29. Doctor's Appointment

1.4K 56 14
                                    

POV Luke
We hebben al een tijdje problemen met ons sexleven. We besloten naar de dokter te gaan met mijn probleem. Ja, het ligt aan mij. Het lukt me niet meer. Hij wilt niet meer omhoog. "Morgen om 3 uur" zei Cato en gaf me een knuffel. "Sorry. Schat" zei ik. "Het is vast jouw schuld niet" zei ze. "Nou, het lukt gewoon niet" zei ik en ging zitten.

"Zo meneer en mevrouw Hemmings" zei de dokter en ging zitten. "Het lukt u niet meer?". Ik werd rood en schudde nee. "Nou, nu komt het ongemakkelijke gedeelte, meneer" zei de dokter. Ik had een vermoeden. "Broek en onderbroek uit en op het randje plaatsnemen" zei de dokter. "Mag uw vrouw blijven of heeft u liever dat ze weggaat?" Vroeg de dokter. 

"Ik denk dat het wel handig is dat ze erbij is" zei ik. Ik trok met wat moeite mijn skinnyjeans uit. "En ze heeft me toch al gezien" zei ik en lachte even. Ik trok mijn boxer uit en nam plaats op het randje van het doktersbed. Ik trok mijn shirt een beetje omlaag, want ik voelde me niet zo op mijn gemak. Caat kwam naast me zitten. "Komt goed" zei ze.

De dokter deed eerst normale testjes bij me. Of ik wel gezond was. Hij keek in mijn keel met zo'n houten stokje. En mijn hartslag. "Dat is allemaal oke, heeft u onveilige seks gehad met iemand die mogelijk een soa had?" Vroeg de dokter. Ik slikte even. "Niet dat ik weet" zei ik. Hij deed handschoenen aan. "Dit gaat koud aanvoelen" zei de dokter. Hij cupte mijn ballen in zijn hand. Het was echt koud. Ik beet even op mijn lip. "Sorry, meneer" zei de dokter. Ik schudde nee.

"Benen wat verder open, meneer". Ik deed wat hij zei. Hij voerde nog wat testjes uit. Eentje deed nogal pijn, en het was niet bepaald lief voor Little Hemmings, maar ik verveel je niet met de details. Daarna mocht ik aankleden. "Meneer, ik schrijf u pilletjes voor die lust opwekken" zei de dokter. Ik knikte. "Oke, nou. Bedankt" zei ik en wilde hem een hand geven. "Ik moet nog een aparte afspraak voor u maken, bij het ziekenhuis. Er is waarschijnlijk niks aan de hand, maar ik wil het zeker weten" zei hij.

"W-wat is er dan?" Vroeg Cato en pakte mijn hand onder de tafel. "Ik was net een testje aan het doen en ik voelde iets vreemds bij zijn ballen" zei hij en legde het klembord neer. "Maakt u zich niet teveel zorgen" zei de dokter. "Niet teveel zorgen, als het om hem gaat, maak ik me altijd zorgen" zei Cato. Er is wat mis met mijn zaakje.

POV Cato
We gingen naar huis en wachtten op een E-mail van de dokter. Luke ging zijn pilletjes halen.

Beste Meneer en Mevrouw Hemmings,
Hierbij willen we u laten weten dat u zich moeten laten testen tegen Soa's. Het kan zijn dat jullie besmet zijn met eentje.

Vrijdag 24 Juli, 9:45
Verdieping 4

MVG,

Dr. Fernandz

Soa's?! Ik trok wit weg. Goddamnit. Luke kwam thuis en keek me aan. Hij liet grijnzend de doosjes pilletjes zien. "Dat is heel fijn, lees dit eens". Hij kwam achter me staan en legde zijn handen op mijn schouders. "Wow, wat?" Vroeg hij. "Ik ben bang, Luke" zei ik. Hij trok de stoel naar achteren. "Ik denk dat alles wel goed komt. Niet teveel zorgen maken, had de dokter gezegd" zei hij terwijl hij me op zijn schoot zette.

"We zijn misschien onvruchtbaar" zei ik. Hij trok wit weg. "Dat verklaart wel waarom onze baby dood is gegaan" zei hij. Ik knikte. "Niet teveel zorgen, oke?" Vroeg hij en keek me recht aan. Zijn blauwe ogen straalden zoveel geruststelling uit. Ik werd kalmer en kalmer. Totdat ik in slaap viel.

Ik voelde hoe ik opgetild werd door twee sterke, warme, veilige armen. Hij legde me op de bank en in hoorde de deur open en dicht gaan. Waar gaat hij heen? Fleur maakte me wakker.

"Papa heeft McDonalds gehaald" zei ze en trok me overeind. "Hey schat. Ik heb je een Kipburger meegenomen" zei hij. Ik knikte. "Dankje" zei ik en ging naast hem op de bank zitten. "Baby, ik ben naar mijn One Night Stands geweest en heb hun allemaal dezelfde vraag gesteld" fluisterde hij. "Ze hebben zich niet laten testen". Ik werd witter en opeens smaakte die burger niet meer zo lekker.

Die nacht sliep ik slecht. Ik lag wat te woelen, waardoor Luke ook wakker werd. "Heyheyhey, rustig" zei hij. "Ik kan niet rustig blijven. Je hebt misschien een Soa opgelopen van een van die meisjes en hem doorgegeven toen we zonder condoom vreeën" zei ik. Hij drukte me tegen zich aan. "Alles komt goed, ik beloof het" zei hij en gaf een kus op mijn haar.

"Schatje, ik kan niet slapen" zei hij. "Ik ook niet" zei ik. "Ik heb pilletjes gekregen" zei hij en ik hoorde hem gewoon grijnzen. Ik glimlachte. Hij knipte een lichtje aan. Ik haalde een glaasje water voor hem. Hij haalde een pilletje uit de strip. En slikte hem door. "Het kan even duren" zei ik en las de beschrijving. "En het kan zijn dat je wat zelfstimulatie nodig hebt". Hij keek op het doosje. "Ik niet hoor" zei hij trots.

Nadat we allebei klaar waren, vielen we hijgend langs elkaar. "A.M.A.Z.I.N.G" spelde hij. Ik knikte en legde mijn hoofd op zijn borst. "Was lang geleden" zei hij en speelde met mijn haren. "Ik hoop dat we niet ziek zijn" zei ik. "Ik ook niet" zei hij. "Ik ben moe" zei ik. "Me to" zei hij en sloot zijn ogen. Ik viel in slaap, heel langzaam. Mijn hand lag in de zijne. Als een van ons een erge Soa heeft, wat gebeurd er dan? Kunnen we dan ooit nog een laatste kindje krijgen? Zonder dat die besmet raakt. Of zullen we voor altijd besmet zijn? Het is Luke's schuld. Maar ook weer niet. Hij heeft dan wel met die andere wijven gevreeën, maar die hebben geen test gedaan.

A/N
Credits naar Documentaires en Google voor dit hoofdstuk.

✔See You Again L.H.✔Where stories live. Discover now