hoofdstuk 17

2.9K 104 24
                                    

Jup je ziet het goed op die afbeelding zoent het meisje de jongen. Die afbeelding klopt met het verhaal. Denk jij wat ik denk?😏

"Geef gewoon toe je bent jaloers"

"Ik geef helemaal niks toe want ik ben niet jaloers Cameron"

"Je jaagde haar weg omdat ze met mij stond te flirten"

"Helemaal niet"

"Helemaal wel"

"Niet"

"Wel"

"Wat jij wil"

Je vraagt je zeker af wat er aan de hand is? nou dat leg ik je eens haarfijn uit. Er kwam zo een serveerster vragen wat we wilden eten en ze was heel chagrijnig, zeker een slechte dag gehad. Toen ze Cameron zag was ze opeens helemaal vrolijk en begon met haar haar te spelen en te knipperen. Dus ik vroeg of ze wat in haar oog had, dat ze zoveel knipperde. en draaide zich naar mij toe en keek mij boos aan.

Ik zei tegen haar dat ze eens moest stoppen naar Cameron te staren omdat dat onbeleefd was. Ze zei dat haar onderbreken onbeleefd was en ik zei dus weer dat als ik niet wat had gezegd haar tong nu wel in zijn keel zat.

Ze wou net wat zeggen toen haar baas er aankwam en vroeg wat er aan de hand was dus ik grijnsde naar die serveerster en legde alles uit. Hij werd boos en bood zijn excuses aan en we mochten gratis eten. Hij zei dat het meisje mee moest gaan.

Even later ging dat meisje boos weg en liep ze naar onze tafel en vroeg Cameron om zijn nummer. Ik pikte dat niet en zei tegen haar dat ze mocht opdonderen en dat ze een ander slachtoffer mocht gebruiken om in het bed te duiken en te faken dat hij het leuk/goed vond.

Zij werd boos en liep weg terwijl ik grijnsde en nu zitten we in deze rare discussie.

*

We komen bij de deur aan en Cameron doet de deur open en ik ga naar binnen.

"Ik ga douchen" zegt hij.

"Wacht!"

Hij draait zich om en kijkt mij vragend aan. "Bedankt voor deze avond het was leuk" zeg ik en ik voel dat ik bloos.

Hij komt naar mij toe en legt een hand op mijn wang waardoor ik nog erger moet blozen. "Je bloost, die roze wangetjes staan je leuk" zegt hij. Ik sla mijn ogen neer en hij legt een vinger onder mijn kin en dwingt mij om op te kijken. "Wat doe je?" vraag ik. "Iets dat ik al veel eerder had moeten doen".

Ik kijk hem vragend aan en een seconde later voel ik zijn zachte warme lippen op de mijne. Ik zoen hem voorzichtig terug. Onze lippen bewegen synchroon op elkaar en het voelt net alsof er duizenden vlinders in mijn buik zitten.

Hij trekt zich terug en kijkt mij liefdevol aan. "Kate ik vind je leuk".

Als antwoord zoen ik hem en hij regeert direct. Na een tijdje trekken we terug. "Dus dat is een ja?" vraagt hij. Ik knik.

"Ik ben moe ik ga slapen" zeg ik.

"Is goed" zegt hij en hij geeft mij een knuffel en een kus op mijn voorhoofd.

Ik ga op bed liggen en mijn ogen vallen dicht. Net voordat ik in slaap val voel ik het matras inzakken en hoor ik Cameron zeggen: "Ik hou van je".

I'm In Love With The Badboy And The Badboy Loves Me

___________________________________________________________________________________________

OMG DIT BOEK STAAT OP NUMMER #45 IN ROMANTIEK EN HIJ HEEFT 4K!!!!!!! IK BEN ZOOOOOOOOOOOOO BLIJ!!!! DAAROM SPECIAAL EEN NIEUWE HOOFDSTUK OOKAL MOET IK MIJN HUISWERK MAKEN EN KOM IK IN DE PROBLEMEN IK MOEST GEWOON EVEN EEN NIEUW HOOFDSTUK PLAATSEN!!!!! IK HOOP DAT JULLIE DIT LEUK VONDEN . NOG MAAR ONGEVEER 5 HOOFDSTUKKEN TE GAAN EN EEN EPILOOG :(

JE KUNT DE VRAGEN VAN DE Q&A STELLENNNNN
AAN ALLE PERSONAGES BIJVOORBEELD:
KATE
CAMERON
ILSE
FLEUR
NICK
MATTHEW
GRACE
ENZ.

The badboy wants meTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon