12. Cheated?

1.8K 51 17
                                    

POV Luke
Na het eten gingen Kelly en ik samen muziek maken. Ze had echt veel talent. Ze kon drummen, gitaar spelen, zingen en keyboard spelen. "Wat wil je spelen?" Vroeg ik aan haar. "Amnesia" zei ze. Ik zette in en zij begon te zingen.

"Je hebt echt talent, meisje" zei ik. Ze werd rood en liep terug naar Cato die beledigd in de keuken zat. "Hey schatje" zei ik en sloeg mijn armen om haar heen. "Ikke wil ook zingen met Lukey" giechelde ze. "Vanavond mag je kreunen met Lukey" fluisterde ik in haar oor. Ze werd rood. "Luke, er zijn kleine kinderen bij" zei ze. "Nou en, kleine kinderen worden groot" lachte ik. "Weet jij wat volwassen worden betekent, Luke?" Vroeg ze. "Iets wat ik nooit zal worden, ik zal altijd een grote kleuter blijven" zei ik. "Mijn grote kleuter" zei ze en wreef haar neus tegen de mijne.

"Luke?" Vroeg ze. "Baby?". "Vind je me nog aantrekkelijk?" Vroeg ze onzeker. "Ja, je lijf is zo damn goed" zei ik zacht en drukte een kusje in haar nek. "Maar ik bedoel of je me nog leuk vind" zei zij. "Ik ben nog steeds verliefd op je" zei ik. "Ik ook op jou" zei ze en gaf een kusje op mijn mond. "Wat zei je vanmiddag nou?" Vroeg ik. "Ik wilde zingen met Lukey" zei ze met een grijns. "Wil je kreunen met Lukey?" Vroeg ik. Ze knikte.

Na een halfuurtje waren we weer klaar. "Wauw!" Zuchtte ik. Mijn ogen waren opengesperd. "Wauw!" Zei ik weer. "Luke, je valt in herhaling" hijgde ze in mijn oor. "Ik voel me zo goed, nu" zei ik en sloeg mijn armen om haar heen. Ik hoorde Jordan. Ze stond al op en deed haar badjas aan. Ze is zo mooi, slank, lief. Ze pakte hem uit zijn bedje. "Kom jij gezellig bij ons slapen?" Vroeg ik. Jordan greep naar mijn haar en kraaide van de pret. Ik prikte in zijn buikje waardoor hij begon te giechelen.

"Jordan, lach eens naar papa" zei ik en keek hem aan. Hij zat op de dekens op mijn schoot. Cato keek naar hem en pakte zijn handje. Hij pakte haar vinger vast. "Je bent echt een goeie moeder, schatje" zei ik en pakte haar hand. "Jij bent een hele goeie vader, Lukey" zei ik.

We vielen hand in hand in slaap, nadat ze Jordan tussen ons in had gelegd. Ik hoorde hem de hele nacht hele schattige geluidjes maken.

De volgende ochtend kwam ik slaperig de kamer binnen. Ik trof Cato op de bank aan met mijn telefoon in haar handen. Oh, shit. "Gaat het wel?" Vroeg ik en wilde haar hand pakken. "Blijf van me af!" Riep ze. Ze stond op en liep naar de keuken. "Wat is er?" Vroeg ik. Ze gooide mijn telefoon naar me toe. "Je doet niet eens je best om het te verbergen" huilde ze. Ik keek wat openstond. "Ik heb zin in je lekkere lichaam, wanneer zie ik je nog eens? xA".

"Dit is niks" zei ik tegen haar. "Als jij nog een keer vreemdgaat snij ik je ballen eraf en is het klaar tussen ons" zei ze. Ik wil echt niet dat ze erachter komt, dan raak ik haar kwijt. Hoe kan ik dit doen? Ik ben nog steeds fucking verliefd op Caat, maar waarom doe ik dit haar aan? Ik wil haar geen pijn doen.

Die middag ging zij werken en kwam mijn affaire langs. "Je kan hier niet komen" zei ik. "Het is over tussen ons". "Nee, dat is het niet" zei ze. Ik keek haar aan. "Als jij zegt dat het over is, moet ik wel naar de bladen stappen om te vertellen dat Luke Hemmings vreemdgegaan is. Dan zal je alleen zijn voor de rest van je miserabele leven" zei ze. "Je raakt je lieftallige vrouw en drie prachtkinderen kwijt". "Zit je me te chanteren?" Vroeg ik kwaad. "Dit noem ik geen chanteren, dit noem ik slim zijn" zei ze met een duivelse grijns.

"Ik kap ermee" zei ik weer. Ze keek me duivels aan. "Als ze me niet willen geloven, heb ik deze foto" zei ze en liet me zien. OMG, wat een rotwijf. Ze heeft een foto van waar ik en zij aan het vrijen zijn. Ik ben echt de lul deze keer. Hier kom ik niet onderuit. Ze wilde me zoenen. Ik weerde mijn hoofd af. "Waarom doe je dit?" Vroeg ik. "Ik wil wraak. Je hebt me laten vallen voor Cato" zei ze. Ze knipte een foto. "Babyyy💋" zette ze erbij. En toen stond hij op snapchat.

Toen Cato thuiskwam, zat ik op de bank en huilde ik zachtjes. Ik heb het verpest alweer. Ik rolde me op tot een balletje en probeerde in slaap te vallen. De tranen bleven lopen. "Papa?" Vroeg Sanne. Ze kwam naar me toe lopen. Ze kroop op mijn schoot. "Papa verdrietig?" Vroeg ze lief. Ik glimlachte en gaf haar een knuffel. "Papa niet huilen" zei ze en veegde zachtjes mijn tranen weg.

Toen we gingen eten werd er gezwegen. Cato keek me niet aan en zei helemaal niks. Sanne en Fleur lachten alsof er niks aan de hand was. Het eten smaakte goed, maar de brok in mijn keel werd alsmaar groter. Toen Sanne en Fleur allebei naar bed waren, kwam Cato naast me op de bank zitten. Ze had gehuild. Dit deed pijn. "Luke?" Vroeg ze. Ik glimlachte zwakjes. "Wie is die vrouw?" Vroeg ze. "Een vriendin van me" loog ik. Ze knikte. "Ze is zo dun, en knap, zo zal ik nooit worden" zei ze. "Jij bent beter dan zij" zei ik. "Al is zij wat dikker geworden de laatste tijd" zei ik. Ik haalde Jordan en legde hem op haar schoot. Dit was echt heel lief. "Schatje" fluisterde ik en ging slapen.

Ik droomde over dat meisje. Zij en ik waren bezig toen Cato binnenkwam. Ik huilde en moest alles gaan uitleggen. Ik werd huilend wakker. "Gaat het wel?" Vroeg Cato. Ik knikte. "Wil je een knuffel?" Vroeg ze. Ik knikte weer. Ze trok me in haar armen en zo viel ik weer in slaap.

A/N
Its so cute... luke is in big trouble next chapter :(

✔See You Again L.H.✔Where stories live. Discover now