kijken met je" zei ik. "Die heb ik niet besteld" zei hij. Ik zette de doos op tafel. "Maar zoiets wel?" Vroeg ik. "Zijn ze er eindelijk?" Vroeg hij. "Sinds wanneer kijk jij zo'n gore films?" Vroeg ik. "Gewoon, is het erg?" Vroeg hij. "Ik vind het niet erg" zei ik. "Oke, dan ga ik nu deze kijken op onze kamer" zei hij en pakte er eentje uit de door. American way of making love stond op de doos. "Ik wilde eigenlijk even naar oma met de kinderen" zei ik. "Mag ik straks kijken?" Vroeg hij. Ik knikte. "Je hoeft me niet alles te vragen" zei ik lachend.

Toen we bij mijn moeder aankwamen vroeg ze naar Jordan. "Mijn kleinkind, hij is zo mooi. Hij heeft jouw neus, Caat" zei ze. "En hij heeft Luke's ogen" zei ik. Luke glimlachte. "En jouw lekkere lippen" fluisterde hij. Ik glimlachte en gaf hem een zoen. Sanne en Fleur zaten tot hun middel in de snoepkast. "Meisjes, gedraag jullie eens" zei Luke. "Laat ze maar" zei mam. "Als ze vannacht kotsen kom ik ze brengen" grapte Luke. We kregen een kop koffie. Totdat Kelly belde. "Waar zijn jullie?" Vroeg ze. "Bij mam, we komen zo terug" zei ik. "Oke" zei ze en hing op.

Toen we terugkwamen, was de doos met Luke's films opgeruimd. Hij plofte op de bank en mompelde. "Luke, we vinden ze wel" zei ik en streelde zijn haar. Kelly wilde koken. En ze legde 50 euro op tafel. "Wat is dat?" Vroeg ik. "Een deel van de huur, de rest komt nog" zei ze. Ik schudde nee. "Je hoeft niet te betalen" zei ik. "Echt niet?" Vroeg ze. Ik schudde nee. "Luke, vertel haar eens dat ze niet hoeft te betalen" zei ik. "Dat hoeft niet, als je een keer per week wilt poetsen, komt alles goed" zei hij. "Mag het twee keer, anders voel ik me schuldig" zei ze. Ik knikte. "Wat jij wilt" zei ik. Een uurtje later vielen we in slaap.

De volgende ochtend konden we allebei blijven liggen. Luke lag nog diep in slaap. Hij kwijlde en praatte in zijn slaap. Zijn haar lag plat op zijn voorhoofd. "Hey, goeiemorgen" zei hij met een schorre stem. "Goeiemorgen, Luke" zei ik. Ik ging achter hem liggen en sloeg een arm om zijn buik heen. "Hoe is het met Hemmings Junior?" Vroeg ik. Mijn hand gleed een stukje naar beneden. "Met hem gaat het goed, wil je het zien?" Vroeg hij met een grijns. Ik glimlachte en rolde mezelf bovenop hem. Hij begon me te zoenen en trok mijn shirt uit. Ik die van hem. "Ik denk dat we een probleem hebben" zei Luke na een tijdje gezoend te hebben. "Wat is er?" Vroeg ik en streelde zijn wang. "Ik probeer het echt maar ik krijg hem niet omhoog" fluisterde hij. "Schatje, dat geeft toch helemaal niet" zei ik en trok mijn shirt aan. "Nu schaam ik me" zei hij en ging rechtop zitten. En haalde een hand door zijn haar. "Het geeft niks, je bent gewoon moe. En dan gaat het niet zo geweldig" zei ik. Hij knikte. "Kom, straks proberen we het weer" zei ik en gaf hem een knuffel. "Ga je wel nog met me douchen?" Vroeg hij zacht. "Natuurlijk" zei ik. Tijdens het douchen wilde hij alleen maar knuffelen. "Luke, niet zo onzeker, het kan gebeuren. Je bent gewoon moe" zei ik. "Caat, dit is me nog nooit gebeurd. Hoe kan ik me nu nog zeker voelen over Hemmings Junior?" Vroeg hij. "Straks eindig ik met ernstige erectieproblemen" paniekte hij. "Hey, het geeft echt niks" zei ik en streelde zijn wang en drukte een kusje op zijn lippen. "Kop op, het lukt je vast wel".

Bij het ontbijt zat Luke lusteloos in zijn brood te prikken. "Is papa ziek?" Vroeg Sanne. Sanne hoefde pas later naar school vandaag. "Papa is niet ziek, klein probleempje" zei ik. Sanne at haar boterham op en ik liep met Kelly mee naar school om Sanne te brengen. "M-mag ik naar mijn v-vriendje?" Vroeg ze. "Natuurlijk, wees wel voorzichtig en doe geen dingen waar je je niet goed bij voelt" zei ik tegen haar.

Toen ik thuis kwam had Luke een badjas aan. "Hey, je bent er eindelijk" grijnsde hij. Hij knoopte zijn badjas los. En liet hem op de grond vallen. Zijn vriend stond helemaal recht. "Heb je zin?". Ik knikte en liep achter hem aan de slaapkamer in. "Toch wel een beetje trots op Mini Luke?" Vroeg ik terwijl ik mijn shirt uittrok. "Heel trots op mijn mini Luke" zei Luke en keek toe hoe ik me uit mijn kleren wurmde.

Nadat we allebei klaar waren kleedden we ons aan en gingen Melissa opzoeken. Ze moest nog zes maandjes. "Hey schat" zei ik en gaf haar drie kusjes op haar wang. "Heey, hoe gaat het?" Vroeg Luke en gaf haar een kusje op haar wang. "Bijna kerst, moet eten maken" zei ze. "Dat doe ik wel" zei ik. "Met mij en Clifford Junior is alles perfect" zei Melissa. Haar gezicht betrok. "Wat is er?" Vroeg Luke bezorgd. Melissa deed haar mond open om wat te zeggen.

A/N
Cliffhanger...

✔See You Again L.H.✔Where stories live. Discover now