17. We're Good?

1.4K 49 22
                                    

POV Cato
Ik werd wakker, ging douchen, deed de gordijnen voor het balkon open en keek de tuin in. Ik zag Luke staan met een gitaar. "Wat doe jij hier?" Vroeg ik. "Ik uuuhh" begon hij verlegen. "Heb een liedje geschreven. Voor jou. Omdat ik wil bewijzen dat ik echt van je hou" zei hij. Hij zette in met zijn gitaar. En begon te zingen. Zijn stem klonk helder en een beetje gebroken.

Ik moest huilen om de tekst van zijn liedje. "W-wil je even binnenkomen?" Snikte ik. Hij knikte. Ik deed de deur open en hij kwam naar binnen. Ik bedacht me geen moment en sloeg mijn armen om hem heen. Ik heb zijn geur gemist, ik heb zijn lichaam gemist, ik heb hem gemist. Hij sloeg zijn armen om mij heen. "Ik heb je gemist, Caat" zei hij.

We gingen samen de kinderen wakker maken. "Wakker worden, schatjes" zei ik en deed de gordijnen open. "Papa?" Vroegen ze. Luke knikte. "Wat gaan we doen?" Vroeg Fleur. "Jij en Sanne gaan naar school" zei Luke lachend. Sanne keek boos. "Maar dat is saai" zei ze. "School is leuk, daar zijn je vrienden, je kunt leren, leuke jongens" knipoogde ik. Fleur begon te giechelen. We brachten ze samen naar school.

"Fijn dat we weer normaal praten" zei Luke tegen me. "Ja, dat vind ik ook" zei ik zacht. "We zullen elkaar toch blijven zien, door onze kinderen" zei Luke. "Ooh, vind je dat erg dan" plaagde ik. "Nee, ik vind het wel fijn, jij bent de enige die ik vertrouw" zei hij. We wandelden door het bos. Dat geeft de rust om te praten. "Ik heb iemand ontmoet, Luke" zei ik langzaam. "Oke, leuk. Ik hoop dat hij een beetje lief voor je is" zei hij. Ik hoorde in zijn stem dat hij het echt niet leuk vond.

"Hoe heet hij?" Vroeg Luke. "Davy" zei ik. "Oke, leuk" zei hij. Ik hoorde hem slikken. "Jij betekent nog steeds meer voor me" zei ik. Dit is zo moeilijk voor me. Ik hou van Luke, maar ik vertrouw hem niet meer. "Dit doet me wel pijn, begrijp je dat?" Vroeg hij. "Ja, maar zoveel pijn had ik ook toen ik hoorde dat je 8 verschillende vrouwen in je bed hebt gehad" zei ik. "Inmiddels 9" gaf hij toe.

POV Luke
"Drink je nog?" Vroeg ze. Ik deed alsof ik haar niet hoorde. "Lukey?" Vroeg ze. Ik keek haar aan. Ze is nog steeds veel kleiner dan ik. Ik vind het wel schattig. "Of je nog drinkt?" Vroeg ze. "Niet veel" loog ik. De jongens zeggen dat ik een drank probleem heb. Heb ik niet.

Ik bracht Cato thuis en ging bij Michael langs. "Mikey?" Vroeg ik. "Lukey" zei hij en klonk gebroken. "Wat is er?" Vroeg ik bezorgd. Hij vloog me om mijn hals. "Ik mis Melissa zo" zei hij. "Ga er dan heen" zei ik. "Ze haat me vast" zei hij snikkend. Ik wreef over zijn rug om te kalmeren. "Ik ga met je mee" zei ik en pakte zijn hand. "Dankje, Luke. Je bent een echte vriend" zei Michael. "Geen probleem, bro" zei ik en startte de auto.

Toen we bij Melissa aankwamen, hoorden we gesnik. "Michael, alsjeblieft. Kom terug, ik mis je zo". Ik klopte op de deur. Er werd open gedaan. "Heb je het gehoord?" Vroeg ze. Ik knikte. "Ik mis jou ook" zei Michael en kwam het hoekje omlopen en spreidde zijn armen. Melissa rende er gelijk ik. "Ahw, wat lief" zei ik en voelde me heel alleen. "Calum heeft iemand, Ash heeft iemand, jullie hebben elkaar, Cato heeft Davy. Ik heb niemand" zei ik.

"Ahw, Lukey" zei Melissa en gaf me een knuffel. "Wie de fuck is Davy?" Vroeg Michael. "Die jongen die toen met Cato liep, haar collega" zei Melissa. Michael knikte. "Is hij lief voor haar?" Vroeg ik. "Ja, sorry, Luke" zei Michael. Ik liet mijn hoofd hangen. "Ik haat mezelf" zei ik. "Niet doen" zei Melissa. "Heeft het liedje niet gewerkt?" Vroeg Michael. "We praten normaal, maar, nee" zei ik. "Arme Luke" zei Melissa. "Mag ik het horen?" Vroeg ze. Ik knikte, pakte een gitaar en speelde.

"Echt heel mooi, Luke. Als ze dit niet mooi vind, is ze gek" zei Michael en knuffelde Melissa. "Zullen we een chick voor je zoeken?" Vroeg Michael. "Ik ga stoppen, met rondneuken" zei Luke. "You go, Luke" zei Melissa. "Dan zou er misschien iets goedkomen" zei Michael. Ik knikte. "Maar ik zet er geen hoop op" zei ik. "Moet je ook niet doen" zei Melissa.

Ik ging naar huis. Joana zat binnen. "Hoe kom je binnen?" Vroeg ik en zette mijn tas weg. "Je hebt me een sleutel gegeven" zei ze. "Dat is niet waar" zei ik. "Wel waar" zei ze. "Ik herinner me niet veel als ik dronken ben, maar ik heb je geen sleutel gegeven" zei ik. "Wat is dit dan?" Vroeg ze en liet me een sleutel zien. "Dat is een sleutel, maar ik heb je die niet gegeven" zei ik.

"Lukey, je weet toch dat je me wilt" zei Joana. Ze stopte langzaam haar hand in mijn broek. Ik probeerde op mijn allerhardst om geen boner te krijgen. Hij wilde gelukkig niet vandaag. "Ik wil je niet, anders was ik nu wel hard geweest, het is over tussen ons" zei ik en pakte haar sleutel. "Tot ziens" zei ik. Ik gooide de deur dicht. Ik voelde me zo alleen. Calum heeft Vicki, Ashton heeft Bryana, Michael heeft Melissa en Cato heeft Davy. Ik heb niemand, ik ben alleen.

Ik pakte een fles Whisky uit de koelkast en deed een beetje in een glas. Het brandde in mijn keel, maar smaakte zo goed. Glaasje na glaasje ging langzaam de hele fles op. Met een dubbele tong ging ik de straat op. Ik stapte in mijn auto en probeerde hem te starten. Mijn stuur was weg. Ik zat aan de verkeerde kant van de auto. Ik stapte weer uit en ging aan de andere kant zitten.

Ik startte de auto en begon te rijden. Ik zag heel wazig en zette de ruitenwissers aan. Dat werkte niet. Ik veegde door mijn ogen. Dat werkte ook niet. Ik zag niet waar ik reed, en botste ergens hart tegenaan, waardoor ik naar voren knalde. Ik voelde dat ik bloedde en langzaam onderuit zakte. Alles werd zwart voor mijn ogen.

A/N
Hij is dood, denk ik... :(

✔See You Again L.H.✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu