⚠11. Movie

2.5K 58 19
                                    

Vraag me niet hoe ik hierbij kwam. Ik moest het gewoon schrijven. Idk, why. I'm so weird!!

POV Cato
Een halfuur later wilde ik gaan slapen. Ik bedacht me opeens dat Luke film keek. Ik wilde wel weten hoe het afgelopen was. Ik deed de deur open en betrapte hem met een zakdoekje in zijn hand. En verschillende zakdoekjes op de grond. "Zo'n opwindende film?" Lachte ik. "Dat wijf is zo lekker" kreunde hij. Ik keek hem aan. "Niet overdrijven, Luke" zei ik jaloers. "Is mijn vrouwtje een beetje jaloers?" Vroeg Luke. "Kijk alsjeblieft met me mee" smeekte hij. "Getver, nee" zei ik. "Het valt best mee" zei hij. Hij trok een boxershort aan en ging naast me zitten. "Wat zijn die aan het doen?" Vroeg ik. Ik verschool me achter Luke's rug. Hij keek grijnzend naar het scherm. "Oke, ik ben weg" zei ik. "Nee, ik heb iemand nodig om opgewonden van te raken" lachte hij. "Daar heb je 'dat lekkere wijf' voor" zei ik. "Jij bent ook een lekker wijf" zei Luke. "Blijf, dan kijken we straks een jankfilm" beloofde hij. Ik ging op zijn schoot zitten. Bij de echt gore stukjes begroef ik mijn gezicht in zijn lekker ruikende shirt. Hij sloeg zijn armen om me heen en drukte me tegen zich aan. Hij wreef over mijn been. Ik ben nog net zo klein als vroeger. Dus ik pas helemaal op zijn schoot. Toen er een echt gore scene kwam voelde ik iets groeien onder me. Grijnzend keek hij me aan. "Ja doei" zei ik. "Catootje, pleaseee?" Vroeg hij en deed puppyogen. En daar kan ik niet tegen. Ik deed mn ogen dicht. "Luke, je kunt het ook zelf, nietwaar?" Vroeg ik. "Maar ik heb veel liever dat jij het doet" zei hij. Hij bracht mijn hand naar zijn boxershort. "Feel me, babe" fluisterde hij in mijn oor. Damn, hij is hard. "Het is zo lang geleden, Luke" zei ik.

Na een tijdje gaf hij het op en grijnsde ik naar hem. "Nu een jankfilm" zei ik. "Oh nee" kreunde hij. "Hachi!" Riep ik. Ik zette de film op. Ik mocht nu de tissues hebben. Luke zette me weer op zijn schoot. Al snel begon het zielige stukje. De tranen stroomden over mijn wangen. Luke wiegde me langzaam heen en weer. "Ssshhtt, het is maar een film" zei hij zachtjes. Maar ook bij hem zaten er tranen in zijn ooghoeken. "Kom eens hier" zei hij. Hij sloeg zijn armen om me heen. En wreef over mijn rug. "Ssshht" suste hij. Na die film gingen we slapen. "Goodnight, schatje" zei Luke. "Goodnight, babyboy" zei ik en viel in zijn armen in slaap.

De volgende ochtend was het een gewone ochtend. Ontbijt, werk, koken, slapen. Ik stond op en ging de badkamer in. "Hey, Luke" zei ik en stapte bij hem onder de douche. "Hey, babe" zei hij. Hij sloeg zijn armen om me heen. "Shit, ik hoor Jordan" zei ik. Ik hoorde Kelly al rennen. Ze is zo goed met hem. "Babe, ik wil je" kreunde hij zachtjes. "Hoe komt dat zo ineens?" Vroeg ik lachend. "Je smeert bodylotion op je lichaam, en dat windt me zo erg op" zei hij. "Kom hier dan" zei ik grijnzend. Hij deed de douchedeur een beetje open en griste een condoom uit de lade.

*
"O my gosh" kreunde hij toen ik hem bij hem omdeed. Hij tilde me op en ik sloeg mijn benen om zijn heupen terwijl hij zich snel in me duwde. "God, Luke" kreunde ik. Hij ging zo snel en hard, dat voelt zo goed. Hij kreunde op het tempo dat hij in me stootte. Tijdens de daad speelde ik met zijn haar en zoog hij zachtjes op mijn tepels. Waardoor ik ietsje harder ging kreunen. "Ik ben dichtbij" zei hij. "Ik ook, Luke" zei ik en streelde zijn wang. "OH, LUKE" Kreunde ik. Ik voelde Luke komen in het condoom. Hij gooide hem weg.
*

"Een vluggertje is altijd goed" grinnikte hij. Ik droogde me af en liep naar de keukentafel. Kelly gaf Jordan een flesje. "Ga zelf eerst eens lekker ontbijten" zei ik en nam Jordan over. "Lekker ding" fluisterde Luke in mijn oor. Ik glimlachte. "Ik ben weg" zei Luke en griste een appel van de schaal. "Tot straks, schat" zei ik en gaf hem een zoen. Luke beet een stuk van de appel af terwijl hij wegliep.

Toen ik op school kwam, ging ik koffie halen. Twee mentorleerlingen kwamen naar me toe. "Onze vriendin, Esmee" zei Samira. "Wat is er met Esmee?" Vroeg ik. "U heeft het niet van ons. Esmee snijd zichzelf" zei Daphne. Ik schrok en besloot Esmee straks bij me te roepen.

"Esmee, kan ik even met je praten na de les?" Vroeg ik. "Maar mevrouw, ik heb gym" zei ze. "Ik schrijf wel een briefje" zei ik. Esmee bleef zitten en zweeg. "Wat is er toch met je?" Vroeg ik. "Hoe weet u dat er wat is?" Vroeg ze. "Ik heb bronnen" zei ik. Ze stroopte haar mouw een stukje op, bedacht zich, en deed ze weer naar beneden. "Ik weet het, Esmee" zei ik. Arm kind. "Blijf hier, ik haal een glaasje water" zei ik. Esmee snikte. Toen ik terugkwam vertelde ze me het hele verhaal. "Mijn ouders mishandelen me en op school wordt ik gepest". Esmee bleef snikken. "Daar valt wat aan te doen, binnenkort zijn oudergesprekken, dan nodig ik je ouders uit en kunnen we eens praten. Jijzelf mag mee, als je dat veiliger vind" zei ik. Esmee knikte. "En bij pesten moet je sterk zijn en gewoon een grote mond terug hebben, of ze vol op hun toeter slaan" zei ik. "Maar dan wordt ik geschorst" paniekte ze. "Dan zorg ik ervoor dat je niet geschorst wordt" zei ik. "Beloofd?" Vroeg ze. "Beloofd" zei ik. Esmee ging weg.

Toen ik thuis kwam, rook het al naar eten. "Hey" riep ik. "HET IS HI" Schreeuwde Luke terug. Luke gevonden. "Waar zijn de meisjes?" Vroeg ik. "We spelen verstoppertje" zei Luke. Hij moest Fleur en Sanne vinden. "WE GAAN ETEN!" Riep ik. Sanne kwam uit de tv kast en Fleur kroop achter het gordijn vandaan. Ze aten braaf hun eten op. "Luke, wat ga je doen straks?" Vroeg ik. "Ik denk dat ik even ga zingen" zei hij. "Mag ik meedoen?" Vroeg Kelly. "Tuurlijk" zei Luke. "Ik ook?" Vroeg ik lief. "Nee, jij niet" plaagde Luke. Hij drukte een kusje op mijn lippen.

✔See You Again L.H.✔Where stories live. Discover now