Hoofdstuk 9

3K 116 25
                                    

Kate pov
Ik voel zijn warme adem in mijn nek. Zijn adem die ruikt naar mint. Ik snuif de geur op diep in mijn neus op. Ik draai mij en zie zijn ogen vol verlangen naar mij kijken. "Ik wil je" zegt hij hees. Hij gaat met zijn hand door mijn haar en zoent me vol passie, liefde en verlangen. "Kate! Kate sta op!". Kreunend word ik wakker. Heb ik serieus over Cameron gedroomd? DE Cameron die een player is en alle meiden als vuil gebruikt?! Ik kreun als ik Max zijn gezicht zie. Max en ik hebben het weer goedgemaakt. Nadat we een gevecht hadden. Nou ja het was gevecht... Het was meer een gevecht van woorden en huilen maar het is tenminste goed. Ik geef hem een een knuffel en zeg " Goedemorgen broertje van me". Hij kijkt verbaasd maar zegt a "Iemand is hier vrolijk vandaag". "Ja maar ik ga nu echt weer eens naar school" zeg ik zuchtend. Waarom is er überhaupt school?! Ik bedoel maar voor wiskunde heb ik gewoon een rekenmachine dus wat is het probleem. Ik ga naar de badkamer en volg mijn dagelijkse ochtendroutine. Als ik klaar ben met mijn make up trek ik mijn outfit aan dat bestaat uit. Een zwarte rok met een wit strak buiktopje maar omdat mijn rok best hoog is bij mijn heupen Zoë je maar een klein stukje van mijn buik. Ik trek mijn spijkervest aan en ga naar school.

Aangekomen op school zie ik iedereen naar mij staren ik negeer het en loop door naar de deuren van de school. Ik zie al gauw Ilse en Fleur. Ilse was eerst een van de barbiepoppen maar ze wou het niet meer dus is ze 'gewoon' geworden. Ze is eigenlijk heel aardig en we hebben het goed met elkaar kunnen vinden. "Waarom kijkt iedereen mij zo aan?" Vraag ik. "Ze denken dat jij het volgende slachtoffer van Cameron bent". Ik begin te lachen. " Ik zal nooit het slachtoffer van meneertje arrogantie worden"

"O ja nooit? Ik denk dat je liegt stiekem vind je mij leuk". Ik draai mij om en daar staat hij met die stomme grijns op zijn gezicht die ik er onmiddellijk af wil slaan.
----------------------------------------------
Halloooo!!!!!!!
Korte hoofdstuk i know maar ik moet mij voorbereiden op de toetsweek en ik moet hard leren want ik ken bijvoorbeeld het hele hoofdstuk van Frans niet! Dus echt stom dat ik het maar een week van te voren weet.
Doegggggg!!!!!

The badboy wants meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu