16. A Song

1.5K 47 20
                                    

POV Luke
"O fuck, OH FUCK, please" kreunde ik. "L-Luke, door" kreunde Joana. "O my god" riep ik uit en vulde het condoom. Ik rolde naast haar, deed het condoom af en zij ging op mijn borst liggen. "Luke, ik vind je heel leuk" zei ze en speelde met mijn borst. Ik deed alsof ik het niet hoorde. De kinderen waren bij Cato terug. Ik mis haar zo erg. "Ik moet morgen vroeg op" zei ik en gaapte.

"Goeiemorgen" riep een onbekende stem. "Wie de fuck ben jij?" Vroeg ik. "Joana, je hebt me gisteren geneukt" zei ze. Ze streek door mijn haar. "Shit, en nu ben ik te laat" vloekte ik. "Luke, niet zo haasten" zei Joana en duwde me terug op het bed. "Nee, ik moet echt gaan nu" zei ik en duwde haar van me af.

Even later zat ik in de auto, met barstende koppijn. Ik reed naar de studio. "Je bent laat" riep Calum meteen. "Sorry, Joana wilde niet van me afblijven" zei ik en gooide mijn tas neer en pakte een biertje. "Wij zeiden net dat het daar te vroeg voor was" zei Ashton. "Je bent mijn moeder niet" zei ik geïrriteerd. We moesten inzingen en toen kwam Arzaylea ineens binnen.

"Luke, dit is jouw kind, geloof me nu" zei ze. "Door jou ben ik gescheiden nu" zei ik en sloeg mijn armen over elkaar. "Hoezo? Ik ben niet degene die vreemdgegaan is, achter de rug van zijn vrouw om" kaatste ze terug. "Je had daar nooit moeten komen, en hier ook niet" zei ik en zette haar de studio uit. "Luke, wat heb je gedaan?" Vroeg Michael. "Ik ben tenminste niet weggegaan bij mijn vrouw toen ze zwanger was" riep ik en nam nog een flesje bier.

Die middag belde Cato me op. Of ik kon komen. Om te praten ofzo. Ik reed naar haar huis. "Hey, kom binnen" zei ze. "Hoe is het?" Vroeg ik. "Gaat wel, met jou?" Vroeg ze. "Niet echt" zei ik. "Kan ik iets voor je doen?" Vroeg ze lief en legde een hand op mijn schouder. Ik zou zo weer verliefd op haar worden. Eigenlijk kan dat niet, want ik ben het nog steeds. Waarom heb ik dit gedaan? Waarom heb ik haar in de steek gelaten? "Luke, heb je jezelf uuhh pijngedaan?" Vroeg ze.

Ik trok mijn mouw op en inderdaad zaten er kleine littekens, verspreid over mijn hele arm. "Heb jij...?" Vroeg ik. Ze knikte en en blonken tranen in haar ogen. Haar mouwen werden opgerold en ik zag met make up bedekte littekens. Ik ging naast haar zitten. Onzeker sloeg ik mijn arm om haar heen. "Alles is okay, je bent nooit alleen" zei ik. "Heb jij een ander?" Vroeg ze. Ik schudde nee. Joana bekeek het zich maar, ze wilde me toch alleen voor de seks. Toen in het dierentuintje, zat ze al aan me. "Ik mis je, Caat" zei ik zacht. Ze streek over mijn rug.

"Drink jij veel?" Vroeg ze. "Hoezo?" Vroeg ik. "Je ogen. Ik kan zien wanneer je gedronken hebt" zei ze. "Ja, ik heb gedronken, en het is redelijk veel" zei ik. "Wat heb ik gedaan? Ik ben een monster" zei ze. "Nee, dat ben je niet" zei ik. "En ik ben een hoop ellende". "Niet waar, Luke. Je bent een ontzettend knappe, leuke en lieve jongen" zei ze. "Mis jij mij ook wel eens?" Vroeg ik. Ze knikte zachtjes. "Je warmte en je liefde het meeste" zei ze.

"Zal ik ze even halen? Dan kan je even lekker alles eruit gooien" stelde ik voor. "Zou je dat willen doen?" Vroeg ze. "Natuurlijk" zei ik. "Je bent zo lief, Luke" zei ze en gaf me een snelle knuffel. Ik reed naar school. En wachtte tot de kinderen eruit kwamen. "Pappie!" Riepen ze en vlogen om mijn nek. Ik bracht ze naar huis. "Mee eten" riepen Sanne en Fleur blij. "Als papa niks anders heeft, mag hij mee eten" zei ze.

Toen we aan tafel zaten, keken Sanne en Fleur van Cato naar mij. Ze verwachtten natuurlijk een ruzie, ieder moment. "Papa en mama weer samen?" Vroeg Sanne hoopvol. Mijn hart maakte een sprongetje. "Nee, schatten, dat is niet zo, helaas" zei Cato. "Hou jij van mama?" Vroeg Sanne giechelend. "Ja, ze is de vrouw van mijn leven" zei ik en werd rood. "Mama, hou jij van papa?" Vroeg Sanne. "Jazeker, ik hou van papa, maar wij gaan niet goed meer samen" zei ze. Ik knikte.

Toen ik weer thuis was, zaten Calum, Ashton, Michael en een onbekend meisje daar. "Waarom zijn jullie hier?" Vroeg ik. "Omdat we willen dat je je niet meer zo klote voelt" zei Ashton en zette muziek op. Het meisje begon soepel te bewegen op die muziek en duwde me op een stoel. Ik kreeg een grijns op mijn gezicht. Ze ging op mijn schoot zitten. De jongens zaten te gillen aan de zijkant. Ze begint te bewegen op mijn kruis.

Ik kreeg een hele striptease van hun. "Dankjullie, ik heb in geen tijden zo'n leuke middag gehad" zei ik. Ik gaf ze allemaal een biertje. "Proost, op Luke" zei Calum. "Waarom?" Vroeg ik. "Je single leven" zei Ashton. "Maar ik wil niet single zijn" zei ik. "Wat wil je dan?" Vroeg Michael. "Getrouwd blijven" zei ik. "Je weet dat dat niet kan, Luke. Je hebt het deze keer echt verpest" zei Calum.

"Weten jullie iets om het goed te maken?" Vroeg ik. "Schrijf een liedje voor haar" zei Ashton enthousiast. "Maar, hoe doe ik dat dan?" Vroeg ik. "Je zingt wat je voelt" zei Calum.

Even later was ik klaar, en liet het horen aan de jongens. "Het heet Ten-thousand nights" zei ik en speelde de eerste paar tonen van het liedje.

It was really not what I thought
To do that, with them
It was really not my intention, to hurt you
You are the only one I love

Ten thousand nights
I want to lay next to you
Just me and you, together in the same place
Ten thousand nights
I want to be with you
And nobody else
Ten thousand nights (uithaal)

I hope, you could forgive me
For everything that I've done wrong
I hope, you would call me, like you always did before.
I hope, you would touch me, and kiss me on my lips
I hope that I ever made up my mistakes

Ten thousand nights
I want to lay next to you
Just me and you, together in the same place
Ten thousand nights
I want to be with you
And nobody else
Ten thousand nights (uithaal)

(Bridge)
I wish i could kiss you whenever I want.
I wish i could taste your lips over and over again.
I wish I could make love with you, just One More Time.
I wish, but my wishes doesn't make any sence. It's about you, my love, tell me what you want from me.
I'll do anything to make up to you. And I wanna make sure that I spend the rest of my life with you.

Ten thousand nights
I want to lay next to you
Just me and you, together in the same place.
Ten thousand nights
I want to be with you
And nobody else
Ten thousand nights (uithaal)

I love you, baby

"Dit is echt prachtig Luke" zei Ashton. Calum en Michael waren stil en knikte. "Dan ga ik het voor haar zingen" zei ik.

A/N
Ik vind t liedje nogal slecht, maar oke.

Sorry voor dit crappy hoofdstuk x

Ik ga vanavond naar Italië. YAAYYY! Ik heb wifi, maar ik weet niet wanneer ik weer iets online zet.

Doeixxx

✔See You Again L.H.✔Where stories live. Discover now