Hoofdstuk 3

4.9K 170 68
                                    

*Herschreven*

Cameron pov

Ik leg mijn hand op haar been en hoor haar zuchten. Ik grijns en let weer op de weg. Ik weet dat ze het niet leuk vind maar haar reacties zijn geweldig. Kate tikt zachtjes met haar nagels op haar telefoon. Ik had al eens gehoord dat ze muzikaal was. Als we bij het huis aankomen hoor je de muziek al hard. Dit word weer eens een van die feesten waar iedereen dronken en stoned is. Persoonlijk haat ik dat soort feesten, maar een badboy is geen badboy zonder de foutste feestjes. Ik stap uit de auto en loop naar de kant van Kate. Ik doe de deur voor haar open en ze stapt uit de auto. Als ze snel nog haar tasje pakt heb ik goed zicht op haar billen, ze heeft een goed lichaam.

"Ik ga even iemand zoeken vermaak je even, oke?" zeg ik. Ik hoor haar zuchten.

"Wat een gentleman, laat je lekker alleen bij deze dronken mensen". Ik grinnik en ga op zoek naar een van mijn vrienden.

Kate pov

Cameron is gewoon lekker naar zijn vriend gegaan. Ik ken verdomme niemand. Wie denkt hij wel niet wie hij is?!

"Hey babe, heb je zin om te dansen?" zegt een stem. Ik draai mij om en zie een jongen staan met een soort van blauw groene ogen, bruin haar en een perfecte gezicht. Hij is eerlijk gezegd niet lelijk. "Nee sorry, ik wacht op iemand" zeg ik. Ik heb geen zin in een pissige Cameron, alleen maar omdat ik met een jongen ging dansen. . "Ah toe nou, heel even" Smeekt de jongen.

Ik rol met mijn ogen. Waarom begrijpt hij niet dat ik niet met hem wil dansen?

Ugh, zijn alle jongens zoals Cameron?

"Nee en zout alsjeblieft een eind op". Opeens word er aan mijn pols getrokken waardoor ik tegen de borst van de jongen aan knal. Het is zeker een keiharde borst. Sowieso zit daar een sixpack onder. Ik zou nu echt gaan stotteren. Maar nee, ik word geïrriteerd door deze mongool.

"Ik zei dat we gaan dansen en als ik dat zeg gaan we dat ook doen" sist hij. Opeens vind ik hem niet zo aardig meer.

Niet dat ik hem aardig vond ofzo.

Voor ik het weet voel ik twee  lippen op de mijne. Hij zoent mij ruw en hard en het is hartstikke vies. Heeft hij knoflook gegeten ofzo?

Ik probeer hem van mij weg te duwen, maar hij is wel tien keer sterker dan mij. Dan vraagt hij om toestemming die ik hem niet geef en daar word hij duidelijk geeriteerd van.

En een leuk weetje. Het boeit mij niets. Hij is althans degene die mij zowat aanrand.

Hij haalt zijn lippen van de mijne en voel ik een klap tegen mijn slaap. Ik hoor een gil en zak dan in elkaar.

Cameron pov

Ik zoek Kate, maar ik kan haar niet vinden. Ze zou gewoon op mij wachten. Dat kind is zo eigenwijs. Die krijgt problemen.

Opeens hoor ik geschreeuw en ik ren meteen op het geluid af. Ik bedoel maar, niemand vecht zomaar op feesten als ik er ben. Dan zie ik dat Kate bewusteloos op de grond ligt en zie een jongen van ongeveer 17 jaar grijnzend naar haar kijken.

"Klootzak" mompel ik.

Ik twijfel geen seconde en loop naar hem toe. "Wie denk jij wel niet dat je bent? Dat je zomaar een meisje slaat. En ook nog wel mijn meisje" zeg ik boos. De jongen draait zich om naar mij. Zijn sluwe blik veranderd in een bange blik.

Ik grijns.

Wij weten beiden één ding.

Hij heeft zulke grote problemen.

Ik geef hem een klap tegen zijn slaap. Hij zakt neer op de grond en ik grijns.

"Nu weet jij ook hoe het voelt om tegen je slaap geslagen te worden" zeg ik grinnikend. Ik til Kate op en breng haar in mijn auto, naar haar huis. Mensen kijken ons aan, maar dat boeit mij voor geen ene meter. Eenmaal bij haar huis til ik Kate op en bel aan. De deur word open gedaan door de broer van Kate.

"Wat heb je met Kate gedaan?!".

Eigenlijk verbaasd zijn reactie mij niet. Ik ben vreselijk en doe erge dingen. Ik betrek mensen in de ergste dingen.

"Ze is in elkaar geslagen door een jongen op een feest en ik heb haar naar huis gebracht".

"Bedankt, maar blijf uit haar buurt. Ze heeft genoeg aan haar hoofd gehad. Je bent niet goed voor haar en volgens mij weet je dat zelf ook" zegt hij. Ik blijft stil. Hij heeft gelijk. Maar hetgeen waar ik het meest door stil werd is, het feit dat hij mij wist te doorgronden. Niemand is dat gelukt. Nu is het hém gelukt, de broer van het meisje die ik lastig val. Ik ben totaal van mijn stuk gebracht. Hij lacht. Alleen is het geen gemeende lach.

"Dat dacht ik al".

Hij doet de deur dicht voor mijn gezicht. Ik lach zachtjes.

"Nu wil ik haar alleen maar meer".

The badboy wants meHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin